- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Facebook задявки?
О, боже, спрете с тези глупости и пристъпете в реалния живот.
Фейсбук, скайп, от тези неща рядко излиза нещо добро, в повечето случаи безсмислени сърдечни трепети по човек, когото даже не си зървал.
Но, както и да е, щом вече сте започнали контакт по Фейсбук, напиши й едно лично съобщение с любезна приятелска покана да се видите и всичко би трябвало да е наред. Не сте напълно напознати, нали? Вярвай повече в себе си.![]()
по принцип и аз съм против запознанство във фб, но сегашните момичета също са срамежливи и това за тях е перфектната свалка - фб-скайп-кафе
не мисля, че тука става въпрос за уважение и сериозна връзка (ако все пак е така, запознай се лично)
във фейсбук и пиши съобщение, запознайте се и после харесвай снимки и пиши коментари..поговорете си малко преди да и искаш скайп, може да вкараш малко чувство за хумор
, после и кажи нещо хубаво-комплимент, гледай да е искрен..оттам нататък скайп. Не бъзай да я каниш на кафе и ако ти каже "да, добре, някой път" и то няколко пъти , най-веротно го е казва за да не те отреже тотално
Успех![]()
Да наистина много мило ще бъдее .. Хайде успех!!!Първоначално написано от soul1199
![]()
^ по скоро много банално ..
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
но не веднага почни даи пишеш първия ден по чата във ФБ после на другия ден пак и пиши ама вече с намеци и после вече продължавай...Първоначално написано от GossipGirl89
Пиши й някви общи неща (по скоро на лични) .. първо тряя се почне от някъде пък постепенно ако видиш, че нещата вървят я покани да излезнете ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Пиши й във Фесбук чата ,ако ти пише след 1-2 дена и поискай скайпа ....
...........
пх тва с чатовете е тъпо не е ли face to face![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хаха,кат си толкова умна ти помогни на момичето,да беше и дала поне съветПървоначално написано от SummerDream
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Пха, ти път като си толкова отворена, поне да беше погледнала първото ми мнение в темата, но да защо да го правиш като е по-лесно да пишеш безсмислени мнения по въпроса ^^Първоначално написано от soul1199
И не е момиче, а момче, което явно не може да привлече вниманието на момичето, което харесва, без фейсбук..Всеки може да ти се отваря и да ти се прави на интересен в нета, пък когато се стигне до среща "очи в очи" не може да ти каже и една дума, ми шанс..
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
[color=red]хаха,каквото си искам ще си пиша,за ко да ти гледам мненията хаха,и ко като се видим на 4 очи ще те видя аз тебеПървоначално написано от SummerDream
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Като ти гледам ника,май си падаш по някоя от Козлодуй.Тогава нямаш никакви проблеми,повечето са тип "кифла" и може да ги зарадваш и впечатлиш ако им пишеш коментарчета в album.bg или пък им "харесваш" снимките във Фейса.Пиши и смело на лично
Лесна работа е ..
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Не си поставяй за цел да я спечелиш и нещата в любовта сами ще се наредят...
Ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца.
...колко гледни точки има всяко от нещата,
и въпреки, че знаем пак избираме само ЕДНАТА... - Bisolini /Kingsize/
оМГГГГГГ начи без фб, случайно се видяхме...Та поговорихме си малко, ама някви пълни глупости... не точно за глобалното затопляне, ама пак някакви тъпни
Ама щотот съм спек и не взех нито тел, нито скайп, ама си мисля да поспамя малко из фб-то
![]()
![]()
началото ясно "здр к пр" ама после какво???
![]()
ИмпровизирайИзобщо не мисли какво да пишеш. Пиши каквото ти дойде на момента. Така няма да се спичаш. Колкото по-малко го мислиш толкова по-добре
![]()
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...
Гледай ся ще ти дам един безценен съвет. Ако и правиш комплимент направи го за нея. Имам предвид за усмивката й, очите й, но не и облеклото. И не използвай клишетата "къртиш мацко". "мн си секси" и т.н. В началото задължително трябва да си сдържан и един вид интелигентен. Значи да обобщим пишеш нежни закачки по снимките за (очи или усмивка). След това на ЛС и поискай скайпа. Като ти даде скайпа идва реда за кафенце, а след това номера .... Запази последователността. Задължително трябва да я предразположиш, да се чувства конфортно.![]()
После искам да кажеш как е минало .......
Жена с пари е като луд с картечница.....
Схит хепънс![]()
Начи глейте ся ко стана....
пишем си някви простотии нали
и по ендо време тя ми вика
тука не ме кефи... скайп?
![]()
в първия момент си викам ВТФ!! После нали написах си скайпа....
ама мина доста време от тогаваАбсурд да й е паднало пиано на главата...
![]()
И ко праим ся?![]()
Пием судена бира и не се занимаваме с глупости?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Баце Рибна Фиеста,Първоначално написано от valdesbg
тоз вариант го проучих, допадна ми, ама взе да ми омръзва, ако влезеш с някакво друго предложение - СУПЕР!![]()
^ кво стана с "фейсбук зарибявката" в крайна сметка ?!д;
+10000 FailbookПървоначално написано от cecube
ма и ти пък...момичето ти е поискало скайпа,виж как те улеснява ! давай бе![]()
относно фейсбук свалки..аз с моя там се запознах покрай една позната от неговото училище,предиучеше в мойто..добавих си го в приятели,въпреки че обикновеноно не добавям непознати...2 месеца никъф го нямаше,гледахме си профолите честичко и по едновреме почна да ми пише коментари под снимките като "мега яката снимка" и тем подобни,започнаи да ми коментира публикациите..въобще не сме си писали,направо видях скайпа му в информацията,чатихме си 2 пъти,излезнахме и от второта среща насам минаха 7 прекраснимесеца с него !
тааа мисълта ми е,че може и да е изтъркано,но стига дасе подходи по подходящия начин,всичко е окей![]()
напиши: сакам да те яримПървоначално написано от kozloduifen
![]()
Пич. Момичето не те е потърсило. Студената бира (или вода) е добър вариант.![]()