- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Едно въпросче
Здравейте :]
Значи аз съм момче на 17 години, през живота си никога момиче за ръка несъм хващал та камоли секс.Та въпросът ми е имали някоя добричка да ме оправи ,че както са трагнали нещата усещам,че и на 67 ще съм си така??!?!?!?!?!?!?! (темата не е ебавка belive me)
П.П. Онази александа93 няма ли да иска ?
Пич за Alexandra1993 трябва да се наредиш на опашкат целия форум я чака![]()
Ооо не немисля така за жените обаче разбираш ли несъм особено привлекателен (правя каквото мога ,но нямам роднина пластичен хирург xD) а пък и съм задръстеняк...и сешташ се немога да си хвана нищо.Първоначално написано от Callisto
я сък една снимка и ще ти кажа къде ти е проблемаПървоначално написано от TipTop
![]()
![]()
sleda ot lubovta
кой пак ти каза ,че не си привлекателен или пак ,че си задръстеняк ????? я горе главата и повече самочувствие .. рано или късно и ти ще намериш своята полувинка едва на 17 си .Първоначално написано от TipTop
![]()
sleda ot lubovta
Princessani , аз проблема си го знам ;]
еми кой , кой ли не xD приятели , непознати с една дума всички.
А и сам си го виждам :P
съмнявам се ,ако искаш на лично да продължим повече инфо за теб ?Първоначално написано от TipTop
![]()
sleda ot lubovta
ми толкова са ти и приятели .. според мен приятелите са да си помагад и ти сам можеш да се промениш ,ако наистина го желаеш и все пак искам снимкаПървоначално написано от TipTop
![]()
sleda ot lubovta
Пич дай и снимка на лична може да ти излезе късмета![]()
На снимка нищо няма да забележиш.Face on Face и всичко ще разберешщо за стока съм.
не че нещо ама му давам една седмица в мойте раце и след това коренно ще се промени.... нов стил ,нова прическа ,нови дрешки ,пълна промяна ..... това е по моита спецялностПървоначално написано от OneBoy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
То за тва не си пипнал нищо на 17 щот си простПървоначално написано от TipTop
![]()
Ами ко е безплатно и аз да се наредяПървоначално написано от Princessani
![]()
ми съгласна от къде си ....Първоначално написано от TipTop
sleda ot lubovta
Братле несъм прост , а грозен и здухан с 2 думи... а при тая комбинация нищо немога да направяако може да се върнем към въпроса ми.
ми нищо няма безплатно на тоя святПървоначално написано от OneBoy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
От София съм princes
темата стана като скаип разговор ,ако имаш интерес чакам те на лично ,ако ли не се оправяй ........Първоначално написано от TipTop
sleda ot lubovta
Е КАК ДА НЯМА МЕЧТИТЕ СА БЕЗПЛАТНИПървоначално написано от Princessani
![]()
Еми или свали малко критериите или изчакай малко. Аз лично не исках в един период от време да имам ново гадже, понеже всички бяха некви, които просто не си струваха(прекалено тъпи, груби, несериозни, скучни...). Казах си ще си дам малко време сама и някой ден ще открия някой, които да си харесвам истински....е чаках една седмица и вече почти една година сме заедно, такаче никой не знае какво ще се случи утре...туко виж си излязал и си срещнал момичето на мечтите си и то също може да те хареса.
Иначето, ако се срамуваш от външния си вид и харесваш някое момиче по някакъв начин намери скайпа и и се опознайте по скайп(по този начин ще опознае характера ти) и след като вече те познава от вътре външния вид не играе толкова голяма роля.
Аз съм почти същия, само, че съм излизал с 2-3 момичета, но само приятелски нищо повече, не ме взимат на сериозноПървоначално написано от TipTop
Но моето приятелство с тях е много странно-имах една много добра приятелка-познаваме се отдавна и последно я видях 2007 когато бях 7 клас, а тя 8-ми-с нея сме бягали под дъжда и сме се катерили по едни хълмове, бягали сме то една бабичка която ни гонеше щото и крадяхме то черешата- направо беше пълна откачалка като мен и много си пасвахме много сме преживели-но тя се премести в друг град... та и яз се присъединявам към автора, ако иска някой да се обвържем да ми пише на скайп
![]()
Първоначално написано от OneBoy
![]()
![]()
то ако само с мечти се живее сигурно след малко ще заключат и тая тема зарад спама тука
![]()
sleda ot lubovta
Пробвах , но както и си го представях в самото начало не мина никак добре.Първоначално написано от Callisto