- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Любима поза?
Сигурен съм, че такава тема вече има... но или е остаряла или одавна е останала назад в страниците, така че:
Коя поза най ви ляга на сърцето?![]()
Мии всички общо взето ..![]()
Задна задна задна![]()
![]()
На мен лично най-много ми харесва когато момичето е отгоре..
Ама незнам защо на момичетата с които съм бил им харесва кучешката и краката на раменете![]()
на заднаПървоначално написано от FunkyBoy
![]()
sleda ot lubovta
Всяка поза, в която ми е удобно и изпитвам голямо удоволствие. А те са много![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Настрани да й вирна единия крак нагоре,незнам как се казва тая поза..
седнал, тя отгоре с гръб към мен и крачетата и да са върху моите![]()
![]()
Според настроението... Иначе горе-долу вариации на мисионерската, могат да бъдат доста възбуждащи понякога, Задна, ездачка страшно многои др;
"Тя спря погледа си на НЕГО, а в очите и Лумнаха Клади..."![]()
ОЩЕ ВЕДНЪЖ ТАЗИ ТЕМА, МОЛЯ. ТРИ ПЪТИ ЗА ЕДНА СЕДМИЦА НЕ МИ СТИГАТ!![]()
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
задна
cscs
Задна и за предпочитане е да няма стени или табла леглоПървоначално написано от FunkyBoy
![]()
Fashion and Styling
Тялото на мадамата от корема нагоре легнало на леглото, а коленете и и краката на земята. Това ми е любимата.
В такъв момент използвам белезници
От много време се замислям да си купя и едни за краката и.
Истината е, че по време на секс приятелката ми и жените въобще обожават да бъдеш твърд с тях и да се чувстват безпомощни и в ъгъла..
много са..задна,по корем,изправени до стената..също обичам и да съм отгореи още 1-2 са ми любими ама не мога да ги обесня точно:PPP
Обичам да ги дупя и да ги оправям в задни - прашковата![]()
Ивито!Моята секс френдка!
Дивият Ездач!
Първоначално написано от mecho888
даам
Всичките![]()
![]()
Гледайкu те, uзнuкват два въпроса - къде е замuнал цuрка u защо са те оставuлu??