- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не ги разбирам тези момичета ...
Жената/момичето е най-трудно изучаемия организам..не се опитвай да ги разбираш !
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
emi tva e 6oto sqka kifla gleda nekoi s kinti i gotina kola sesh li seПървоначално написано от Gllory
![]()
kakto se izdiga edin transperant v edin sektor "SMYRT ZA KURVITE"
Първоначално написано от lleranza
Айде да не поставяш момичетата под общ знаменател.Не всички търсят "готин батко с хубава кола".Лично аз бях поставена в ситуация, в която трябваше да избирам, между обикновено момче, нямащ кой знае какви възможности, нямащ кола и тем подобни, а от другата страна стоеше момче с парички, лъскаво bmv, тип мутра.И все пак аз изббрах първото момче и съм искрено щастлива, че съм избрала него.Бивш ми е вече, но това няма значение.
Та мисълта ми беше, не всички се впечатляваме от скъпи коли и дрешки.![]()
Първоначално написано от Blondityy
какво точно искаше да ни кажеш? че си си хванала батко 3 пъти по як от предния?![]()
Дори счупеният часовник ... е 2 пъти верен в денонощието ....
Грешка е ако се опитваш да разбереше жените - когато постъпките им по-често се диктуват от емоция. Не се опитвай да ги разбираш, безмислено е. Нека те те разберат.
Еми тва е обикновена детинщина. Вие почнахте доста грубо да хлебите (както винаги), ама според мене е нормално донякъде. Част от подрастването е, както каза някой. Тия случаи са главно при разни на по 13-14, които просто още не са наясно какво точно представлява да обичаш някой до болка и мимолетните увлечения им изглеждат като любов. Детски работи, ама... Човек рано или късно се влюбва истински и ги надраства тия изпълнения. После ще се смеят на твърденията си, че еди кой си е Любовта с главно Л и вярата си, че ще се омъжат за тоя човек.
Аз на 15-16 изкарах година и половина с едно момче и бях много влюбена. Бях убедена, че с него ще се оженим, ще имаме деца и даже си бяхме планували медения месец. Сега като се сетя колко е било глупаво ми става смешно.
мисълта ми е, че понякога наистина много бързо можем да сменяме гаджетата, но рядко това е просто прищявка - за всичко си има причина.Първоначално написано от AzBre
момичетата незная какво искат
или по точно момчетата с които ходят са твърде "вдървени" и са под чехалче а тея разновидности жените винаги забравят по-бързо
Че какво им е лошото на прищявките? Сега е времето за тях. Не когато се омъжиш и имаш 2-3 деца.Първоначално написано от Blondityy
Защо определението ми за този тип момичета го сметна като лошо? То си е нормално. И аз съм минала през това.
днешните поколения са така за съжаление.ама да са живи и здрави![]()
I can't stop myself from loving you <3
луди![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Гледам, че на няколко пъти говорите за мене в мъжки родсамо да уточня, че съм момиче
![]()
... и все пак ..не ги разбирам .. да бъдат с момче, което само си мислят, че харесват
пп. направих темата, защото и аз съм на 15 и наблюдавам какво става с връстничките ми
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
Намери момиче, което знае какво иска.И другия път преди да се хванеш, когато ти кажи " лофкам те " / което лично мен ме къса от смях / й кажи да ти го докаже ..![]()
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Ех да им се ненавиди на тупите куфли .......
Аз съм момче току що една тупа куфла ме заряза ...просто без думи ...
Големи идиотки са тея кифли само прищявки.... Да ги фанеш да ги биеш докато не измрът всички нискоинтелигентни кифли .............
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.
ти пъкк .. как може да я убиждаш при положение, че преди 1 ден примерно си й казвал, че я обичашПървоначално написано от SadFuture
![]()
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
Знаеш ли кое е най-жалкото? Аз наистина и го казах и даже го чувствах.Първоначално написано от Gllory
Бях заслепен от любовта, а тя просто се възползваше от мен....
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.
Първоначално написано от SadFuture
Самоцитирам се.Първоначално написано от valdesbg
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
те половината ,ако знаят какво е да обичаш.
Това на скайп
"обичам те мило ,зайо" и там всичките лигавни са глупости и нещо като фукане пред хората .. аз така си го обяснявам.
Добре ,че не съм безчувственна кучка ;х
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
авторката иска ли да ми стане гаже, супер сериозен човек съм майна
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ХахахахаПървоначално написано от tuzaro
Шегата на страна.Не е мястото тук!
форона е точното място![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Не схванах метафоричното ти изказване. Започни да говориш повече с думи и по-малко с емотикони (може да си обогатиш речника).Първоначално написано от betibarclay
![]()
Това са детинщини.............
Става така защото тъпите човечета,които описа са мили,добри и лигави и не можеш да видиш истинската им същност. Когато я видиш след седмици/месеци ти писва и вече не ти трябват.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
хаха и ко ще ходите по скайпаПървоначално написано от tuzaro
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!