.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 79

Hybrid View

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Жената/момичето е най-трудно изучаемия организам..не се опитвай да ги разбираш !
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Re: Не ги разбирам тези момичета ...

Цитирай Първоначално написано от Gllory
    Не ги разбирам тези момичетаа ..запознават се с момче, след 1 седмица тръгват с него, много се обичат вечее ..едва ли не от години са заедно, ходят 2 седмици и е любов голяма ..на третата седмица се разделят ..забравят момчето без проблем ..пък уж мноого се обичали ... к'фи са тези глупости нещо не ги разбирам тези момичета ..как става така да обичаш един човек и да го забравиш за 1 ден? След това историята се повтаря ..ново момче, обичат се, забравят се ;дд.... аз ли не съм редовна ;дд или те не са наред ?!
    emi tva e 6oto sqka kifla gleda nekoi s kinti i gotina kola sesh li se

kakto se izdiga edin transperant v edin sektor "SMYRT ZA KURVITE"

Re: Не ги разбирам тези момичета ...

Цитирай Първоначално написано от lleranza
    Не ги разбирам тези момичетаа ..запознават се с момче, след 1 седмица тръгват с него, много се обичат вечее ..едва ли не от години са заедно, ходят 2 седмици и е любов голяма ..на третата седмица се разделят ..забравят момчето без проблем ..пък уж мноого се обичали ... к'фи са тези глупости нещо не ги разбирам тези момичета ..как става така да обичаш един човек и да го забравиш за 1 ден? След това историята се повтаря ..ново момче, обичат се, забравят се ;дд.... аз ли не съм редовна ;дд или те не са наред ?!
    emi tva e 6oto sqka kifla gleda nekoi s kinti i gotina kola sesh li se

kakto se izdiga edin transperant v edin sektor "SMYRT ZA KURVITE"

Айде да не поставяш момичетата под общ знаменател.Не всички търсят "готин батко с хубава кола".Лично аз бях поставена в ситуация, в която трябваше да избирам, между обикновено момче, нямащ кой знае какви възможности, нямащ кола и тем подобни, а от другата страна стоеше момче с парички, лъскаво bmv, тип мутра.И все пак аз изббрах първото момче и съм искрено щастлива, че съм избрала него.Бивш ми е вече, но това няма значение.

Та мисълта ми беше, не всички се впечатляваме от скъпи коли и дрешки.

Цитирай Първоначално написано от Blondityy
    Цитирай Първоначално написано от s3nsual
    Цитирай Първоначално написано от AzBre
    http://vbox7.com/play:16a5e538 в лошия смисъл..

по темата : ако се познават от 1 седмица няма как да се обичат. Момиченцата , които обичат са обикновено 13-14 годишни кифли ( някои от тях с времето се очовечват )
    Това не го правят само момичетата . Всичко си зависи от човека
    и особено kremen4eto - да ви кажа нещо. аз съм точно "13-годишна кифла" и мога от личен опит да потвърдя, че ние, момичетата, бързо се влюбваме и макар да не обичаме истински, понякога си го мислим и го казваме искрено. А за това, че сме склонни да сменяме гаджетата като носни кърпи, мога да кажа, че имах едно гадже, което хипер много се зарибяваше с другите момичета (и с мен, разбира се!) и аз се хванах с един 3 пъти по-як и оня се изяде от яд. Цялото това беше в рамките на няколко дни!!!

какво точно искаше да ни кажеш? че си си хванала батко 3 пъти по як от предния?
    Дори счупеният часовник ... е 2 пъти верен в денонощието ....

Грешка е ако се опитваш да разбереше жените - когато постъпките им по-често се диктуват от емоция. Не се опитвай да ги разбираш, безмислено е. Нека те те разберат.

Град
    Paradise
    Еми тва е обикновена детинщина. Вие почнахте доста грубо да хлебите (както винаги), ама според мене е нормално донякъде. Част от подрастването е, както каза някой. Тия случаи са главно при разни на по 13-14, които просто още не са наясно какво точно представлява да обичаш някой до болка и мимолетните увлечения им изглеждат като любов. Детски работи, ама... Човек рано или късно се влюбва истински и ги надраства тия изпълнения. После ще се смеят на твърденията си, че еди кой си е Любовта с главно Л и вярата си, че ще се омъжат за тоя човек.
    Аз на 15-16 изкарах година и половина с едно момче и бях много влюбена. Бях убедена, че с него ще се оженим, ще имаме деца и даже си бяхме планували медения месец. Сега като се сетя колко е било глупаво ми става смешно.

по темата : ако се познават от 1 седмица няма как да се обичат. Момиченцата , които обичат са обикновено 13-14 годишни кифли ( някои от тях с времето се очовечват )
    и особено kremen4eto - да ви кажа нещо. аз съм точно "13-годишна кифла" и мога от личен опит да потвърдя, че ние, момичетата, бързо се влюбваме и макар да не обичаме истински, понякога си го мислим и го казваме искрено. А за това, че сме склонни да сменяме гаджетата като носни кърпи, мога да кажа, че имах едно гадже, което хипер много се зарибяваше с другите момичета (и с мен, разбира се!) и аз се хванах с един 3 пъти по-як и оня се изяде от яд. Цялото това беше в рамките на няколко дни!!!

мисълта ми е, че понякога наистина много бързо можем да сменяме гаджетата, но рядко това е просто прищявка - за всичко си има причина.

момичетата незная какво искат
    или по точно момчетата с които ходят са твърде "вдървени" и са под чехалче а тея разновидности жените винаги забравят по-бързо

мисълта ми е, че понякога наистина много бързо можем да сменяме гаджетата, но рядко това е просто прищявка - за всичко си има причина.
    Че какво им е лошото на прищявките? Сега е времето за тях. Не когато се омъжиш и имаш 2-3 деца.
    Защо определението ми за този тип момичета го сметна като лошо? То си е нормално. И аз съм минала през това.

днешните поколения са така за съжаление.ама да са живи и здрави
    I can't stop myself from loving you <3

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    луди
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Повече от фен Аватара на Gllory
    Гледам, че на няколко пъти говорите за мене в мъжки род само да уточня, че съм момиче

... и все пак ..не ги разбирам .. да бъдат с момче, което само си мислят, че харесват
    пп. направих темата, защото и аз съм на 15 и наблюдавам какво става с връстничките ми
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

Намери момиче, което знае какво иска.И другия път преди да се хванеш, когато ти кажи " лофкам те " / което лично мен ме къса от смях / й кажи да ти го докаже ..
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

Ех да им се ненавиди на тупите куфли .......
    Аз съм момче току що една тупа куфла ме заряза ...просто без думи ...
    Големи идиотки са тея кифли само прищявки.... Да ги фанеш да ги биеш докато не измрът всички нискоинтелигентни кифли .............
    Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.

Повече от фен Аватара на Gllory
    Цитирай Първоначално написано от SadFuture
    Големи идиотки са тея кифли само прищявки.... Да ги фанеш да ги биеш докато не измрът всички нискоинтелигентни кифли .............
    ти пъкк .. как може да я убиждаш при положение, че преди 1 ден примерно си й казвал, че я обичаш
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

ти пъкк .. как може да я убиждаш при положение, че преди 1 ден примерно си й казвал, че я обичаш
    Знаеш ли кое е най-жалкото? Аз наистина и го казах и даже го чувствах.
    Бях заслепен от любовта, а тя просто се възползваше от мен....
    Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Знаеш ли кое е най-жалкото? Аз наистина и го казах и даже го чувствах.
    Бях заслепен от любовта, а тя просто се възползваше от мен....
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Авторе.. момичето не ти е виновно че не знаеш кой си и за какво се бориш.

Не прехвърляй вината на нея.
    Самоцитирам се.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на teenems
    те половината ,ако знаят какво е да обичаш.
    Това на скайп
    "обичам те мило ,зайо" и там всичките лигавни са глупости и нещо като фукане пред хората .. аз така си го обяснявам.
    Добре ,че не съм безчувственна кучка ;х
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    авторката иска ли да ми стане гаже, супер сериозен човек съм майна
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Хахахаха
    Шегата на страна.Не е мястото тук!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    форона е точното място
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от betibarclay
    Цитирай Първоначално написано от Kopu
    Хее вие ми разбихте мирогледа е......... До сега смятах, че ние момчетата хващаме момиче и след 2-3 седмици ни омръзва и хайде при новото.
    За това докато сте/сме малки трябва да имаме широк поглед върху връзката ни. Като видим, че не върви, и че "любовта" (симпатията) изчезва, хващаме си ново гадже и (НИЕ) зарязваме старото, преди то нас да ни е зарязало, защото в противен случай ще се почувстваме гадно. И както обикновенно, за да не я/го нараним започваме с театъра - Не съм достоен за теб, само си губиш времето с мен, ти си прекрасна можеш да имаш всеки който пойскаш и т.н.
    а за теб ей това
    Не схванах метафоричното ти изказване. Започни да говориш повече с думи и по-малко с емотикони (може да си обогатиш речника).

Супер фен
    Това са детинщини.............

Мега фен
    Град
    <3
    Става така защото тъпите човечета,които описа са мили,добри и лигави и не можеш да видиш истинската им същност. Когато я видиш след седмици/месеци ти писва и вече не ти трябват.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    хаха и ко ще ходите по скайпа
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си