.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 79
    когато кажат 'обичам те' те не го мислят .. ти си си съвсем в час а те са момичета които търсят интриги и не могат да се задържът при един човек повече от месец.. няма какво друго да се каже ..
    ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !

Фен
    Град
    Shumen
    Цитирай Първоначално написано от AzBre
    http://vbox7.com/play:16a5e538 в лошия смисъл..
    +1
    В населените места, където хората дишат по 24 часа...

Цитирай Първоначално написано от soul1199
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    авторката иска ли да ми стане гаже, супер сериозен човек съм майна
    хаха и ко ще ходите по скайпа
    Не бе,ще си направят тема и ще си пускат коментари...

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от Blondityy
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    авторката иска ли да ми стане гаже, супер сериозен човек съм майна
    хаха и ко ще ходите по скайпа
    Не бе,ще си направят тема и ще си пускат коментари...
    дали нема да ни е яко
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Бързо пламва - бързо угасва! Типично за диапазона от 12 - 18. Това е за сегашното поколение, но лично аз като съм се влюбвала винаги е било трайно и продължително..., но аз съм от друга епоха...

Цитирай Първоначално написано от s3nsual
    Цитирай Първоначално написано от AzBre
    http://vbox7.com/play:16a5e538 в лошия смисъл..

по темата : ако се познават от 1 седмица няма как да се обичат. Момиченцата , които обичат са обикновено 13-14 годишни кифли ( някои от тях с времето се очовечват )
    Това не го правят само момичетата . Всичко си зависи от човека
    Да ама са рядкост

Супер фен Аватара на Wednesday666
    За мен тва са неосъзнати малки кифли, които просто искат да се изфукат пред другите кифли, че имат гадже преди тях Lameeeee

Цитирай Първоначално написано от didi0804
    Всички много бързат да пораснат.Не го правят защото наистина го усещат, а за да не останат по-назад, което е много ама много тъпо
    +1

Град
    столицата
    Много е просто - просто не са влюбени. Чувствата са много гъвкаво и относително понятие. В повечето случаи момичетата не знаят и не са сигурни какво и колко силно чувстват и се залъгват,че е по-хубаво,отколкото всъщност е.Нещата в такива ситуации се развиват прекалено бързо и всичко си идва по местата с една театрална раздяла и клишираните мотиви за себеобвиняването и себепорицанието , "вината не е в теб",не знам си какво . За тези ситуации важи изразът - "Много хубаво не е на хубаво".
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото

Re: Не ги разбирам тези момичета ...

Цитирай Първоначално написано от Gllory
    Първо да уточня, че и аз съм момиче ..

И не ги разбирам тези момичетаа ..запознават се с момче, след 1 седмица тръгват с него, много се обичат вечее ..едва ли не от години са заедно, ходят 2 седмици и е любов голяма ..на третата седмица се разделят ..забравят момчето без проблем ..пък уж мноого се обичали ... к'фи са тези глупости нещо не ги разбирам тези момичета ..как става така да обичаш един човек и да го забравиш за 1 ден? След това историята се повтаря ..ново момче, обичат се, забравят се ;дд.... аз ли не съм редовна ;дд или те не са наред ?!
    От годините е Лапенца,а се мислят за ..да не казвам..за това вси4ко е много голямо за много малко време

Повече от фен Аватара на Gllory

Цитирай Първоначално написано от 7227
    Първо да уточня, че и аз съм момиче ..

И не ги разбирам тези момичетаа ..запознават се с момче, след 1 седмица тръгват с него, много се обичат вечее ..едва ли не от години са заедно, ходят 2 седмици и е любов голяма ..на третата седмица се разделят ..забравят момчето без проблем ..пък уж мноого се обичали ... к'фи са тези глупости нещо не ги разбирам тези момичета ..как става така да обичаш един човек и да го забравиш за 1 ден? След това историята се повтаря ..ново момче, обичат се, забравят се ;дд.... аз ли не съм редовна ;дд или те не са наред ?!
    От годините е Лапенца,а се мислят за ..да не казвам..за това вси4ко е много голямо за много малко време
    Е, добре де .. и аз съм лапенце (на 15) ..пък не мисля така като тях : ))))
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

никой не ги разбира.. нз за какви се мислят ;х
    и всичко почва от "ай да хоим" не че се познават ама ок ;д
    ~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.

Е, добре де .. и аз съм лапенце (на 15) ..пък не мисля така като тях : ))))
    Така е, защото си най-умничката, най-хубавичката, най-добричката, най-миличката, най-досетливичката и въобще - най-най от всички! Ти си едно от малкото изключения, една на милион!

Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Малки са, не знаят какво искат. Не разбират, че по този начин нараняват хора ... не ги и интересува де. Връзките им са краткотрайни, за забаваление, чувствата са само някакво привличане, което бързо отшумява. А за "Обичам те" ... всички знаем, че вече се изрича на всяка крачка без вложени чувства в тези думи. Изрича се защото хората с недостатъчен опит (момичетата, които описваш ти) мислят, че това е естествено следствие на връзката, виждат, че момчето се кефи и си го говорят там .... В един момент онова моментно привличане изчезва и те се насочват към друго момче. Такива връзки са напълно нормални за тийнейджърството.
    ++ Точно какво е било любов на 13-17 години бе само общи интереси а това след 18 става любов защото тогава имат достатачно акъл за да мислят и да решат какво искът ..

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    4естно казано...като бях на 15 и половина се влюбих за 1-ви път и макар,4е бях малко лапенце изпитах наистина истинското 4увство и от тогава до сега не съм го изпитвала с такава сила и по този истински на4ин.

Повече от фен Аватара на bloodyred
    Ама че логика имат някои хора.. значи след 18 веече е любов, ама ако си под 18, край, просто я затрий тая дума .. чудя ви се на акъла понякога.
    Да съм казала, че отказвам се?!

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Наистина вси4ко е много относително.Понякога малките ги игнорират от обществото все едно нямат мнение.Оба4е има такива,които за една седмица оби4ат някого,след 1 ден ве4е се хващат с друг,но това може да го направи и някой 30 годишен.Годините са относително нещо,има и "големи деца".

имам една такава фр на 3 седмици е с ново гадже уж мн го обича а след една седмица го зарязва и изобщо не и пука фр ми е но мн почва да ме дразни.. . А за темата всеки може да обича можеш да си на 10 и да обичаш но не може да обичаш 1 седмица...

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Абе аз не разбирам само едно нещо.Как може да познаваш 4овек от една седмица и ве4е да го оби4аш??? Оби4та идва след време,след опознаване,просто след време!На такива,които оби4ат след 1вата седмица ще им кажа,4е са лекомислени и не знаят какви ги вършат

Град
    Bulgaria
    това са кифленски работииии

Цитирай Първоначално написано от Blondityy
    и особено kremen4eto - да ви кажа нещо. аз съм точно "13-годишна кифла" и мога от личен опит да потвърдя, че ние, момичетата, бързо се влюбваме и макар да не обичаме истински, понякога си го мислим и го казваме искрено. А за това, че сме склонни да сменяме гаджетата като носни кърпи, мога да кажа, че имах едно гадже, което хипер много се зарибяваше с другите момичета (и с мен, разбира се!) и аз се хванах с един 3 пъти по-як и оня се изяде от яд. Цялото това беше в рамките на няколко дни!!!
    Прекланям се пред твоят богат и огромен опит, но може ли да не говориш подобни простотии от името на 'момичетата'? (чак и обобщава аххаха)
    You're frozen
    When your heart's not open..

Цитирай Първоначално написано от Wasilewaa
    това са кифленски работииии

+1
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Голям фен Аватара на playhard1
    че мен след 2 годишна връзка за няма и седмица ме забравиха. Нищо ново не казваш :P
    Do you know what is loneliness, among so much people?

Цитирай Първоначално написано от DenBr
    мн0гУу Си те лоФфФф милуУу
    написано по скайп.. най ме забавлява
    класика!

Без да чета темата само заглавието ти казвам че никой не ги разбира ... искам да кажа че са като компютъра ... само дето компютъра не може да прави секс с теб и да ти прави салатата , но пък за сметка на това маина ... компютъра прави всичко друго стриктно маина ... и не пита ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си