- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не ги разбирам тези момичета ...
когато кажат 'обичам те' те не го мислят .. ти си си съвсем в час а те са момичета които търсят интриги и не могат да се задържът при един човек повече от месец.. няма какво друго да се каже ..
ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !
+1Първоначално написано от AzBre
![]()
В населените места, където хората дишат по 24 часа...
Не бе,ще си направят тема и ще си пускат коментари...Първоначално написано от soul1199
![]()
![]()
![]()
дали нема да ни е якоПървоначално написано от Blondityy
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Бързо пламва - бързо угасва! Типично за диапазона от 12 - 18. Това е за сегашното поколение, но лично аз като съм се влюбвала винаги е било трайно и продължително..., но аз съм от друга епоха...![]()
За мен тва са неосъзнати малки кифли, които просто искат да се изфукат пред другите кифли, че имат гадже преди тяхLameeeee
![]()
Много е просто - просто не са влюбени. Чувствата са много гъвкаво и относително понятие. В повечето случаи момичетата не знаят и не са сигурни какво и колко силно чувстват и се залъгват,че е по-хубаво,отколкото всъщност е.Нещата в такива ситуации се развиват прекалено бързо и всичко си идва по местата с една театрална раздяла и клишираните мотиви за себеобвиняването и себепорицанието , "вината не е в теб",не знам си какво. За тези ситуации важи изразът - "Много хубаво не е на хубаво".
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
От годините еПървоначално написано от Gllory
Лапенца,а се мислят за ..да не казвам..за това вси4ко е много голямо за много малко време
![]()
Е, добре де .. и аз съм лапенцеПървоначално написано от 7227
(на 15) ..пък не мисля така като тях : ))))
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
никой не ги разбира.. нз за какви се мислят ;х
и всичко почва от "ай да хоим"не че се познават ама ок ;д
![]()
~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.
Така е, защото си най-умничката, най-хубавичката, най-добричката, най-миличката, най-досетливичката и въобще - най-най от всички! Ти си едно от малкото изключения, една на милион!Първоначално написано от Gllory
![]()
++ Точно какво е било любов на 13-17 години бе само общи интереси а това след 18 става любов защото тогава имат достатачно акъл за да мислят и да решат какво искът ..Първоначално написано от kremen4eto
4естно казано...като бях на 15 и половина се влюбих за 1-ви път и макар,4е бях малко лапенце изпитах наистина истинското 4увство и от тогава до сега не съм го изпитвала с такава сила и по този истински на4ин.![]()
Ама че логика имат някои хора.. значи след 18 веече е любов, ама ако си под 18, край, просто я затрий тая дума .. чудя ви се на акъла понякога.![]()
![]()
Да съм казала, че отказвам се?!
Наистина вси4ко е много относително.Понякога малките ги игнорират от обществото все едно нямат мнение.Оба4е има такива,които за една седмица оби4ат някого,след 1 ден ве4е се хващат с друг,но това може да го направи и някой 30 годишен.Годините са относително нещо,има и "големи деца".
имам една такава фр на 3 седмици е с ново гадже уж мн го обича а след една седмица го зарязва и изобщо не и пука фр ми е но мн почва да ме дразни... А за темата всеки може да обича можеш да си на 10 и да обичаш но не може да обичаш 1 седмица...
Абе аз не разбирам само едно нещо.Как може да познаваш 4овек от една седмица и ве4е да го оби4аш??? Оби4та идва след време,след опознаване,просто след време!На такива,които оби4ат след 1вата седмица ще им кажа,4е са лекомислени и не знаят какви ги вършат![]()
Прекланям се пред твоят богат и огромен опит, но може ли да не говориш подобни простотии от името на 'момичетата'? (чак и обобщава аххаха)Първоначално написано от Blondityy
You're frozen
When your heart's not open..
Първоначално написано от Wasilewaa
+1
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
че мен след 2 годишна връзка за няма и седмица ме забравиха. Нищо ново не казваш :P
Do you know what is loneliness, among so much people?
Без да чета темата само заглавието ти казвам че никой не ги разбира ... искам да кажа че са като компютъра ... само дето компютъра не може да прави секс с теб и да ти прави салатата , но пък за сметка на това маина ... компютъра прави всичко друго стриктно маина ... и не пита ...