.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 79 от общо 79
    Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Цитирай Първоначално написано от didi0804
    Всички много бързат да пораснат.Не го правят защото наистина го усещат, а за да не останат по-назад, което е много ама много тъпо
    Абсолютно вярно...проблема е като пораснат...Старата схема понякога продължава...и продължават да лъжат нас момчетата за това кое е любов и кое не е..И после нямало свесни момчета...та нали нещо ни прави такива..Знаеш ли на кой да се довериш...И кфо...порастват..и изпускат точното време да изживеят именно тези тръпки по начина по който трябва..просто щото са свикнали по другия начин..Май в днешно време е по-трудно да си намериш жена отколкото мъж,а?
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Те не са наред и са леки ,че си раздават обичта навсякъде В КАВИИИЧКИ !
    СМЕШКИ!
    tAke a dIrty pIcture

Супер фен
    Град
    увас ;p
    Ами т'ва е синдрома "ни знайъ ко искъм". Най-често се среща при момичета от 12 до 15 години с IQ 20т. или по-надолу. Лек няма, отминава с времето...

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Цитирай Първоначално написано от FunkyBoy
    Ами т'ва е синдрома "ни знайъ ко искъм". Най-често се среща при момичета от 12 до 15 години с IQ 20т. или по-надолу. Лек няма, отминава с времето...
    Дам, напълно те подкрепям, знам го от личен опит.. Само една лека корекция.. според мен, момичетата, които страдат от този "синдром" са до 14 години някъде.. Не всички, естествено Има и свестни, но по моите наблюдения са малко.. Чак като станат на 15-16 им идва акъла в главата.. Не искам да засегна нито едно момиче на тази възраст от тук, но според мен си е така, защото съм си патил от такива момичета не веднъж.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си