- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не ги разбирам тези момичета ...
Абсолютно вярно...проблема е като пораснат...Старата схема понякога продължава...и продължават да лъжат нас момчетата за това кое е любов и кое не е..И после нямало свесни момчета...та нали нещо ни прави такива..Знаеш ли на кой да се довериш...И кфо...порастват..и изпускат точното време да изживеят именно тези тръпки по начина по който трябва..просто щото са свикнали по другия начин..Май в днешно време е по-трудно да си намериш жена отколкото мъж,а?Първоначално написано от didi0804
![]()
![]()
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
Те не са наред и са леки ,че си раздават обичта навсякъде В КАВИИИЧКИ !
СМЕШКИ!
tAke a dIrty pIcture![]()
Ами т'ва е синдрома "ни знайъ ко искъм". Най-често се среща при момичета от 12 до 15 години с IQ 20т. или по-надолу. Лек няма, отминава с времето...![]()
Дам, напълно те подкрепям, знам го от личен опит.. Само една лека корекция.. според мен, момичетата, които страдат от този "синдром" са до 14 години някъде.. Не всички, естествено Има и свестни, но по моите наблюдения са малко.. Чак като станат на 15-16 им идва акъла в главата.. Не искам да засегна нито едно момиче на тази възраст от тук, но според мен си е така, защото съм си патил от такива момичета не веднъж.Първоначално написано от FunkyBoy
![]()