- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не ги разбирам тези момичета ...
Първо да уточня, че и аз съм момиче ..
И не ги разбирам тези момичетаа ..запознават се с момче, след 1 седмица тръгват с него, много се обичат вечее ..едва ли не от години са заедно, ходят 2 седмици и е любов голяма ..на третата седмица се разделят ..забравят момчето без проблем ..пък уж мноого се обичали ... к'фи са тези глупостинещо не ги разбирам тези момичета ..как става така да обичаш един човек и да го забравиш за 1 ден? След това историята се повтаря ..ново момче, обичат се, забравят се ;дд....
аз ли не съм редовна ;дд или те не са наред ?!
![]()
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
Първоначално написано от DenBr
![]()
![]()
![]()
Не всичко е разбираемо, или трябва да бъде...
Малки са, не знаят какво искат. Не разбират, че по този начин нараняват хора ... не ги и интересува де. Връзките им са краткотрайни, за забаваление, чувствата са само някакво привличане, което бързо отшумява. А за "Обичам те" ... всички знаем, че вече се изрича на всяка крачка без вложени чувства в тези думи. Изрича се защото хората с недостатъчен опит (момичетата, които описваш ти) мислят, че това е естествено следствие на връзката, виждат, че момчето се кефи и си го говорят там .... В един момент онова моментно привличане изчезва и те се насочват към друго момче. Такива връзки са напълно нормални за тийнейджърството.![]()
(y)Първоначално написано от krem4et0
За пред хората е.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
http://vbox7.com/play:16a5e538 в лошия смисъл..
Дори счупеният часовник ... е 2 пъти верен в денонощието ....
Хее вие ми разбихте мирогледа е......... До сега смятах, че ние момчетата хващаме момиче и след 2-3 седмици ни омръзва и хайде при новото.
За това докато сте/сме малки трябва да имаме широк поглед върху връзката ни. Като видим, че не върви, и че "любовта" (симпатията) изчезва, хващаме си ново гадже и (НИЕ) зарязваме старото, преди то нас да ни е зарязало, защото в противен случай ще се почувстваме гадно. И както обикновенно, за да не я/го нараним започваме с театъра - Не съм достоен за теб, само си губиш времето с мен, ти си прекрасна можеш да имаш всеки който пойскаш и т.н.![]()
Първоначално написано от AzBre
![]()
по темата : ако се познават от 1 седмица няма как да се обичат. Момиченцата , които обичат са обикновено 13-14 годишни кифли ( някои от тях с времето се очовечват)
Това не го правят само момичетата . Всичко си зависи от човека
Memento mei, memini tui!
хахах.. обичат се хората.. какво лошо.. преструват се на щастливи и се мислят за големи![]()
![]()
I know the way to hell.This is paradise ... Welcome to the hell!... :*
Хората се женят и развеждат. Как да не смениш гаджето, като не е за тебе. В началото всичко е било добре, после вече... Тези 1 или 2 седмици ми се струват малко драстични. Вярно е, че има момичета, които не знаят какво искат, но нека да не слагаме всички под общ знаменател.
точно така е ...Първоначално написано от kremen4eto
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
Малки лиглички, които нищо не са видели от живота, а си мислят, че са.
Света е пълен с такива, а думите "Искам те, Обичам те" вече се казват като "Здрасти"
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Първоначално написано от Kopu
а за теб ей това
![]()
![]()
Нещата стоят така.
1.Едно момиче се запознава с едно момче
2.Тръват двамата
3.Момичета да се похвали с момчето си пред приятелките почва да показва снимки,да пише LoVe тебе МилУууУууУУ
4.Прави го щото да се похвали по-ефективно,иначе кво трябва да напише на скайпа
"Е тва е моят КоЧ -}..............
не става нали
Аз пък имам друг случай,един приятел на единия ден пише Обичам те милооооооооо
и на сутринта Тъпа путко не искам да те виждам
и аз леко се пръснах от смях![]()
Е това е LOVE
Първоначално написано от remix1912
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ехх любов любов
I know the way to hell.This is paradise ... Welcome to the hell!... :*
И за 1-2 месеца да е пък се отнася същотоПървоначално написано от VampireGirl666
Вярно е че има случаи, когато още от първия поглед се харесваш някой страшно много, но пак смятам че не може за толкова кратко време да го опознаеш напълно и да твърдиш, че го обичаш, че това е мъжът на живота ти и т.н. А пък тези, които се женят още преди половин година даже да са направили заедно хич не ги разбирам... Бързат, карат заедно известно време и после се развеждат...Това са лекомислени десйтвия за мен. А лошото е, че в повечето случаи се съзадавт и деца за това време и после те страдат от цялата работа...
Когато си на 13-14-15 си мислиш че всичко, което хвърчи се яде. Мислиш си че първото ти гадже ще ти остане единственото за цял живот, симпатията и харесването, което изпитваш към него си го обесняваш като рюбов и обич...но след време като пораснеш малко и се смееш на себе си и на глупостите, които си си въобразявала![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
А колко пъти ще дъвчете тази иначе толкова НЕбанална тема... А?
Питам?
Не е любов просто дума е.Когато не си познал истинската любов, не знаеш какво всъщност значи тя.Вкарваш се във филми, че обичаш всеки следващ и чак когато срещнеш правилния, именно този към когото чувстваш любов, разбираш колко смешен/смешна си била твърдейки, че обичаш, а дори непознала същноста на думата.Всеки е минал през такъв период, част от подрастването е.![]()
и особено kremen4eto - да ви кажа нещо. аз съм точно "13-годишна кифла" и мога от личен опит да потвърдя, че ние, момичетата, бързо се влюбваме и макар да не обичаме истински, понякога си го мислим и го казваме искрено. А за това, че сме склонни да сменяме гаджетата като носни кърпи, мога да кажа, че имах едно гадже, което хипер много се зарибяваше с другите момичета (и с мен, разбира се!) и аз се хванах с един 3 пъти по-як и оня се изяде от яд. Цялото това беше в рамките на няколко дни!!!Първоначално написано от s3nsual
Не всички са такива.. Някои настина могат да обичат и го показват, други просто се правят на гъзарки, защото е модерно.. Момчетата също правят тоя номер, ама не се пишат теми за тях, нали?
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук