- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Хари Потър
Интересува ме има ли още Хари Потър фенове или хора харесващи поне малко ХП.. Преди 4-5 години всички бяха много зарибени по Хари както и аз и още съм.. Всеки го нарича гей и т.н. т искам да разбера още има ли ХП-фенове.
Ами да харесвам го, но не много.
Нямаше логика,беше любов.
Аз също съм фен на Хари Потър :P![]()
Фенка съм Но не съм вманиачена де....Някси като гледам филма и ми е някво такова яко...Спомням си като малка когато ходих на 1 епизод на кино! Уникално беше. Преди няколко дни си направих нещо като маратон на Хари Потър![]()
пфф това ми беше най - голямата мания, направо се бях побъркала по ХП
вече не, разбира се, но от време на време преглеждам книгите![]()
обаче след 3ти филм всички са отвратителни![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
преди бях супер фен, но вече не е чак толкова...смис все още ходя да гледам филмите,интересно ми е![]()
![]()
![]()
To see a world in a grain of sand
And a heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand
And eternity in an hour.
Харесвам го! Филмите са интересни:P
Когато излязаха първите книги адски много се запалих и даже си бях купила очила като на Хари Потър и се разхождах из нас с тях ;д Бях малка тогава...![]()
Сега.. чакам да излязат филмите и ходя да ги гледам на кино.![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Харесвам филмите, но вече не съм чак толкова запалена и вманиячена
Като бях 6-7 клас няма да забравя как за Коледа нашите ми подариха "Хари Потър и стаята на тайните" игра за компютъра и направо бях откачила с неяНе спях по цели нощи, ходех където ходех и бързах да се прибера, за да я превъртя за пореден път...
Сега отвреме-навреме пак се присещам и си инсталвам някоя от игричките ама вече като превъртя веднъж и после ми става тъпо
Чак в такива моменти си се чудя как тогава не ми е омръзвала на ден по 20 пъти да правя само това
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Аз "открих" книгите доста наскоро, преди година някъде. И още си ми харесват и гледам филмите като излязат. Така че да, фенка съм.![]()
Аз като много малък открих книгите, и с нетърпение ги изчетох всичките. Даже първите по няколко (десетки?) пъти. За филмите....гледах ги до 5та преди 1-2 години, ами след 2ра става тъпо. Най са си сладки като малки. Ама скоро ще направя нов опит и може да ми харесат.![]()
чела съм книгите по десетки пъти.ХП завинаги ще остане в сърцето ми.![]()
we are rockstars.
Вече не съм му толкова голям фен, когато прочетеш ВСЯКА книга по 7-8 пъти и малко ти писваНо ще гледам и 7 филм, ше ми е интересно как са го направили и ще прочета пак книгата, че да си я припомня ;D
P.S. Чел съм и кнгите и съм гледал филмите, някой да не се обърка![]()
Голяма зарибявка са тия книги. Филмите не съм ги гледала повече от два-три пъти, докато книгите съм ги препрочитала толкова много пъти, че вече загубих бройката. Помня още преди години като ми подариха първата книга и колко много и се радвахИ все още ми е интересно.. Мине-немине някоя и друга година и ми се чете пак същото.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Абе само аз ли не съм чела всички книги?Първата,втората и третата съм чела само... а филмите по доста пъти съм ги гледала.