- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спешна помощ.. ;((
Днес ходих на фризиор и ме подстригаха адски късоо.. ;( Ужасно е.. почти даже не мога да си връзвам и косатаа.. ;( защото от едната страна е много по-късо от другата..![]()
![]()
![]()
![]()
Моля ви казвайте ми всякакви методи да ми порасне косатаа.. Маскии.. всичко каквото се сетите и има ефект..
![]()
0сttaвяш слэдii п0 ttял0tt0 мii.. Каtt0 капкii парфюм сэ впiiваш в к0жаtta мii..
Има хиляда теми - разтърси се малко
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
ВСЕКИ ще ти каже хининова вода или тривитаминол ..
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Ужасно е така като фризьора си направи свободно съчинение на главата ти, обаче реално няма какво да направиш. С каквото и да си мажеш косата тя си има свои темпове на растеж и не ги променя от маски и такива неща. Само състоянието и се подобрява от редовните грижи. Сега като нежеланата прическа е вече факт, мисля, че ще е по-добре да се замислиш за нови начини на носене на косата, които да ти харесват и да направят вида и по-поносим за теб. Вземи си стилизиращи продукти, разни диадеми и фибички (ако харесваш такива неща разбира се) . Потърси из интернет разни идейки - има много.
И на една моя приятелка се случи същото нещо. Ами или ще трябва да почакаш да ти порастне или отиди в някоя аптека да ти дадат шампоан за ускоряване на растежа на косата (ако има маска и маска си вземи)!
Ами и мен фризиорката ми ме беше остригала АДСКИ късо и от тогава не ходя при нея...А пък за да ти порасне косата слагай в шампоана аспирин(една моя приятелка правеше така и имаше ефект), не съм го изпробвала този метод, аз ползвах хининова вода.![]()
Не се знае..Първоначално написано от Minerva
По-скоро авторката е искала прическа, ама не е знаелка ква е точно![]()
ПП; баси тъпото изказване![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
Напиши в гугъл "маска за коса с тривитаминол"..купува се от ветеринарна аптека..аз го бях взела за 5 лева,но някъде е по-скъпа,другаде пък по-евтина.Много бързо расте косата и става по-гъста.Можеш също да пробваш и с хининова вода-при мен ефекта беше почти никакъв.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
- Хининова вода -
- Тривитаминол -
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
и на мен ми се случи същото...всъщност аз си исках такава прическа,но се оказа,че не ми стои добре. аз се подстригах на "черта" - отзад по-късо и отпред по-дълго. почнах да си връзвам малкото косичка отзад на опашка,а отпред ми падаха кичури коса. седи много сладко. а и да ти кажа,като си подстрижеш косата, тя ще порасте по-бълзо,отколкото ако я държиш дълга. смисъл ако косата ти е под раменете тя ще расте с 2 см месечно(примерно не знам точно), а ако си я подстригала ще порастне с 5-6 (а може и с повече,само примерно казвам.)поне при мен така стана. подстригах се на 12 юни и досега ми порастна много. никакви маски не съм ползвала. това е моя съвет. една приятелка ми каза,че тя като си подстригала косата почнала всеки ден да я мие и й порастнала,ама според мен само се е заблудила. иначе една друга приятелка ми каза за хининовата вода, а този тривитаминол не съм го опитвала,но явно работи.успех![]()
Хининовата вода наистина помага и косата расте доста бързоСъщо така може да си правиш маска с тривитаминол.Порови се има доста теми
![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно