.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: спомени

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните

спомени

Интересно ми е какъв е най-добрия ви спомен с вашата половинка,също така и най-лошия.Ако искате разкажете.
    ОДИН!!!

Най-лошият е когато ме заряза и след два дни тръгна с момичето,с което най-много се мразех.... ама после си се събрахме ;д и пак скъсахме.. ;д а най-хубав....ами всички са били хубави по свой си начин...когато е с любимия човек винаги е хубаво ;д

най-добрия - опита се да ме защити.
    най-лошият - не заради негово действие,ами действие на трети човек(момиче),свързано с него.
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Супер фен
    Най -лошият беше, когато се напих заради него...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от mincheto
    Най -лошият беше, когато се напих заради него...
    Същото ^^
    Правех се на глупачка и се унижавах

ама и по-лошо има

anonymous708973
    Guest
    Лоши нямаме - може би само когато преди 2 дни не ми вдигаше телефона и се бях панирала, че му се е случило нещо страшно...
    За сметка на това добри имаме много. Особено вечерта, когато бях у тях (без нощувка) и колко сладко ме покани под душа... Или нощувката с палатка. Или като се грижеше за мен, когато бях с тоолкова тежък махмурлук... и после се гушнахме на дивана у тях да гледаме мач.

Супер фен
    Най-лошото, което се случи преди година и 1 месец някъде .... заряза ме и малко след това тръгна с друга,но седмица след ова се осъзна какво прави и се върна при мен.
    А хубавите ни моменти са много - на екскурзията, когато бях зле и всички излизаха и обикаляха, а той стоеше до мен и си ме гушкаше,докато не се оправя; на бала му; когато спах в тях ииии ... още много други, но не ми се изреждат сега ;]
    Обичам те <3 !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си