- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се запозная с него без да излеждам Тъпо ??
От Три месеца насам харесвам едно момче една година по-голямо от мен . В училище когато излизаше от стаята а аз влизах в нея се срешнахме и от тогава все го срещам. Много ми харесва , но незнам как да се запозная с него . То е момчето мечта . Аз знам неща за него .. например : името му , имам негови снимки и мисля че и той знае , защото често се случва да въври след мен с приятелите си . Вече свършихме у-ще и мога единствено да се запозная с него по facebook . Обаче от там как да му искам скайп и т.н.???
Благодаря предварително !
Вече доста време мина![]()
Напиши му здр![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Щом от 3 месеца го харесваш и още не го познаваш то значи няма шанс да не изглеждаш тъпо при запознаване...
+1Първоначално написано от awerw
GTA Stunting
Амии например му пиши в фейсбоок например здрасти как сме кво пр и оттам катъ си попишете в фасе си разменете скайп и такам...
Айде успех!![]()
![]()
![]()
Запознай се по фб с него под претекст че го знаеш от даскало![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
да фейса е най-удачен!Първоначално написано от karitoo
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
+1 Пък и не би трябвало да се чувстваш тъпо да се запознаеш с него, особено през чатаПървоначално написано от Elenichkaa
![]()
Не мисля, че ще е тъпо ако се запознаете във фб, нали това му е целта..
Попишете си малко на лс ии после му кажи, че нещо бъгва ии му поискай скайп![]()
ако не те е срам, разбира се, директно му го поискай, а има и вариант той да те попита първи..
абе не го мисли много, действай :P
Не си си престрашила да се запознаете лично, но все пак ..
Драсни му едно лично съобщение с нещо от рода на Здрасти, направи един чат с обичайни въпроси и му кажи, имаш ли скайпче да си пишем там, защото тук ми забива тоя чат на FB и готово.
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?
Подкрепям това мнение,мисля,че е най-правилно.Първоначално написано от Nakadah
Авторке земи се в ръце и се запознай с него очи в очи.
Но преди това си оправи граматиката.
Е пробвай се ,питай го как върви ваканцията .Такива неща ,нищо не губиш.
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
има много други момчета..
момче мечта?какво имаш в предвид?
а отностно това как да се запознаете
ми отиваш до него казваш му здр ,какво пр,как си нещо от рода мн пъти съм те виждала в даскало имам чувството че и ти мен![]()
и разни такива..
Ууф ,че си-намираш му фейса ,пишете там малко и казваш-оф абе много бавно става тука-я да се преместиме на скайп-бах леснотията
Момчетата обичат смели момичета,провела съм анкета![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Напротив-обичат срамежливи-изпитала съм анкетата![]()
еми пиши му:здравей
тва,като за начало,предполагам,че после ще стане разговора
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
плюс едно за това мнениеПървоначално написано от Nakadah
Ако ще се запознаваш - на живо да е.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Според мен няма значение как ще се запознаете - той явно те е наблюдавал и вече има първо впечатление за теб, така че няма как да изглеждаш тъпо...![]()
да му поискаш скайп не е толкова трудноказваш му дай скайп да чатим и така или нещо подобно
![]()
Be yourself !
Не е вярно.Първоначално написано от britzy
По темата,кажи му че си го виждала в даскало и искаш да се запознаеш,така ще разбере,че се интересуваш от него,не му искай скайп,ИЛИ ако го поискаш говорете възможно най-малко по него,защото може да се окаже пагубен.
Тии първо му пиши нещо (каквото и да е), пък после мисли за скайпове ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
виж какво харесва и се направи че и на тебе ти харесва та да можете да започнете от некаде
GTA Stunting
Не съм много съгласна да се правиш на някой когото не сиПървоначално написано от Bixel
![]()
Be yourself !
що ве ? аз винаги си правя такаПървоначално написано от sweetyytweety
вчера бях патока Доналд днес съм Мики маус
се пак тряя да пробва с нещо ако са баш напълно различни
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek