.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Тема: Любов ..

Любов ..

Здравейте Значи имам си приятел от 5 месеца вече и казала съм му, че го обичам, разбира се не веднага. Той ми го доказва, но все още не ми го е казал .. Казва ми, че това, че не го знам или не го виждам не значи, че не е така. Виждам, че ме обича прави всичко възможно за да ми го покаже и аз го знам, но просто искам да го чуя и от устните му .. Искам да го чуя ... Нуждая се. Но и не искам да го питам директно ти обичаш ли ме. Искам сам да си ми го каже за да е още по - хубаво .. но кога ли ще е ..

http://vbox7.com/play:d76d4a57 <-- *Новата песен на Baja* <3

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр

Re: Любов ..

Цитирай Първоначално написано от xrusinka
    Здравейте Значи имам си приятел от 5 месеца вече и казала съм му, че го обичам, разбира се не веднага. Той ми го доказва, но все още не ми го е казал .. Казва ми, че това, че не го знам или не го виждам не значи, че не е така. Виждам, че ме обича прави всичко възможно за да ми го покаже и аз го знам, но просто искам да го чуя и от устните му .. Искам да го чуя ... Нуждая се. Но и не искам да го питам директно ти обичаш ли ме. Искам сам да си ми го каже за да е още по - хубаво .. но кога ли ще е ..

Кажи му ти в очите че го обичаш,ако ти отвърне съ същото радвай се , ако ли не...явно не е искрен!
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Някои хора просто не обичат да го казват на глас.Дори и да имаме нужда да го чуем.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Супер фен Аватара на spopi
    Може да не може да изразява чуствата си и предпочита да ти го доказва.

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Защо ти е толкова нужно да го чуеш? Като според думите ти е очевадно.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    Някои хора просто не обичат да го казват на глас.Дори и да имаме нужда да го чуем.
    +1.Какво толкова ще променя във отношенията ни,като й кажа че я обичам на глас,някой хора се задушават от постоянното казжане,някой я желаят на глас.Единствено казвам,че обичам,1 път,когато наистина съм почувствал че я обичам и после доказвам..

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    На мене бившия ми ми го повтаряше непрекъснато... "обичам те" че "обичам те" ... и в крайна сметка какво се оказа, не ме обичал ама изобщо...
    Тъй та идеята беше, че е по-добре да ти показва, че те обича. Да се държи по този начин, защото какво са две думи? Те може и да са лъжа... но държанието... ако те гледа влюбено и ти показва, че държи на теб, ако ти показва, че те обича, дори без да го казва гласно... това е достатъчно.
    А и дори да ти го каже, това какво ще промени? И двамата знаете, че те обича.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Не виждам защо искаш толкова много да го чуеш, при положение, че той ти го е доказвал многократно.А и вие не сте от кой знае колко време заедно, че да ти каже, че те обича.Не знам различни хора, различни идеали, нали знаеш.Може пък на момчето да му е трудно да изрече тези думи.Аз също не мога да казвам ОБИЧАМ ТЕ.Не знам, някак . . непосилно е.Казвала съм го на един човек до сега и не мисля, че скоро ще го кажа отново.Та както казах, може в това отношение да си приличаме и просто да не може да каже проклетите думички.

ПП: В повечето връзки любовта се казва, а не се показва.Във вашата е точно обратното - РАДВАЙ СЕ !

Град
    Русе
    По-добре само да ти го доказва,отколкото да ти казва постоянно че те обича и нищо да не прави

... Обичам те Ники ! ~*> (h)

Мега фен Аватара на ameli
    И аз мразя да казвам на някой, че го обичам Просто не мога, колкото и силна да е любовта ми.. А и не е важно да ти го казва, а да ти го показва. И още дълго време да сте заедно!
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Ами по - добре е че ти го доказва.... но според мен всяко момиче има нужда да го чуе

Аз съм с приятеля си вече повече от година и никога не ми го е казвал, нито пък аз...но съм го разбрала по друг начин

Град
    MoHTaHa
    Истинската любов не се казва,а се доказва!

Примири се,някои хора просто са такива..Но мисля,че по-важното е да знаеш,че те обича,да ти го показва всеки ден,отколкото да ти го повтаря през 1 минута,а всъщност всичко да е една красива лъжа,която ти искаш да чуваш

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Казаха го преди мен,на някои хора им е трудно да го кажат.Но в точният момент ще ти го каже,когато се почувства готов.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    дам. Той като ми го каже. не му отговарям, но не означава, че не изпитвам нищо или нямам чувства..

Град
    -От НякЪдЕ-
    Спокойно щом ти го доказва няма никакъв проблем аз също не мога да кажа на някого, че го обичам.Само 1 път го казах и след това ме зарязаха и сега просто не мога .. Както и да е не се безпокой щом усещаш, че те обича всичко е наред :P
    Опитай се да бъдеш този,който наистина си;Много трудности,за да станеш силен;Малко тъга, за да станеш човек;Много надежда, за да станеш щастлив!!!

радвай му се там и не се тормози за глупости-ако не сега на сватбата със сигурност ще ти го каже
    I can't stop myself from loving you <3

Лигла... не стига, че ѝ го показва и доказва ами и с претенции.

При 90% е обратното .. Щом ти го доказва, какъв е проблемът ? Просто прищявка, задоволи се с това, което имаш, за да не го изгубиш.
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

Повече от фен Аватара на SorrowEyes
    Сигурна съм,че ще дойде правилния момент, рано или късно. Той ще го усети пък и ти. Но недей да си натрапваш тази идея,за да не изглежда сякаш си го просиш. Ти знаеш,че е по-важно да го показва и да знаеш, че го чувства, отколкото да говори празни приказки на вятъра. Търпение...

Цитирай Първоначално написано от Whoopdedoo
    Лигла... не стига, че ѝ го показва и доказва ами и с претенции.

Не мили/ла страшно много грешиш не съм лигла! Познаваш ли ме, че да ме съдиш по думите които съм написала. Питам съвсем като нормален човек, а ти ми се нахвърляш е вече ми дойде до гушата .. Да се държиш като човек, пък те да те давят

http://vbox7.com/play:d76d4a57 <-- *Новата песен на Baja* <3

anonymous708973
    Guest
    И при мен е така. И по-интересното е, че го каза първи... В момента не им го казва, доказва го - но не го е изразил с думи.
    Последният път беше на ей-толкова да го каже, но накрая - "ти знаеш" и на следващия ден го погледнах супер невинно в очите и го попитах какво точно знам и най-накрая си "призна" и ми стана страшно приятно. Но сам се сеща страшно рядко... Такъв си е.
    Ще се примирим.

според мен е още рано да ти го каже,не означава,че не го чувства!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Мега фен
    думите нямат абсолютно никакво значение, гледай действията му!
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

гледай делата

Just gonna stand there and watch me burn
    Well that's alright because I like the way it hurts
    Just gonna stand there and hear me cry
    Well that's alright because I love the way you lie
    I love the way you lie ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове