- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов ..
ЗдравейтеЗначи имам си приятел от 5 месеца вече
и казала съм му, че го обичам, разбира се не веднага. Той ми го доказва, но все още не ми го е казал .. Казва ми, че това, че не го знам или не го виждам не значи, че не е така. Виждам, че ме обича прави всичко възможно за да ми го покаже и аз го знам, но просто искам да го чуя и от устните му .. Искам да го чуя ... Нуждая се. Но и не искам да го питам директно ти обичаш ли ме. Искам сам да си ми го каже за да е още по - хубаво .. но кога ли ще е ..
![]()
Първоначално написано от xrusinka
Кажи му ти в очите че го обичаш,ако ти отвърне съ същото радвай се , ако ли не...явно не е искрен!
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Някои хора просто не обичат да го казват на глас.Дори и да имаме нужда да го чуем.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Може да не може да изразява чуствата си и предпочита да ти го доказва.![]()
Защо ти е толкова нужно да го чуеш? Като според думите ти е очевадно.
+1.Какво толкова ще променя във отношенията ни,като й кажа че я обичам на глас,някой хора се задушават от постоянното казжане,някой я желаят на глас.Единствено казвам,че обичам,1 път,когато наистина съм почувствал че я обичам и после доказвам..Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
На мене бившия ми ми го повтаряше непрекъснато... "обичам те" че "обичам те" ... и в крайна сметка какво се оказа, не ме обичал ама изобщо...
Тъй та идеята беше, че е по-добре да ти показва, че те обича. Да се държи по този начин, защото какво са две думи? Те може и да са лъжа... но държанието... ако те гледа влюбено и ти показва, че държи на теб, ако ти показва, че те обича, дори без да го казва гласно... това е достатъчно.
А и дори да ти го каже, това какво ще промени? И двамата знаете, че те обича.![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Не виждам защо искаш толкова много да го чуеш, при положение, че той ти го е доказвал многократно.А и вие не сте от кой знае колко време заедно, че да ти каже, че те обича.Не знам различни хора, различни идеали, нали знаеш.Може пък на момчето да му е трудно да изрече тези думи.Аз също не мога да казвам ОБИЧАМ ТЕ.Не знам, някак . . непосилно е.Казвала съм го на един човек до сега и не мисля, че скоро ще го кажа отново.Та както казах, може в това отношение да си приличаме и просто да не може да каже проклетите думички.
ПП: В повечето връзки любовта се казва, а не се показва.Във вашата е точно обратното - РАДВАЙ СЕ !
И аз мразя да казвам на някой, че го обичамПросто не мога, колкото и силна да е любовта ми..
А и не е важно да ти го казва, а да ти го показва. И още дълго време да сте заедно!
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Ами по - добре е че ти го доказва.... но според мен всяко момиче има нужда да го чуе![]()
Аз съм с приятеля си вече повече от година и никога не ми го е казвал, нито пък аз...но съм го разбрала по друг начин![]()
Казаха го преди мен,на някои хора им е трудно да го кажат.Но в точният момент ще ти го каже,когато се почувства готов.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
дам. Той като ми го каже. не му отговарям, но не означава, че не изпитвам нищо или нямам чувства..Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
![]()
Спокойно щом ти го доказва няма никакъв проблемаз също не мога да кажа на някого, че го обичам.Само 1 път го казах и след това ме зарязаха и сега просто не мога .. Както и да е не се безпокой щом усещаш, че те обича всичко е наред :P
Опитай се да бъдеш този,който наистина си;Много трудности,за да станеш силен;Малко тъга, за да станеш човек;Много надежда, за да станеш щастлив!!!
радвай му се там и не се тормози за глупости-ако не сега на сватбата със сигурност ще ти го каже![]()
I can't stop myself from loving you <3
При 90% е обратното .. Щом ти го доказва, какъв е проблемът ? Просто прищявка, задоволи се с това, което имаш, за да не го изгубиш.
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Сигурна съм,че ще дойде правилния момент, рано или късно. Той ще го усети пък и ти. Но недей да си натрапваш тази идея,за да не изглежда сякаш си го просиш. Ти знаеш,че е по-важно да го показва и да знаеш, че го чувства, отколкото да говори празни приказки на вятъра. Търпение...![]()
Първоначално написано от Whoopdedoo
Не мили/ла страшно много грешиш не съм лигла!Познаваш ли ме, че да ме съдиш по думите които съм написала. Питам съвсем като нормален човек, а ти ми се нахвърляш е вече ми дойде до гушата .. Да се държиш като човек, пък те да те давят
![]()
![]()
![]()
И при мен е така. И по-интересното е, че го каза първи... В момента не им го казва, доказва го - но не го е изразил с думи.
Последният път беше на ей-толкова да го каже, но накрая - "ти знаеш" и на следващия ден го погледнах супер невинно в очите и го попитах какво точно знам и най-накрая си "призна" и ми стана страшно приятно. Но сам се сеща страшно рядко... Такъв си е.![]()
Ще се примирим.
според мен е още рано да ти го каже,не означава,че не го чувства!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
думите нямат абсолютно никакво значение, гледай действията му!
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
гледай делата![]()
Well that's alright because I love the way you lie
I love the way you lie ..![]()