- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Необчснима болка ?
Еми искам да ши попитам нещо отношо свързано с тестесите.Еми свършвам по 2 пъти на ден.Може да ударжа и 1 път.Така на 13 години и съм и искам да попитам нали е нормално когато леко почуквам с пръст тестесите да има лека болка.Също, когато ги стисна макар и леко.Може ли да е от чекиите.Съжаявам наистина за въпроса, но за да нямам притеснение.Боли ме леко, когато го почукна с пръст.Не много слабо и, когато го хвана и го стисна леко.Иначе, когато мине известно време от чекичта болката е много по слаба, когато ги стисна.Извинявайте за тъпия ми въпрос.![]()
Значи е от тях.Ще ги намаля.Каква е мярката(бройката) на седмица.![]()
Първоначално написано от Pacooo
Ама то вече и за това ли има специална програма...
![]()
Иначи - съгласна съм с BiGBaDWolF
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ебават се с теб ,това е нормално .Аз и по 10 съм си бил на ден и нищо ми няма.Най много да си напълниш компютъра с вируси
![]()
Добре.Благодаря ви пичове.
само ми обясни що си чукаш топките с пръст и що ги стискаш ?!![]()
![]()
![]()
и го поокроти ... хахахах![]()
![]()
Дори счупеният часовник ... е 2 пъти верен в денонощието ....
Дааааа !! Явнооо вечее и за това си имат спецц графикк !!Първоначално написано от SmilezZz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Защо блъндикате момчето е и на 200 да стане пак ше е така,нищо общо нема с ръчните спортове(не се притеснявай готин действаи си по колкото искаш пъти на ден).
Първоначално написано от [b
![]()
![]()
![]()
пробвай да ги набучиш с вилица... ако и тогава те боли тря идеш на лекар![]()
![]()
![]()
ааааааа неее не не неееПървоначално написано от FunkyBoy
![]()
![]()
Тее тваа ме разбии !!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..
Спри се бе :Д хахаПървоначално написано от Pacooo
Da da
Охх..Тъй де..График - аз писах програма..Първоначално написано от elc
Ама нищо,разбира се
![]()
и какво стана авторе,кое ще опиташ:
"пробвай да ги набучиш с вилица.. " или ":Всеки ден ги топи в оцет,който е нагрят до 70-75 градуса,не повече "![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Дишай серни изпарения ,няма друга оправия ,бързо и ефикасно ,ако ли не пробвай значи хващаш една торбичка ,завързваш я на оная си работа и така стой с нея 1 седмица ..1 седмица при която въобще забравяш да я свалиш ... И би трябвало да се оправи![]()
Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!
Първоначално написано от zero
Първоначално написано от SmilezZz
![]()
![]()
![]()
намали дозата чики иаз бях преди така :Д
Начииии, виж сега, трябва да спазваш няколко неща! Задължително, ако искаш да има ефект:
1.1 чекия на 2 дена!
2. Носиш прашки ии вадиш яйцеподобните ти приятели навън,щото може да се задушават от вредните изпарения, които произвежда съседа им отзад!
3.Специални грижи за тях - ториш, поливаш, прекопаваш - всичко! За по-продължителен ефект ги търкай в ренде!
И разбира се, ако продължават да те болят, шибни се някъде другаде, за да не мислиш за тях.. или ги отсечи..изборът е твОй!
![]()
(Господи, колко сериозно звуча)
"Любов е да дадеш на някого възможността да те унищожи вярвайки,че няма да го направи" ....
НЕ е от мастурбирането, ако имаш постоянна болка може да е някакъв гинитален проблем, отиди на уролог :П
да отиде при личния и да каже абе що като си стискам патката или си почуквам топките с пръст ме боли![]()
![]()
![]()
![]()