- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз съм идиот...
Здравейте,рядко пиша във форума,но в момента ми трябва спешно съвет.Преди 2 седмици аз бях обикновен тинейджър на 17 лудо влюбен в приятелката си(на 17)...но всичко приключи защото аз съм един голям идиот.
Тази неделя беше финала на световното,знаете го сигурен съм,та бях сам и една моя приятелка дойде в нас да спи и да гледаме финала на световното.Е хубаво няма лошо ще кажете,но от тук нататък става лошо.И двамата бяхме за холандия пиехме си биричка докато холандия не загуби.Тогава минахме на твърдо...уиски,водка,че и ракийка извадих...напихме се яката и тук вече стана много лошо.Наскоро тя се скара с гаджето си и след доста алкохол нещо ни прищрака...Проснахме се на дивана и започнахме да се натискаме,знаех че не е добра идея,ноо алкохола ме пребори...направихме го.На сутринта се събудих с адска болка в главата,на земята,завит с едно одеало,гол,а до мен беше тя...прииска ми се да се гръмна,тя се събуди и осъзнахме какво сме направили.Тя си тръгна,а аз незнах какво да направя.Гаджето ми дойде на гости в понеделник,не и казах нищо,но като по някой гаден филм,момичето което беше в нас вечерта ми писа по скайп,че много съжелява и че трябва да се видим за да решим какво ще правим.Е да ама гаджето ми седнало на компа ми в този момент и прочело какво е станало.Влязох в стаята изядох един шамар каза ми че не иска да ме вижда повече,опитах се да й обясня но колко момичета биха ти простили за това че си й изневерил.
Тя не иска да ме вижда,да ме чува,звъня й но не ми вдига,ходих до тях но дори не ми отваря вратата.Блокирала ме е от всякъде няма как да говоря с нея.Опитах се да говоря с нейна приятелка,но тя ми се разбуча и не ме изслуша.
Та това е историята,сега ми трябва помощ,искам да я накарам да ми прости,много я обичам,немога без нея,знам че направих нещо ужасно но я обичам много бих направил всичко за да си я върнамоля ви кажете как мога да я накарам да ми прости за тази глупост
![]()
![]()
Знам, че не искаш да го чуваш, но наистина си постъпил глупаво като не си й казал. Ако сте го направили с другото момиче-ок, тя е можела да ти го прости, защото си бил пиян. Според мен тя повече се е обидила на това, че не си й казал какво е станало, а тя го е научила по друг начин.
Така до тука мисля, че разбрахме защо може да ти е сърдита... извинението е малко по трудно.
Като за начало й остави малко пространство. Имам предвид да не й звъниш непрекъснато. Не казвам тотално да я забравиш, но й дай малко време да осмисли нещата. В момента ти е много ядосана и ти каквото и да напрвиш тя няма да го приеме добре. И това е... след наколко дни, седмица тя вече ще се е поуспокоила и може да ти даде някакъв шанс или по-скоро да те изслуша.
Айде успех! Дано да има продължение![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Извинявай, ама наистина си идиот. Алкохола не е оправдание. Не се опитвай да и излезеш с това извинение, не минава. Нормално е да те игнорира и да не иска да те вижда, всеки на нейно място би постъпил по същия начин. Не знам защо си мислиш, че като и обясниш нещата (то всъщност няма какво да обясняваш, то всичко е ясно) тя ще ти прости. Не става така. Дори и най-вероятно изобщо няма да го направи. Вмомента не очаквай нищо от нея (говоря да се върне при теб). Според мен е изключено на този етап. Знам ли, някои го прощават това, но със сигурност ще и трябва време.
Ти и не можеш да направиш нищо съществено, за да оправиш нещата. То станалото, станало. Колкото и да и говориш, вече си спал с другата, времето няма да се върне.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Пич,споко..не е първата,не е и последната .... разнообразието краси живота.По жена и по автобус не се тича,защото след 5 минутки идва следващата линия !
Не съжалявай защото на пяна глава не се мисли трезво, мацката ти може да те разбере но не веднага..дай и малко време да помисли какво да прави но не се отказвай да и се извиниш защото имаш много малка вина !
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
пълен кретен си мой човек![]()
Ей за това винаги си изключвам скайпа преди някой да дойде в нас. Спри да я търсиш, защото още повече се излагаш. Не се събирай с нея. Бивша завинаги.
Temet Nosce
벨야카
Дам, освен, ако не е някоя по-наивна. Но нямаш шанс.Първоначално написано от Housemusikk
^^^
Бургас <3
Зависи от характера на момичето и от това колко те обича.Лично аз не бих простила изневяра, но все пак в случая не става въпрос за мен.
Като започнах да чета темата, в главата ми се появи фразата "нормално, като на всеки следващ една не му стига, та решил да кръшне", но видях, че искрено съжеляваш за това и не бих могла да те съдя по какъвто и да било начин.Да, алкохола наистина не е оправдание, но има различно пиене и съответно - различно носене.Има ситуации, в които наистина не знаеш какво правиш, че и не помнип след това.И аз съм имала такива случаи и ми е ясно.Не знам в твоя слчай как е било, но това, че съжеляваш до някъде те унивинява.Казвам ДО НЯКЪДЕ. Явно наистина обичаш момичето, за това не се отказвай.Опитай всевъзможни начини, да докажеш любовта си и да и покажеш, че си разбрал какъв идиот си и че си допуснал огромна грешка.Направи някой мил жест, който да я умилостиви малко или много.Купи и подарък, знам ли.Това е малко като подкуп, но пък може да има ефект, знам ли.![]()
Късмет все пак, дано нещата се оправят.![]()
От една страна изневярата си е човещинка. От друга - необмислените постъпки не говорят много добре за теб.
Ако бях на нейно място, и аз щях да съм ядосана, вероятно нямаше да ти простя, защото една изневяра разбива всичките мечти на прах. Разбери я - тя си е в правото. Отделно си е нейно ПРАВО да не ти прощава за изневери, независимо каква е причината за тяхното извършване.
Сега ще сърбаш, каквото си надробил. Просто приеми. Всяко действие си има последствие и ние трябва да сме отговорни за постъпките си. Това е просто урок - станалото-станало, а сега ще береш ядовете в сегашната, реално случваща се ситуация. (която никак не е приятна за теб.)
Всички грешим, няма да те коря. Просто не очаквай да ти прости лесно или изобщо да ти прости. От твоя страна случилото се е нормално - на пияна глава не се мисли трезво, а и ти не си чак толкова голям, за да разсъждаваш повечко - бил си абсолютно безразсъден като си се поддал на нагона. Нетрезвен. Човещинка ли е, какво ли е, не знам. Но помисли от нейната гледна точка, че тя повече ще жали накърненото си достойнство и предателството, отколкото теб, че си бил глупав и на пияна глава си се забивал с момиче. В правото си е да не ти прости.
ПП. Само една добавка извън темата - изневяра НЕ СЕ признава! Живееш с вината и толкова. Никой не би се почувствал добре като чуе "Миличка, онзи ден ти изневерих еди-кво-си, сега се чувствам гадно". По-скоро човек ще се почувства подигран, и ще смята отсрещната страна за пълен малоумник, че му заявява за деянието си. Споменавам това за всички онези, които мислят, че изневярата трябва да се сподели. В никакъв случай. Много нараняващо е! Хората, които си признават, не го правят за да са честни с партньора си,а да успокоят собствената си съвест за сторената от тях простотия.=> егоизъм.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
И аз да бях, щях така да постъпя ... Не я търси по-добре, след време я потърси да и обясниш, но не мисля, че ще има някакъв ефект
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Да си мислил.. не мога да кажа, че нямаш никакъв шанс, защото аз не съм тя.. не губи надежда, може и да се съберете. Всичко зависи от нея.
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Първоначално написано от Paramour
Аз щях да й кажа,тя дойде в нас около 2 часа след като приятелката ми си тръгна.Още не бях преусмислил нещата и не знаех как да й кажа.
Много искам да си я върна,ходим от 11 месеца,тя е уникална,тя я...немога без нея,обичам я много ама много...Ще я оставя за 1 седмица,но така няма ли да я накарам да си мисли че вече не ме интересува?Не искам това,искам да й докажа че я обичам и съм готов да направя каквото и да е за да ми прости,въпреки че не го заслужавам![]()
![]()
![]()
Според мен не трябва да я оставяш дори за миг.Бъди нахален, покажи, че си готов на всичко, за да я върнеш.Ако на мен ми се случи, приятеля ми държи на мнението си, че не може без мен, а ме остави за седмица, дори да е с добра замисъл аз не бих го приела добре и може би ще настъпи окончателния край.Все пак ти си решаваш.![]()
Според мен твойта не е могла да дойде увас и да си го гледате двамата.Дошла е една твоя приятелка,понапили сте се,секс сте правили...
Немога да разбера,защо всички подяволите го съдите,все едно е женен от 20 години, с 3 деца и е направил,най-големия си грях в живота?Не е женен с нея,на 17 е сега е времето да се забавлява,после като се ожени,ще е до няква степен "Каишко".
Аз съм изневерявал до сега,само 1 път на гадже.Донякъде и тя ме ядоса,казах й че където отивам съм сексуален обект на 2 момичета.Тя ми каза земи си презервативи...Обясних и че няма да правя нищо,но тя настоя да си взема.Е взех си и ги използвах,после си признах,не сам я молил да ми прощава и т.н.Казах й ,прецени сама,дали искаш да останеш още с мен.Тя избра да остане...Ходехме тамън от 1 седмица или 10 дни.Бяхме правили секс,на 2-ра среща,може би това я накара да ми настоява,да си вземам чували..
Успях да говоря с неяРазбрахме се утре в 1 часа да се видим и че знае че не съм го направил нарочно.Каза че дори и да ми прости то животеца ми ще ми вземе
![]()
Ако имате някакви съвети давай те моля ви !
Ами ок ама представи си че тя му е адски ядосана и почнат едни псувни и едни караници... тя може да не е готова да го види отново...Първоначално написано от justonegirlwithonehope
Но наистина ти си решаваш. Ти я познаваш и предполагам знаеш как би реагирала и в двата случая.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Аз му казах, той си знае, той си я познава, аз просто изказвам мнение.![]()
evalata batence samo taka ,treskai gi typite kifli edna sled druga ,ne se zanimavai s seriozni vryzki 6oto 6e syjelqvash kazvam ti ,tva da se vliubi 4ovek e nai loshotoПървоначално написано от memmo
lleranzа, ама много си умен.![]()
Съвет от човек който никога не е разбирал какво е любов...Ако това е начина ти на живот...аз те съжалявам.Докато не разбереш какво е любов неможеш да казваш че това е нещо гадно или каквото и да е...Първоначално написано от lleranza