Здравейте,рядко пиша във форума,но в момента ми трябва спешно съвет.Преди 2 седмици аз бях обикновен тинейджър на 17 лудо влюбен в приятелката си(на 17)...но всичко приключи защото аз съм един голям идиот.
Тази неделя беше финала на световното,знаете го сигурен съм,та бях сам и една моя приятелка дойде в нас да спи и да гледаме финала на световното.Е хубаво няма лошо ще кажете,но от тук нататък става лошо.И двамата бяхме за холандия пиехме си биричка докато холандия не загуби.Тогава минахме на твърдо...уиски,водка,че и ракийка извадих...напихме се яката и тук вече стана много лошо.Наскоро тя се скара с гаджето си и след доста алкохол нещо ни прищрака...Проснахме се на дивана и започнахме да се натискаме,знаех че не е добра идея,ноо алкохола ме пребори...направихме го.На сутринта се събудих с адска болка в главата,на земята,завит с едно одеало,гол,а до мен беше тя...прииска ми се да се гръмна,тя се събуди и осъзнахме какво сме направили.Тя си тръгна,а аз незнах какво да направя.Гаджето ми дойде на гости в понеделник,не и казах нищо,но като по някой гаден филм,момичето което беше в нас вечерта ми писа по скайп,че много съжелява и че трябва да се видим за да решим какво ще правим.Е да ама гаджето ми седнало на компа ми в този момент и прочело какво е станало.Влязох в стаята изядох един шамар каза ми че не иска да ме вижда повече,опитах се да й обясня но колко момичета биха ти простили за това че си й изневерил.
Тя не иска да ме вижда,да ме чува,звъня й но не ми вдига,ходих до тях но дори не ми отваря вратата.Блокирала ме е от всякъде няма как да говоря с нея.Опитах се да говоря с нейна приятелка,но тя ми се разбуча и не ме изслуша.
Та това е историята,сега ми трябва помощ,искам да я накарам да ми прости,много я обичам,немога без нея,знам че направих нещо ужасно но я обичам много бих направил всичко за да си я върна моля ви кажете как мога да я накарам да ми прости за тази глупост