- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз съм идиот...
Значи според вас дори и да ми даде шанс аз да не тръгвам с нея?Защото ако това найстина е най-доброто за нея аз ще го преглътна и ще я оставя,въпреки че не искам![]()
ще направя най-доброто за нея каквото й да е,вмомента мойте чуства вообще не ме интересуват ако те ще й навредят.
![]()
![]()
Глупости ве.
Бори се, нали си мъж.
А и всички грешим..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
някои и по честоПървоначално написано от jghgh
![]()
зимай тая дето си я чукал майна, обича мачове, да пие кво повече ти трябва?!? Ся кажи че е красива и има големи цици?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Не знам ,но тук всички те обвиняват ,но на мен ми е жал за теб.
Момичето - да .. почти всяка би постъпила като нея.
Жал ми е за теб ,защото съм убедена ,че едва ли си го искал .. и сега осъзнаваш за идиотската си постъпка ,иска ти се да върнеш времето назад.Не ми идва на ума никакъв съвет как да постъпиш.Ако наистина много я обичаш и направи серенада - хах ,шегувам се.Подари и нещо ,остави и бележка с послание.Чакай я пред вратата докато не излезе.
.. Е дано всичко се оправи![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Това няма значение,красива е,но ми е най-добрата приятелка,а и си има приятел(е вече бивш,скъсаха след случката заради спор преди това,той така и не разбра какво стана),та това няма да стане,а й не искам защото обичам гаджето си !Първоначално написано от tuzaro
Явно все пак някой ме разбраПървоначално написано от teenems
![]()
Напълно влязох в случката и си представих какво е да съм на твое място
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
или ти се е случвало а? иначе всички момичета ако мислеха като тебе, света щеше да е много по-добро място за мъжете.Първоначално написано от teenems
мне ,тузаро .
не ми се е случвало ,рано ми е да ми се случва ;Д..
ама просто ми стана кофти за човека .. помислих си какво ли ще е ако на мен ми се случи нещо такова .. без да го искам .
разбирам ви ,мъжете![]()
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Абе бори си се за нея, но просто най-логичното, което може да стане след една такава изцепка е тя да си загуби доверието в теб и нещата да се променят. Казваме ти го, за да си го знаеш и да не е нещо неочаквано и после да се чудиш що тво, що онова.Първоначално написано от memmo
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
е ти на колко си майна, аз си мисля че поне на 16+ сиПървоначално написано от teenems
![]()
Лек на 15 съм.
*Само да довабя ,аз ти го и написах на ЛС де ,ама.
Просто ако не ти отваря ,вдига и т.н. няма смисъл-кифленски истории.
Блокиране в скайп ,да правехме го на 10.
Пробвай няколко варианта и ако се прави на г-ца недостъпност не се занимавай
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
eби и майката и да си ходи, да не е единствена, знам че е гадно като я обичаш ама живота е тежък.
teenems, верно ти е рано, изчакай още малко и ми се обади![]()
Ние днес се видяхме даже,каза че иска малко време да помисли.Сега незнам дори и да и звънна какво да й кажа...ще изчакам още 1-2 дни и ще видим какво ще каже.Първоначално написано от teenems
може би е лек напредък .![]()
драсни после да кажеш как се развиват нещата![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Lucker![]()
В населените места, където хората дишат по 24 часа...
Обещах че ще ви кажа какво е станало.
Отново сме заедно![]()
![]()
![]()
Направо неможах да повярвам когато ми го каза
Дано този път всичко да е идеално и да няма повече такива изцепки.
Благодаря на всички тук.Приятелката ми имала регистрация тук и ме е следялаТова и помогнало да реши
.
Мило,обичам те много,обещавам ти че вече ще те слушкам и няма да правя повече така![]()
![]()
ОБИЧАМ ТЕ![]()
![]()
![]()
![]()