- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ХАРЕСВАМ ГО, А ТОЙ СИ ИМА ГАДЖЕ???
Харесвам го много,обичам го, а той си има приятелка... Съвет за успокоение...![]()
![]()
Never give up...Never...
Dream makes everything possible.Hope makes everything work.Love makes everything beautiful.Smile makes all the above...
еми останете си фр.аз така направих с момчето,което харесвам от месец и малко...въпреки че той няма гадже,но просто не ме харесва.оня ден имахме възможност за повечко време насаме говорихме си,гушкаше ме и сега сме си бест френдс![]()
аха, да бе, т'ва са пълни глупусти.. просто момчето иска да му потичаш малко по задника, че да му се повдигне самочувствието... бест френдсПървоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
вярвай си бе...
work in progress.
Забрави го!момчето си има приятелка,не е нужно да се опитваш да ги разделиш!
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
ми незнам какво да ти кажа, защото съм в същото положение! Опитай се да го забравиш, ако не стане чакай те да скъсат. зависи и от това дали той има некви симпатии към тебе
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
е то преди пак си бяхме супер добри фр,просто сега ше си останем такива...и аз не му тичам след задника...така че споксПървоначално написано от elfinka
![]()
Миии бест фр...за сега..пък кой знае..може да скъсат и тогава ти да го успокояваш иииииии после да се превърнеш в новата му любов (:
успехче!![]()
Мии попринцип има симпатии,казал ми го е,но това момиче явно е преди мен..![]()
Never give up...Never...
Dream makes everything possible.Hope makes everything work.Love makes everything beautiful.Smile makes all the above...
Ми.. Опитай се да го забравиш а ако имаш сили се бори!
Животът е адът описан в Библията!
Да го забравя не мога,защото го виждам всеки ден в даскало с нея....![]()
Never give up...Never...
и аз съм в такова положение, само че харесвам момиче![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Несправедлив е живота особено като траа да го виждам всеки денс нея..Преди се радвах като го виждамно вече всичко отвътр ми умира като го видя,колкото и смешно да звучи..![]()
Never give up...Never...
Еми забрави го...Имам една приятелка,която е влюбена в момче,което си има приятелка и той непрекъснато и казва, че има чувства а-у...Така една година и тя плачеше без да спре,на даскало, у тях...и той не късаше с приятелката си и една година само мъки и сълзи.Няма смисъл да се заблуждаваш ако те харесва ще е с теб ако не-не!Забрави го!
щом не можеш да го забравиш кво искаш да ти кажем ? ще е изклю4ително глупаво да се опитваш да го скараш с приятелката си..щом е с нея зна4и ииска неяспоред мен или го забрави или търпеливо 4акай своя ред
Данои сте останали приятели, не позволявай да го загубиш като приятел.Все пак като твой приятел ще е винаги до теб, а като твое гадже само няколко месе3ца или седмици.
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Ние не се познаваме с него добре..Не сме приятели просто го харесах преди 2 месеца и така....Казах му и така
Never give up...Never...
пффф ко да ти кажа и аз съм в почтииииии същото полжение, обаче знай, че един път се живееПлюс тва никога не съм го разбирала тва : "Открадна ми гаджето" .... ?!?! кви са тея глупости, ако някой наистина иска да е с някого, то друг не може да ги раздели (освен в мексиканските сапунки
) така, че бори се за него - стискам палци \
/
![]()
Първоначално написано от _BuNnY_
Не знам аз не бих го направила,не е последното момче,постави се на мястото на момичето,има толкова други свободни момчета. Ако някоя се опита да ми отмъкне приятеля и прави номерца най-много да изяде няколко шамара пък и + това момчето може да я намрази.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Или му кажи какво изпитваш, или още по-добре замълчи и заспивай всяка вечер плачейки, като нормалните хора.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Първоначално написано от DivoTo_KoTe
Като казах да се бори за него, имах предвид да му разкрие чувствата си и да види той как ще реагира ... наистина да ходиш да се натискаш в такива ситуации е много тъпо и рискуваш той да те намрази, пък тогава става още по - гадно ...![]()
![]()
лошо е да си чакаш шанса... търпеливия винаги си получава желаното, но после ще решиш, че всъшност преди си ти е било по - хубаво. Аз ей така търпеливо си изчаках моя и по горчивия начин се убедих, че човек е съвсем различен като приятел и като гадже![]()
Първоначално написано от sweet15
Значи:Има 2 възможни вариянта![]()
1я - Бори се за него !
2я- Забрави го !
Но разбира се и 2та си имат недостатъци и предимства![]()
1я Вариянт :
Да се бориш за него ! Ами предимството на това , е че има някаква вероятност той все пак да иска теб и да се получи нещо , все пак знаеш ,че си опитала .Но гадното е , че може да не се получи така както ти се иска и той да те отхвърли още по гадно
![]()
.. и тогава да те боли много повече ...
2я Вариянт :
Да го забравиш ! Хубавото на този вариянт , е че поне няма да страдаш толкова много ако те отхвърли отново и по гадно .. Но пък така няма да си пробвала и няма да знаеш какво щеше да стани , ако беше пробвала ..![]()
Направо - Риск печели , Риск губи !!
Моя съвет е : По добре поговори с него , разбери дали имаш някакви шансове и ако ти каже не се оттегли с гордо вдигната глава , а ако се получи още по добре![]()
Айде успех !!![]()
![]()
![]()
![]()