.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Hybrid View

Връзка с момиче от класа?Какво мислите?

Влюбен съм до уши в едно момиче от класа,но не знам дали да го показвам.Редно ли е?(За пръв път съм влюбен истински)А и не общуваме много,а както казват "Ако връзката не се основава на приятелство,е като да строиш къща върху пясък"

К'во значи от класа? Пере си сама гащите, къпе се сама, може да си прави омлети и има шестици в училище?

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Зависи.Ако още няколко години ще сте заедно по - добре недей,за твое добро ще е,но ако сте само още година заедно в един клас , що пък да не опиташ.Дори и да не се получли ще потърпиш една година и толкоз...
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Връзка между съученици не е много удачна според мен.

пич няма смисъл
    щом е от твоя клас нямаш шанс
    може да опиташ но процента да успееш е мн малък
    от личен опит ти казвам

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    К'во значи от класа? Пере си сама гащите, къпе се сама, може да си прави омлети и има шестици в училище?
    ударението е на второто А. от класА, не от клАса. Става въпрос, че са съученици.

По темата: Мисля, че ако мислиш, че има хляб във връзката - ок, ама ти казваш, че дори не сте прятели... А ако връзката няма бъдеще ще ви е много тъпо като скъсате.
    hating you makes me all warm inside : )

Влюбен съм в нея от 2 години.Чувствата ми се засилват.Мисля,че ще си подходим понеже първата година доста си говорихме и е много свестен човек.Обаче ще ми е първата.Това също ме тормози.

И аз съм в същатата ситуация.Миналата година започва да ми говори много повече.Закачаше ме и т.н,а сега лятото не мога да спра да мисля за нея.Какво да правя

чесно стегнете се
    само ще се наранявате няма смисъл
    бях като вас !
    беше мила ,говореше ми а аз все повече си мислех че започва да ме харесва,постоянно бяхме в контакт един с друг и накрая след като и признах чух ето това: "Аз те приемам само като приятел , все пак сме от един клас" айде кураж

пп:а най лошото е че бях заслепен от така наречената "любов" и не осъзнавах какво животно е всъщност тя!

Град
    Пловдив
    Хей, човече, давай смело - опитай да я спечелиш! Нищо няма да ти коства, ако се окаже, че не те харесва, просто задължително трябва да опиташ! Защото съжалението е ужасно чувство... Няма да е болка за умиране, ако й признаеш чувствата си и не се получи - е, на моменти може да е малко неловко, но ще си е струвало усилието. А що се отнася до това, че такива връзки обикновено не издържат дълго време, понеже хората си омръзват, прекарвайки по цял ден заедно - това не е общовалидно правило. Познавам една прекрасна двойка - заедно са от ... 5 години, ако не се лъжа. Станали гаджета в 9. клас (също като вас бяха в една паралелка) и мисля, че все още са заедно, дори май отново учат на едно и също място. Така че не се притеснявай и не забравяй - "Съдбата помага на смелите."!

Голям фен Аватара на Crazytu
    Може да опиташ да я спечелиш, но според мен връзка между съученици не е много удачна.
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

Цитирай Първоначално написано от Angelu6ka
    Хей, човече, давай смело - опитай да я спечелиш! Нищо няма да ти коства, ако се окаже, че не те харесва, просто задължително трябва да опиташ! Защото съжалението е ужасно чувство... Няма да е болка за умиране, ако й признаеш чувствата си и не се получи - е, на моменти може да е малко неловко, но ще си е струвало усилието. А що се отнася до това, че такива връзки обикновено не издържат дълго време, понеже хората си омръзват, прекарвайки по цял ден заедно - това не е общовалидно правило. Познавам една прекрасна двойка - заедно са от ... 5 години, ако не се лъжа. Станали гаджета в 9. клас (също като вас бяха в една паралелка) и мисля, че все още са заедно, дори май отново учат на едно и също място. Така че не се притеснявай и не забравяй - "Съдбата помага на смелите."!
    Благодаря много!Трогнах се!Между другото 10 клас съм.

Да опитай, въпреки че и аз не съм ЗА такива връзки и не при всички се получава.Но братовчед ми, който сега завърши има връзка с една от неговия клас от 8-ми клас и още ходат и се обичат.Така, че пробвай
    I'd come for youu .. <3

Защо?Защо трябваше да е в моя клас е не в съседния?Вече дори най-привлекателните момичета които преди биха ми харесали не ми харесват.Не ме интересуват.Тя е различна от повечето хора и това най-много харесвам в нея

Една приятелка ще има да търпи още 2 години човек,с който вече не си говорят.Както и да е,аз съм твърдо против.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    Връзка между съученици не е много удачна според мен.
    що па не?
    да се влияе от хорското мнение ли?

Ами, всичко е според ситуацията.
    Ако искаш обективен съвет, опиши по-добре отношенията ви, нивото на близостта помежду ви и т.н.

Никога няма да намеря втора като нея!! по-добре любовта да не беше се появявала в живота ми...
    Иначе я познавам г/д добре.Много свестен и добър човек е,не е к**ва,и не играе роли.Преди като си говорехме ми каза,че е била много затворен човек и после се оправила,а тая тема дойде понеже аз бях затворен и отчаян а тя ми помагаше...

Добри приятели ли сте? От колко време се познавате? Имало ли е някаква близост помежду ви, докосвания, прегръдки и други сигнали на интерес? Бъди по-подробен и конкретен, ако обичаш.

Супер фен
    Еми поговори си с нея.Или я остави в миналото, каквото било,било..

Сега се сетих какво ми каза един приятел:
    "За истинската любов няма пречки и граници!" вече не ми пука че е от моя клас.И когато нещата станат ще я задържа максимално дълго до сърцето си,ще й докажа че я обичам.Благодаря за мненията!

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    По-добре първо се сближете повече и тогава й признай чувствата си. Иначе има по-голям шанс да те отблъсне.

Впрочем имам съученици, които са знаедно вече година и няколко месеца и си се разбират много добре. Не са си писнали. И имам още познати, които са в един клас и не са си писнали. Така че, ако съдя по тях... не виждам пречка.
    The blood that binds us ..till death unites us

По принцип връзки от класа са доста хубави, но след като всичко приключи в доста от случаите става шит. Но това нищо не ти пречи да опиташ, при теб може да е различно, надявам се да е така. Ако си сигурен че си заслужава, действай! УСПЕХ

Я не бъдете такива шматки! Искаш ли я, искаш я, честно ли се замисляш дали да си с нея заради нещо подобно?! Наистина ли някаква формалност като тази дали е в а клас, б клас, в твоя квартал или в съседния може да те спре? Хора, много го мислите, сякаш сами си търсите извинения пред себе си, дръж здраво и да не ти пука!
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Аз съм момиче и също като тебе съм влюбена в момче от моят клас.За първа година е в класа ни и последна защото ще бъдеме в 9 клас и двамата в различни паралелки.По някой път ме кара да мисля че ме харесва и аз съм му показвала, но и двамата сме срамежливи и май никой няма да си признае.Винаги ме гледа и ми се усмихва.Не мога да спра да мисля за него и незнам какво ще се случи когата тръгнем на училище.Посъветвай те ме! Моля ви!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си