.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

На море, но с цикъл който е предизвикан помогнете

Здравейте!Аз съм на 12 години и съм на лагер, но преди година ми дойде за първи път.Проблема е този от три месеца ми е нередовен и сега ми дойде на 12 юли а аз съм на лагер от 13 август до 19 авгурст говорех с моята майка и тя реши да отиде да говори със своя гинеколог когато се върнасе върна с едно лекарство Утрогестан за да ми предизвика цикала следваия месец ще го пия три пъти на ден по една таплетка обюо 10 дена и до 5 дни би трябвало да ми дойде и да свърши до 13 август.Почвамго от 21 юли.Не съм сигурна дали юе ми дойдемного съм не сигурна посъветвайте ме.Приемали ли сте това лекарство моля Ви отговорете ми бързо.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    1. Кирилица.

2. Ти си едва на 12 години, не е редно това, което мислиш да направиш.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

не мога да разбере що още от малко си прецаквате целия организъм ... има тампони .. те вършат чудесна работа .. ся се тъпчете с тея хапчета после пускайте теми от рода на "защо не ми идва.. ами сега " ..
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Не мога да дам компетентно мнение, не съм приемала тези хапчета, нито производните им, но просто не мога да се сдържа да не кажа, че имаш най-безхаберната майка на света!
    Що за човек трябва да си(при това жена и майка), че да даваш на 12-годишната си щерка, с недоразвит организъм, хормонални таблетки? И кой нормален гинеколог би изписал хапчета за предизвикване на менструация без присъствието на пациента(в случая авторката), все едно са витамини?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Препоръчва ти го ГИНЕКОЛОГ, а ти искаш мнение от НАС?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Препоръчва ти го ГИНЕКОЛОГ, а ти искаш мнение от НАС?
    Все пак е на 12

Незнам на 12 години..но гинеколога си е гинеколог
    Бъди себе си!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си