.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63

Секс докато й е дошло?

Искам да питам има ли някъф проблем да се прави секс, докато на момичето й е дошло..? щото с приятелката ми 99% ше правим в сряда, а на нея няма как да й свърши дотогава... та.. ако не я боли корема... от адски мн време искам и я навивам да се чукаме докат й шурти кранчето, обаче мърмориии та... въпросът ми е има ли нещо, от което да се боя, свързано с кръвта (тъй като мисля да е без презерватив и да свърша в нея - тва е единствената ми възможност да свърша в нея и даше лубрикант няма да трябва..) та... има ли нещо проблем, ако кажете за болести - тя се чука само с мен и сме пробвали за 5-10 минутки без презерватив доста пъти и нищо ни няма, така че сме ок и 2мата
    стига оффтопик, въпросът: Има ли от какво да се боя ако правя небезопасен секс с момиче в менструация (не казвам цикъл щото ми се кара че е грешно) и свърша в нея?

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!

Re: Секс докато й е дошло?

Цитирай Първоначално написано от DemonchY
    Искам да питам има ли някъф проблем да се прави секс, докато на момичето й е дошло..? щото с приятелката ми 99% ше правим в сряда, а на нея няма как да й свърши дотогава... та.. ако не я боли корема... от адски мн време искам и я навивам да се чукаме докат й шурти кранчето, обаче мърмориии та... въпросът ми е има ли нещо, от което да се боя, свързано с кръвта (тъй като мисля да е без презерватив и да свърша в нея - тва е единствената ми възможност да свърша в нея и даше лубрикант няма да трябва..) та... има ли нещо проблем, ако кажете за болести - тя се чука само с мен и сме пробвали за 5-10 минутки без презерватив доста пъти и нищо ни няма, така че сме ок и 2мата
    стига оффтопик, въпросът: Има ли от какво да се боя ако правя небезопасен секс с момиче в менструация (не казвам цикъл щото ми се кара че е грешно) и свърша в нея?
    Бе не сте много окай и двамата .. Да искате да правите секс до като е в цикъл е отвратително !

еми нз, секи човек е различен, мен лично кръвта не ми пречи, ще е в банята за да не цапаме, даже ми е леко възбуждащо гнус ме е от превръзки 100% обаче кръвта не ми пречи, самия факт че момичето го иска дори тогава, даже го иска повече от попринцип ме възбуждааа

Супер фен Аватара на diksi
    Иъъл, маан!

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Тогава ги сърби най-много,ако обаче го правите без качулка,когато е в цикъл слагай.Това е мръсна кръв все пак...

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    еми нз, секи човек е различен, мен лично кръвта не ми пречи, ще е в банята за да не цапаме, даже ми е леко възбуждащо гнус ме е от превръзки 100% обаче кръвта не ми пречи, самия факт че момичето го иска дори тогава, даже го иска повече от попринцип ме възбуждааа
    ААааааа бахти извратения изчакай да и свърши цикъла бе човек
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ААааааа бахти извратения изчакай да и свърши цикъла бе човек
    там е въпроса аз мога да изчакам, не ме сърби толкоз чонката, въпроса е че искам да опитвам, не съм чак толкоз гнуслив секи си има различен начин на мислене, стига сте ме прехранвали тука!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    A,че защо да чака?Ако и двамата са съгласни,не виждам проблем.Докато съм в цикъл и аз правя секс-под душа,разбира се.А и много преувеличавате с тая кръв.Не е като да е заколено прасе
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

а шанса да забременее абсолютно нулев ли е? смис ако свърша вътре на никой не му пука? ... никой от разбойниците няма да издържи повече от 3 дена, нали?

Супер фен Аватара на Passi0n
    прочетох само първия ред и се отказах

а бе вие графици за правене на секс ли имате о.О

Голям фен Аватара на Callisto

въпросът: Има ли от какво да се боя ако правя небезопасен секс с момиче в менструация (не казвам цикъл щото ми се кара че е грешно) и свърша в нея?
    Да има от какво . Нарича се бебета. Майка ми например може да забременее само докато в менстуация. Ако толкова искаш да е без презерватив ок прави го, но поне не свършвай в нея! Иначето не е много добре да се прави секс по това време. Всичките тези неща искат да излязат, а ти само ги набутваш обратно вътре. Гнусно си е. Аз съм правила 2/3 пъти секс по това време и, ако си човек, който го е страх от кръв ще припаднеш. Само гледаш капка след капка тече и имаш чувството, че си останал без кръв....защо не изчакате малко да и мине?

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    на тва му се вика "тексаско клане"
    GTA Stunting

ми няма нищо опасно ,освен малко кръв и толкова.Ако ти е гадно от кръвта влизате в банята и под душа.няма да имате никакви проблеми.
    sleda ot lubovta

ако го направите това ще бъде мноо голяма гнусотия
    teeeen !!

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    По-добре не свършвай в нея, рисково си е. Иначе може да правите секс по тва време, най-добре в банята под душа.

Цитирай Първоначално написано от Callisto
    въпросът: Има ли от какво да се боя ако правя небезопасен секс с момиче в менструация (не казвам цикъл щото ми се кара че е грешно) и свърша в нея?
    Да има от какво . Нарича се бебета. Майка ми например може да забременее само докато в менстуация. Ако толкова искаш да е без презерватив ок прави го, но поне не свършвай в нея! Иначето не е много добре да се прави секс по това време. Всичките тези неща искат да излязат, а ти само ги набутваш обратно вътре. Гнусно си е. Аз съм правила 2/3 пъти секс по това време и, ако си човек, който го е страх от кръв ще припаднеш. Само гледаш капка след капка тече и имаш чувството, че си останал без кръв....защо не изчакате малко да и мине?
    Какви бебета ?! Аз по тази логика да съм забременяла незнам колко пъти.Няма такава опасност нито по време на цикъл ,нито няколко дена след това.Просто няма начин да бъде в овулация.Спок.
    sleda ot lubovta

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    Ако можеше да се забременява от мъртви яйцеклетки (което между другото е доста брутална гледка)...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Има опасност от инфекция, болести и бременност! Не може да се предвиди на 100% кога едно момиче ще овулира особено в пубертета. Гениталите по това време на цикъла са особено изнежени и трябва да си внимателен. Тя може да изпита болка или дискомфорт. В такъв случай не бих продължила с акта. Експеримантирайте си ама мислете и се пазете! Калисто как ти тече докато правиш секс? Такова чудо пък никога не ми се е случаво а съм го правила във втория ден когато кървенето е най-обилно. Никога не съм виждала кръв по време на секс освен по презерватива а съм го правила в най-различни пози и не само под душа .

оф, зех да се дразня от тъпите гнусльовци... не е толкоз ужасно... кат сте толкоз капризни не оффтопиквайте че тфарите
    Callisto, ок де, ама си ми е 1 вид сексуално желание/мечта да свърша в нея... пък не ща пишмандурляци да ми щъкат из къщата на 4 крака... затова и се възползвам от момента... та, сериозно, какво е опасното на тфа да свърша в нея? това за кръвта ше говоря с нея дали е съгласна... щото попринцип не я караме на кой знае кфа реактивна скорост (е не сме и като охлюви де..) и за пореден път мен не ме е гнус , гнусливите момчета по-кофти за вас щото се някога ше ви се наложи да се сблъскате с червения приятел тогава ше ва питам
    Princessani ние ще сме в банята щото не ми се пере обаче иначе не ме е гнус, преди 1-2 дена се къпахме заедно и не ме беше гнус... баш кръв си е, само някак ме шашка тфа откъде излиза смис не, че ма е гнус, ми ... ддз аз съм на принципа "не вярвай на нещо, което кърви повече от 3 дена и не умира" ако някога видя моя малък приятел да кърви ше се шашна мноо яко

Мега фен Аватара на t0d1t0
    презерватива задължително,а вече мястото вие си избирайте!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Човече не рискувай! Може да ти се размине ама може и да съсипеш живота на момичето. Има жени при които овулацията съвпада с менструацията макар и да са рядкост. И пак ще спомена че има и риск от инфекции.
    Ето ти 2 линка http://menstruacia.org/menstruaciya-i-seks/
    http://www.cosmopolitan.bg/dr_cosmo/p3_302_0.html

Не го хранете... Това също е разпространен вид фетиш... няма лошо...
    Щом и двамата ви кефи, действайте си... Обаче моят съвет е, 100 процента с гумичка... Има опасност от инфекции и опасност от скорошна смяна на памперси... безсмислено е
    Why care?

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Човече не рискувай! Може да ти се размине ама може и да съсипеш живота на момичето. Има жени при които овулацията съвпада с менструацията макар и да са рядкост. И пак ще спомена че има и риск от инфекции.
    Ето ти 2 линка http://menstruacia.org/menstruaciya-i-seks/
    http://www.cosmopolitan.bg/dr_cosmo/p3_302_0.html

++ Най- точно казано.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе

Цитирай Първоначално написано от Princessani
    Какви бебета ?! Аз по тази логика да съм забременяла незнам колко пъти.Няма такава опасност нито по време на цикъл ,нито няколко дена след това.Просто няма начин да бъде в овулация.Спок.
    Не си наясно. Много не си наясно. Лошо ще е, ако някой вземе, та те послуша. При менструация 21 дни например, знаеш ли кога се пада овулацията? На седмия ден. А я си представи, че момичето е в менструация 10 дни например или 12- как мислиш, дали няма да забременее?!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Щом и двамата сте съгласни - направете го,но С предпазни средства (презервативи),защото риск има..Не се знае кога й се пада овулацията и ако се пада точно този ден,то тогава става доста лошо..
    Тъй де,правете го,но с презерватив
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си