.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Тема: Цигарите

честити ти увредени дробове и жълти зъби след няколко години

ЪЪъъъ Чудя ви се на простотията бе! Как ще пушиш по 5-6 на ден кат си лапе на тринайсет?!? И се хвали че почнала на 12 баси... Ами кво.... Гаджето ми миналото беше почнал да пучи заради приятели... А ти защо? Имам съученичка (на 11 съм!) дето само вика: Оххх искам само още една цигарка, пристрастена съмм... Лелееее ма вий сте луди бе! Против емотата дет ходят се трепят, ама пушите от 12 нататък.... Направо ти се възхищавам... Дори и да надебелееш кво? Да няма да си на фотосесия тогава?!? Я веднага спирай, а тея ши*ани лайна дет ти викат " Пафкай, пафкай..." те са кат тебе почнали обаче не спрели.... Абе нямам думи... Праите се на гъзета, ама какво? Станахте по красиви? Ъъъх... Мислиш, че всеки който ти казва да спреш не е пробвал и не знае какво е??? МИ повярвай, не си само ти! Има толкова мн като тебе...Абе кво да обяснявам все едно ще ме чуеш...

Град
    Павликени
    Този дето е пушил знае.. бих ти казал ФУЛЛ СТОП! И да ме питаш що пуша .. ем нз единственото което забелязах че като не пуших 1 седмица и ми беше по леко от страна на дишане и се измаряш по-бавно или примерно от вървенето усещаш силата в тебе но си задъхан.. Най-добре без тях пафкаи мара ако трябва но цигари..
    Brisco - On The Wall (Feat. Lil Wayne).mp3 (music)

Да ше напълнееш много ама много и да спреш и да не ги спреш и ше останеш много ниска ае ся от гЪзАрИя никой няма да те харесва и ше умреш сама късмет в живота!

пффф бляякк маахаайй ги тияя лаайнаа бее : ссуупеерр тъпоо и плашещтоо отт еднаа страанаа 6-тии клаас си ((; пооо - полека !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си