Ако наистина го обичаш, ще го послушаш и няма да отидеш с приятелката си и това е. Моят приятел също е много ревнив и ми е казвал как започва да си представя кви ли не работи като съм някъде за дълго време без него и колко му е кофти и никога умишлено не бих го накарала да се чувства така. А пък да не говорим че "по женски" означава точно зяпане на разни мъже и забивки. От една страна те разбирам, че искаш да отидеш с приятелката си, но от друга, ако той е по-важен за теб го послушай. Пък ако не е, значи няма смисъл да продължавате с връзката.
Моето мнение е, че ти всъщност не го обичаш достатъчно.Дано да греша.Всеки има нужда от лично пространсто и свобода, но защо просто не поговориш с него и не се опиташ да му обясниш как всъщност се чувстваш и че тази негова ревност те побърква.Да излъжеш и изневериш . . това са най-долните неща.Та с две думи, ако го излъжеш, първо - най-вероятно ще те хване и последствията може да са раздяла, второ - самия факт, че го лъжеш може би ще доведе до мисълта, че не обичаш истински приятеля си.
Вече ви казах, че не ми помагате с психологическите си анализи на връзката ни... мерси, че се опитахте да помогнете, но както вече казах, не мога да му кажа истината. Смятам темата за приключена, тъй като само 2-3 човека разбраха какво питам и отговориха на въпроса ми. Лек ден на всички.