- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Заключете я :)
По принцип съм отворена, но как да се изразя.. не като хоратаии днес направих опит с настоящото момче,но толкова ме заболя, че си вкара пръста но само половината и то единия.. не издържах и не стана работата болката беше нетърпима или ще си оставам до края на живота си така или незнам кво ще правя
![]()
![]()
Колкото повече,толкова повече)
Ъъъ ?!
Няколко въпроса да ми се разясни ситуацията !![]()
1.Колко пътии до ся си правила секс? Да не да не са те отворили добре
![]()
2.Да не да имаш някаква инфекция или нещо подобно ?!!
![]()
Извинявай, ама инфекцията няма НИЩО общо с болката.И да 1 път съм правила секс, но си беше само отваряне със самия пенис, който не е влизал в мен изобщо, просто се чу едно ПУК и тва беше ..от 1 година не съм пипната освен днесПървоначално написано от elc
![]()
от инфекцията,образова момиче,може да се получи парене или прекалена чувствителност на интимните ти части така,че прастчето на приятеля ти като го раздразни да боли адски ... така,че инфекцията има нещо общо с болката ...
ПУКПървоначално написано от estellle
![]()
хахах .. ами да ти кажа не знам .. по друг начин освен да не си хубаво отворена не мога да си го обесня ?!?!
![]()
![]()
Пробваййте пак с момчето , но виж да си по отпусната ( ако днес си била напрегната) Надяявам сее да няматее проблемии вече !![]()
Дам, не съм хубаво отворена и напрежението беше огромно но не заради друго ми заради тва че болеше ..ох майко![]()
![]()
![]()
Може би не си била достатъчно възбудена или си по-тясна.
Пробвайте и с лубрикант
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Мерси, ще пробвамемисля че и идеята за лек алкохол също е добра
![]()
![]()
Идеята с алкохола е най-тъпото нещо, което може да направите.
Явно е, че си по-тясна и ти трябва по-голяма подготовка преди самия секс, а алкохола само ще пречи за постигането на подобна цел..
За да постигнете някакъв успех, момчето трябва да те възбуди и то МНООООГО.
Вместо да правите глупости с алкохол, за които още не сте готови, по-добре отделете няколко часа и го направете както трябва.
абе я ударете по едно твърдо![]()
"самият пенис, който не е взлизал в мен изобщо"
Еми...какво очакваш? То с пръсти всеки знае...а болката е сигурно от това, че в крайна сметка не си била "отворена" (мразя тази дума) и от година нищо не си правила..Позволи му да действа бавно с пениса...един-два пъти болка и готово...всеки рано или късно трябва да мине през това. Но идеята с алкохола опрделено не е подходяща, няма и да те съветвам да немислиш за болката, защото знам, че не е мн възможно..успех![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
[/quote]Извинявай, ама инфекцията няма НИЩО общо с болката.И да 1 път съм правила секс, но си беше само отваряне със самия пенис, който не е влизал в мен изобщо, просто се чу едно ПУК и тва беше ..от 1 година не съм пипната освен днес[/quote]
Само отваряне... Със самия... А пък не бил влизал... Ама пък се чуло ПУК... Ама пък само тфа било... Ама май нищо не станало... Абе тииииииии чуваш ли се ???
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Ох..ако не е влизал пениса, значи не си правила секс.. Имаше ли кръв?
По проблема с болката..първо- ти е първи път(вероятно) и е нормално да те боли и второ -смятам,че си се стегнала от притеснението. Влагалищните мускули са здрави и ако ги стегнеш влизането става още по-болезнено, иначе пръст(тампон) дори и на девствените момичета - влиза.
Бъди спокойна и се отпусни..второто пробване ще бъде по-успешно
П.С. Възможно е да е инфекция, но ти щеше да я усещаш и без да правиш секс и все пак ако сметнеш за необходимо знаеш кво да правиш
ПУК?![]()
Немога да разбера .. правила си секс но пениса на момчето не е влизал?? Как си правила секс?![]()
Бургас
![]()
да, имаше кръв и си се бях стегнала наистина.. а колкото до тва че не съм правила защото малкия му приятел не е влизал в мен.. той ме отвори с него това исках да кажаПървоначално написано от Carmenn
![]()
![]()
Чуло се е ПУК?!?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Виж са .. няма такова нещо като наполовина девствена?!![]()
Явно не си била достатъчно възбудена щом те е заболяло толкова ..![]()
След като не си правила секс от една година какво очакваш? Отпусни се.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
да може би не съм се изразила правилно, имах предвид, че щом не е влизал, значи най-вероятно си девствена, което пък не обяснява кръвта..както и да е, минала е една година, така че е нормално просто бъди по-спокойна другия пътПървоначално написано от estellle
![]()
ще си набия инсулин в оная си работа и тва е![]()
![]()
Мерси на всички
![]()
Пук?!..Хахах може някой да е отворил сокче Капи наблизо и да си се объркала.![]()
Кандидатствайте в комиците, страхотни шеги![]()
![]()
... not
Хах, незнам кое му е толкова смешното кво като се е чуло пук ?! Търся мнение не подигравка, а тебе като са разпечатвали и си отваряла BBB и не си го чула е твой проблемПървоначално написано от Harum_Scarum
![]()
![]()
Едностранно,двустранно?Първоначално написано от estellle
Чупил ти се е таза,от полвинчатото ебане.![]()