- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Заключете я :)
Е мили мои съфорумници.. Вече има нова жаргонна дума на мястото на "отворена" и тя е - "ПУКНАТА"![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
КАк искате го наричайте се тая ми е![]()
Колкото повече,толкова повече)
Хммм, изглежда не си достатъчно отворена, бих ти препоръчал да пробваш с крак на кукла Барби, после поне ще има причина да й пееш "...мила кукла Барбиии колкооо те обичааам...."Първоначално написано от estellle
БРУТАЛНО ЕПървоначално написано от NoMoney
![]()
![]()
![]()
Така еПървоначално написано от Tedchy
![]()
нее, според нея е отворена не какво трябва "със самия пенис, който не е влизал в нея изобщо..."Първоначално написано от TheSunshine01
и тя не може да се разбере...
към авторката: иди на гинеколог..
Миличка моя съвет е да се отпуснеш.Не мисли за болката която може да има - нормално е при първите дори и 10 пъти да има болка. Тя е толкова по-голяма колкото е по-голям страхът ти от самия акт.Повярвай ми желанието не е достатъчно,може страшно много да искаш да правиш секс и пак да те е страхАз съм ЗА това да пийнеш едно малко, но малко - иначе може и да не разбереш че си правила секс, което не е за предпочитане
При всички е така първите пъти,не се притеснявай, ще дойде ден в който даже няма да го усещаш
Успех !
Пук, отвори ме, затвори ме, егати все едно говорим за бутилка шампанско а не за момиче![]()
![]()
![]()
![]()
[/b] Ем.. следващя път се отпусни.. да може да те заболи много, но ако го искаш просто пренебрегни болката.. Мене ако ме питаш по-добре, като почнете един път не спираите само бъди сигурна, че го искаш и бъди отпусната, а иначе не си заслужава, като сте почнали и като си усещала болката от разтягането на ципата да се откажеш спрете за секунди и после го накараи да проникне бързо в теб така болката може да е малко пронизваща, но ще е за кратко
. .
Честита Нова Година!![]()
I'm The FireStarter.
359h*ph#p.com HOOLS
олей и аз бях тка..първо ме отвори с пръст и болеше страшно мноо..после като опита да проникне беше няквa неописуема болка и дори около час не успя да го вкара..и НАКРАЯ като успя ме болеше толкова,че издържах точно 3 минути..оттогава нищо и се чудя да не би да не съм отворена още..обаче аз бях мноо нервна,не бях възбудена и си беше кошмар,та сигурно и при теб тва е била причината.и да алкохолец малко за кураж може![]()
инжектирай ми любов..
Може би трябва да се отпуснеш и да не се притесняваш![]()
към авторката ( и всички останали де ) как така си отворена с пениса му,а в същото време не е влизал в тебе![]()
![]()
Комици![]()
чу се "пук"но да тя е отворена без дори той да е влязал в нея
психолог ии малко намали филмите
![]()
поредното объркано хлапе
Първоначално написано от Harum_Scarum
![]()
![]()
![]()
Stefan and Damon Salvatore![]()
хаха даа едно към едно са нещатаПървоначално написано от mono
![]()
И моето беше подобно.Първият път когато решихме да правим секс и двамата бяхме девствени и неопитни и когато се стигна до така да се нарече
Спокойно нормално и щом веднъж си го правила.
Първите няколко пъти боли,но се свиква..
Както се казва,трай бабо за хубост![]()
![]()
OMG
Мерси на всички, дето ме разбраха ;]
Заключихме я.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!