.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Град
    Maina Town
    Е мили мои съфорумници.. Вече има нова жаргонна дума на мястото на "отворена" и тя е - "ПУКНАТА"
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Senior Member Фен Аватара на estellle
    Град
    СоФиЯя .. !
    КАк искате го наричайте се тая ми е
    Колкото повече,толкова повече )

Re: Ужасно боли..

Цитирай Първоначално написано от estellle
    По принцип съм отворена, но как да се изразя.. не като хората ии днес направих опит с настоящото момче,но толкова ме заболя, че си вкара пръста но само половината и то единия.. не издържах и не стана работата болката беше нетърпима или ще си оставам до края на живота си така или незнам кво ще правя
    Хммм, изглежда не си достатъчно отворена, бих ти препоръчал да пробваш с крак на кукла Барби, после поне ще има причина да й пееш "...мила кукла Барбиии колкооо те обичааам...."

Град
    СоФиЯя .. !

Цитирай Първоначално написано от NoMoney
    По принцип съм отворена, но как да се изразя.. не като хората ии днес направих опит с настоящото момче,но толкова ме заболя, че си вкара пръста но само половината и то единия.. не издържах и не стана работата болката беше нетърпима или ще си оставам до края на живота си така или незнам кво ще правя
    Хммм, изглежда не си достатъчно отворена, бих ти препоръчал да пробваш с крак на кукла Барби, после поне ще има причина да й пееш "...мила кукла Барбиии колкооо те обичааам...."
    БРУТАЛНО Е

Голям фен Аватара на Tedchy

БРУТАЛНО Е
    Но е весело

Град
    СоФиЯя .. !

Цитирай Първоначално написано от Tedchy
    БРУТАЛНО Е
    Но е весело
    Така е

Супер фен
    Град
    увас ;p
    Цитирай Първоначално написано от TheSunshine01
    ПУК?
    Немога да разбера .. правила си секс но пениса на момчето не е влизал?? Как си правила секс?
    нее, според нея е отворена не какво трябва "със самия пенис, който не е влизал в нея изобщо..." и тя не може да се разбере...

към авторката: иди на гинеколог..

Миличка моя съвет е да се отпуснеш.Не мисли за болката която може да има - нормално е при първите дори и 10 пъти да има болка. Тя е толкова по-голяма колкото е по-голям страхът ти от самия акт.Повярвай ми желанието не е достатъчно,може страшно много да искаш да правиш секс и пак да те е страх Аз съм ЗА това да пийнеш едно малко, но малко - иначе може и да не разбереш че си правила секс, което не е за предпочитане При всички е така първите пъти,не се притеснявай, ще дойде ден в който даже няма да го усещаш Успех !

Пук, отвори ме, затвори ме, егати все едно говорим за бутилка шампанско а не за момиче

Ужасно боли..

[/b] Ем.. следващя път се отпусни.. да може да те заболи много, но ако го искаш просто пренебрегни болката.. Мене ако ме питаш по-добре, като почнете един път не спираите само бъди сигурна, че го искаш и бъди отпусната , а иначе не си заслужава, като сте почнали и като си усещала болката от разтягането на ципата да се откажеш спрете за секунди и после го накараи да проникне бързо в теб така болката може да е малко пронизваща, но ще е за кратко . .

Честита Нова Година!
    I'm The FireStarter.

359h*ph#p.com HOOLS

олей и аз бях тка..първо ме отвори с пръст и болеше страшно мноо..после като опита да проникне беше няквa неописуема болка и дори около час не успя да го вкара..и НАКРАЯ като успя ме болеше толкова,че издържах точно 3 минути..оттогава нищо и се чудя да не би да не съм отворена още..обаче аз бях мноо нервна,не бях възбудена и си беше кошмар,та сигурно и при теб тва е била причината.и да алкохолец малко за кураж може
    инжектирай ми любов..

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Може би трябва да се отпуснеш и да не се притесняваш

към авторката ( и всички останали де ) как така си отворена с пениса му,а в същото време не е влизал в тебе

Комици
    чу се "пук" но да тя е отворена без дори той да е влязал в нея психолог ии малко намали филмите
    поредното объркано хлапе

Цитирай Първоначално написано от Harum_Scarum
    Пук?!..Хахах може някой да е отворил сокче Капи наблизо и да си се объркала.
    Stefan and Damon Salvatore

Град
    СоФиЯя .. !
    Цитирай Първоначално написано от mono
    олей и аз бях тка..първо ме отвори с пръст и болеше страшно мноо..после като опита да проникне беше няквa неописуема болка и дори около час не успя да го вкара..и НАКРАЯ като успя ме болеше толкова,че издържах точно 3 минути..оттогава нищо и се чудя да не би да не съм отворена още..обаче аз бях мноо нервна,не бях възбудена и си беше кошмар,та сигурно и при теб тва е била причината.и да алкохолец малко за кураж може
    хаха даа едно към едно са нещата

И моето беше подобно.Първият път когато решихме да правим секс и двамата бяхме девствени и неопитни и когато се стигна до така да се нарече

Супер фен
    Спокойно нормално и щом веднъж си го правила.
    Първите няколко пъти боли,но се свиква..
    Както се казва,трай бабо за хубост

Град
    СоФиЯя .. !
    Мерси на всички, дето ме разбраха ;]

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Заключихме я.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си