- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бъди себе си или защо динозаврите са измрели?
PinkPan7her...Не знам кой притежава месиянски комплекс но в крайна сметка това в което той се изразява(не ми се чете от интернет...иначе и аз мога да покажа знания...честно...заклевам се...)...си важи при всички...али е Хитлер или някой обикновен човечец положението си е същото...само може би мащаба се мени тъй че не виждам защо ми го даваш като пример за несъвместимост...не че се правя на умен ама просто не виждам защо трябва да си изразяваме пристрастията опитвайки се да покажем превъзходство над някой който видимо не влага кой знае колко усилия да защити теза която няма и нужда от защитаване тъй като не е нещо което изисква специално опитно доказване...просто е всекидневие...
(и все пак простете ми за ограничените познания(които в основната си и по-голяма част са резултат на чутото по телевизията...) и още по-ограничения кръгозор който не ми позволява да се съглася с мненията на абстрактни личности...въпреки че и аз се имам за такава личност...ама то абстракното е едно такова...нали знаете...не може да се обясни...)
Колкото до граматическата или пунктуационна или каквато и да е правилност на постовете ми...ъх...fuck that shit...пука ми за запетайките и правописните грешки които видиш ли е федерално престъпление да допускам пишейки по форуми(не че умаловажавам форумите или пък проявявам неуважение към тези които четат написаното от мен...просто не ми пука при положение че се разбира какво казвам...отделно смятам многоточията за много по-добър израз на паузата която бих направил ако говорихме лице в лице отколкото запетайките...)...ТЕРОР за таквиз кат' мениииии...
И сега да заключа:
Имайки впредвид всичко казано от мен и начина по който съм го направил...осъзнавам че немалко хора(особено пристрастните към автора в резултат на дълго или краткосрочното си познанство с него...) ще ми противоречат...при всички положения не мога да твърдя че казаното от мен е абсолютната истина...просто съм убеден във верността на думите си докато не бъда убеден в обратното...и повярвайте ми не е трудно човек да ме убеди стига да ми представи доказателства и аргументи защото съм много толерантен към чужди мнения и избягвам караници и спорове в които явно няма да има друг резултат освен едно постоянно и постепенно изнервяне откъм всички страни...и точно това се мъча да избегна(напоследък съм в растафари период ама и принципно съм си почти във всяко отношение пацифист...)...
в тази връзка...peace y'all and Jah bless...
![]()
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3