Хах...човек...
ако не друго то ти казвам евала за последния пост...честно...старанието и постоянството ти са похвални...
също така и аргументацията ти е добра...

Не бих могъл да кажа че се почувствах просветен но както и аз съм казал в последния си пост...ако ми се представят убедителни доказателства съм напълно склонен да призная грешка и да се съглася с чуждото мнение(иначе това би ме превърнало в един от онези тъпи катъри за които говориш че не са склонни на компромиси със себе си при никакви обстоятелства(не ми се хващай за конкретните думи...поста ти е дълъг и не мога да го запомня а ме мързи да цитирам...)...)...

За някои неща си категорично прав(то просто ако се мисли логически се стига до тези изводи и наистина е хубаво да се подтикват хората към мислене...)...пдруги винаги ще има кой да ги оспорва...но когато човек обяснява нещо в много думи(и двамата сме наясно за какво става въпрос...) просто винаги има оменти за които все някой(както самия аз а и ти направихме...) да се хване и да се мъчи да ги оспори...но това прави общуването интересно(знам че говоря offtopic ама просто така си ми дойде...)...мисля че метафорите са хубаво нещо но просто когато значението им е очевидно човек може и малко да се изнерви...

И тъъййй...не мисля повече да се заяждам както малко се получи с розовата пантера щото просто не ми се отдава...аз съм добро и дружелюбно момче...

Ще продължавам да я следя тая тема щото ми е интересно какво ще кажат хората по нея...мненията са интересни и разнообразни и човек може да има много интересни наблюдения върху идеите и мисленето на другите...
за това обичам тоя форум...