- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се запозная с него без да излеждам Тъпо ??
Пиши му на ЛС - " охо кой бил тук . .би ли ми дал скайпа си ? "
Ако желае ще го даде, ако не - следващия.
ами като си вярваш, че изглеждаш тъпо, наистина ще си го помисли и той![]()
бъди по-уверена, няма нищо лошо в това да се запознаете!
Ха-ха, авторке, какво толкова, ако изглеждаш тъпо?Просто опитай да се запознаеш с него на живо. Ако е възпитан човек, ще приеме предложението ти да се запознаете, ако не - поне ще разбереш, че не си заслужава да се занимаваш с човек, който е склонен да се подиграе с теб още от първия ви разговор. Аз бях в подобна ситуация преди малко повече от година... И честно казано се държах като невероятна идиотка, когато и аз след около три месеца съзерцание се опитах да се запозная с момчето, което харесвах. Той обаче не показа по никакъв начин, че е изумен от глупостта ми, за което съм му безкрайно благодарна. Е, нищо не се получи - очевидно не му бях симпатична, но не съжалявам, че опитах - поне успях да събера малко смелост и да си осигуря спомен, на който да се смея от сърце всеки път, щом се сетя за него.
Но пък помисли си - това, което в твоите очи изглежда тъпо, на него може да му се стори чаровно...
![]()
Пиши му във Фейсбук. Завържете разговор и просто му поискай скайп. С течение на времето ти сама ще усетиш дали нещата ще се получат или не. Успех и недей много да му мислиш, а действай!
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
pi6i my po feicbook to nqma ot kvo da te e sram togava pi6i zdr kak si moje li da se zappoznaem i takiva ne6ta
m@#!
Не си губи времето с фейсбуци,скайпове и подобни![]()
Ако го харесваш наистина просто отиди при него и се запознай очи в очи.Важното е да си уверена в себе си,и да не ти пука,че си щяла да изглеждаш тъпо.А и така има по-голяма вероятност той да те вземе насериозно.Успех![]()