.
Отговор в тема
Страница 1 от 9 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 211

Расисти ли сте?

Е? .. Мисля че е ясен въпроса Расисти ли сте, или вярвате че всички хора са еднакви, независимо от религията или цвета на кожата им..

По-скоро съм националистка.

Мразя само циганите и турците. Към останалите граждани на света не изпитвам никакви лоши чувства

Град
    Nothing But Love.

Re: Расисти ли сте?

Я ми дай една причина поради която мразиш турците?
    I used to be an atheist but now, I believe in Sebastian Ingrosso.

Цитирай Първоначално написано от Ape
    Я ми дай една причина поради която мразиш турците?
    500 години турско робство. Достатъчно е това

Град
    Nothing But Love.

Офф топик. За нея това е причина за теб може да не е.

амк933

Още един такъв пост с крайно расистка пропаганда и и тази регистрация ще ти замине. Първо и последно предупреждение.

амк933

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА

т.11

амк933
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Град
    Nothing But Love.

Офф топик + т.2

амк933

3аради милите турци и цигани които живеят пред 2 блока от моя, целия квартал остава без ток минимум 3 пъти в седмицата

Град
    Nothing But Love.

Нямам си представа къде живееш, ама ако живееш близко до цигани ще очакваш нещо хубаво?
    + Има разлика меджу циганин и турчин ... Отиди в турция ТАМ виж как се държат и т.н.
    А , това че циганите прават мизерий мила сърди си на държавата и във Австралия има цигани, но няма общо с това което е тука.

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Все си викам, че за мен няма значение дали човек ще е циганин, стига да е готин нали, да не е типичен нечистоплътен мангал, неграмотен и крадящ. Обаче не съм попадала в такава ситуация, нямам познати цигани.. Не се имам за расистка, дори към турците нямам много против, а то както има мазни турци така има и мазни българи. Мисля, че не съм...
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    Все си викам, че за мен няма значение дали човек ще е циганин, стига да е готин нали, да не е типичен нечистоплътен мангал, неграмотен и крадящ. Обаче не съм попадала в такава ситуация, нямам познати цигани.. Не се имам за расистка, дори към турците нямам много против, а то както има мазни турци така има и мазни българи. Мисля, че не съм...
    То навсякъде си има гнили ябълки
    Просто от лични наблюдения съм забелязала че от циганите и турците ги има в най-големи количества

Град
    Nothing But Love.
    Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    +1
    И аз затова нямам против циганите, да има и такива който ти идва да ги убиеш,но има и свестни. Бил съм бит от цигани, Но съм бил и очорован колко добър може да е един . Ако има 100 мазни турци, повярвай ми има 1000 българина.

Повече от фен Аватара на SemperArdens
    Защо в Училище и приятели?
    I am free of all prejudice. I hate everyone equally.

Цитирай Първоначално написано от SemperArdens
    Защо в Училище и приятели?
    Стори ми се най-подходящ раздела

Аз съм на мнението на BabyBluee, падам си леко НАЦИОНАЛИСТ, не расист. Също съм съгласен, че има и свестни турци и тъпи българи, но от хиляда турци петима са свестни, а от хиляда българи петима са простаци. Турците дори и да са ти приятели, те винаги биха те прецакали заради собствената си облага.

Град
    Nothing But Love.
    Разбрахме ти мнението. Не е нужно да го налагаш чрез продължителен офф топик.

амк933

Националист .
    бтв : Момиче националист , просто тва е супер :P
    ((( House Music )))

Не понасям мазните цигани и наглите турчета! Не знам към коя категория спадам .Иначе против др-те нямам нищо против.

Фен Аватара на meganet
    Град
    Varna
    Ми не съм расист ама мразя турците че се бъркат в държавата ни

Не съм расист. Аз мразя и не харесвам хора по-скоро по техният манталитет и действия - ако българин ми пречи с простащината си, мразя само него, ако циганин ми пречи с простащината си, мразя само него. За турците нямам мнение, защото не живея до турци и никога не съм разговарял с такъв.
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

Град
    ...
    Цензура. Препоръчвам ти да се въздържаш от коментари кой и дали е човек, защото няма да имаш шанс за още много такива.

амк933
    ...

Едно от хобитата ми е да пътувам и за това съм била къде ли не срещала съм се с какви ли не нации и точно поради тази причина искам да кажа нещо на тези които казват- аз мразя турците, обаче към останалите нации нямам нищо против.
    Аз съм била много пъти и в Турция и в Гърция и ако трябва да бъда искрена в Турция винаги съм била много по-топло посрещана отколкото в Гърция.
    Гърците за съжаление ни уважават точно толкова колкото ние уважаваме ромите
    Поне аз винаги в Гърция съм се чувствала така (като циганка в България).
    Докато Турция е друго нещо. Хората там са любезни, карат те да се чувстваш добре и точно поради тази причина Турция винаги съм я предпочитала като дестинация пред Гърция. Така че не гледайте само миналото ни, а и настоящето, защото хората се променят и не винаги тези които уважаваме, уважават и нас.

Град
    Nothing But Love.
    Цитирай Първоначално написано от girl88
    Едно от хобитата ми е да пътувам и за това съм била къде ли не срещала съм се с какви ли не нации и точно поради тази причина искам да кажа нещо на тези които казват- аз мразя турците, обаче към останалите нации нямам нищо против.
    Аз съм била много пъти и в Турция и в Гърция и ако трябва да бъда искрена в Турция винаги съм била много по-топло посрещана отколкото в Гърция.
    Гърците за съжаление ни уважават точно толкова колкото ние уважаваме ромите
    Поне аз винаги в Гърция съм се чувствала така (като циганка в България).
    Докато Турция е друго нещо. Хората там са любезни, карат те да се чувстваш добре и точно поради тази причина Турция винаги съм я предпочитала като дестинация пред Гърция. Така че не гледайте само миналото ни, а и настоящето, защото хората се променят и не винаги тези които уважаваме, уважават и нас.
    Имало е един свестен се пак бе

Цитирай Първоначално написано от ilko0214
    Аз съм на мнението на BabyBluee, падам си леко НАЦИОНАЛИСТ, не расист. Също съм съгласен, че има и свестни турци и тъпи българи, но от хиляда турци петима са свестни, а от хиляда българи петима са простаци. Турците дори и да са ти приятели, те винаги биха те прецакали заради собствената си облага.
    Грешиш, в България, всеки който е успял, всеки около него който не е , гледа да го прецакат. Тъпо е че даваш мнение а дори не си бил в Турция.
    Бил съм в Гърция двапъти, в кипър и Истамбул, така че не ми говори.Аз ги мразя заради това, което правят в България, ти ми казваш все едно, да ги обичам щото в Турция се държат добре, а да не ги мразя като дуган и други турски тъпаци ни окрадиха? Турчин да краде от държавата ни и аз да го обичам така ли?Случайно българин депутат в турция да краде? И в турция кой знае колко по добре не се държат..Ти защо мислиш европа не ги иска?

Град
    Nothing But Love.
    Грешиш, в България, всеки който е успял, всеки около него който не е , гледа да го прецакат. Тъпо е че даваш мнение а дори не си бил в Турция.
    Бил съм в Гърция двапъти, в кипър и Истамбул, така че не ми говори.Аз ги мразя заради това, което правят в България, ти ми казваш все едно, да ги обичам щото в Турция се държат добре, а да не ги мразя като дуган и други турски тъпаци ни окрадиха? Турчин да краде от държавата ни и аз да го обичам така ли?Случайно българин депутат в турция да краде? И в турция кой знае колко по добре не се държат..Ти защо мислиш европа не ги иска?
    Като си бил в исТАМбул и Моля? Сякаш ние си крадеме от собствената държава. НЕ казам, че турците в българия са свестни но говора за Турция. Тва че ти си изградел някво селянско мнение си го запази за себе си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си