- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Расисти ли сте?
Е? .. Мисля че е ясен въпросаРасисти ли сте, или вярвате че всички хора са еднакви, независимо от религията или цвета на кожата им..
По-скоро съм националистка.![]()
Мразя само циганите и турците. Към останалите граждани на света не изпитвам никакви лоши чувства![]()
Я ми дай една причина поради която мразиш турците?
I used to be an atheist but now, I believe in Sebastian Ingrosso.
500 години турско робство. Достатъчно е товаПървоначално написано от Ape
![]()
Офф топик. За нея това е причина за теб може да не е.
амк933
Още един такъв пост с крайно расистка пропаганда и и тази регистрация ще ти замине. Първо и последно предупреждение.
амк933
т.11
амк933
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Офф топик + т.2
амк933
3аради милите турци и цигани които живеят пред 2 блока от моя, целия квартал остава без ток минимум 3 пъти в седмицата![]()
Нямам си представа къде живееш, ама ако живееш близко до цигани ще очакваш нещо хубаво?
+ Има разлика меджу циганин и турчин ... Отиди в турция ТАМ виж как се държат и т.н.
А , това че циганите прават мизерий мила сърди си на държавата и във Австралия има цигани, но няма общо с това което е тука.![]()
Все си викам, че за мен няма значение дали човек ще е циганин, стига да е готин нали, да не е типичен нечистоплътен мангал, неграмотен и крадящ. Обаче не съм попадала в такава ситуация, нямам познати цигани.. Не се имам за расистка, дори към турците нямам много против, а то както има мазни турци така има и мазни българи. Мисля, че не съм...
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
То навсякъде си има гнили ябълкиПървоначално написано от ecstazy
![]()
Просто от лични наблюдения съм забелязала че от циганите и турците ги има в най-големи количества![]()
+1Първоначално написано от ecstazy
И аз затова нямам против циганите, да има и такива който ти идва да ги убиеш,но има и свестни. Бил съм бит от цигани, Но съм бил и очорован колко добър може да е един . Ако има 100 мазни турци, повярвай ми има 1000 българина.
Защо в Училище и приятели?![]()
I am free of all prejudice. I hate everyone equally.
Стори ми се най-подходящ разделаПървоначално написано от SemperArdens
![]()
Аз съм на мнението на BabyBluee, падам си леко НАЦИОНАЛИСТ, не расист.Също съм съгласен, че има и свестни турци и тъпи българи, но от хиляда турци петима са свестни, а от хиляда българи петима са простаци.
Турците дори и да са ти приятели, те винаги биха те прецакали заради собствената си облага.
![]()
Разбрахме ти мнението. Не е нужно да го налагаш чрез продължителен офф топик.
амк933
Националист.
бтв : Момиче националист , просто тва е супер:P
((( House Music )))
Не понасям мазните цигани и наглите турчета! Не знам към коя категория спадам.Иначе против др-те нямам нищо против.
Ми не съм расист ама мразя турците че се бъркат в държавата ни
Не съм расист. Аз мразя и не харесвам хора по-скоро по техният манталитет и действия - ако българин ми пречи с простащината си, мразя само него, ако циганин ми пречи с простащината си, мразя само него. За турците нямам мнение, защото не живея до турци и никога не съм разговарял с такъв.
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Цензура. Препоръчвам ти да се въздържаш от коментари кой и дали е човек, защото няма да имаш шанс за още много такива.
амк933
...
Едно от хобитата ми е да пътувам и за това съм била къде ли не срещала съм се с какви ли не нации и точно поради тази причина искам да кажа нещо на тези които казват- аз мразя турците, обаче към останалите нации нямам нищо против.
Аз съм била много пъти и в Турция и в Гърция и ако трябва да бъда искрена в Турция винаги съм била много по-топло посрещана отколкото в Гърция.
Гърците за съжаление ни уважават точно толкова колкото ние уважаваме ромите
Поне аз винаги в Гърция съм се чувствала така (като циганка в България).
Докато Турция е друго нещо. Хората там са любезни, карат те да се чувстваш добре и точно поради тази причина Турция винаги съм я предпочитала като дестинация пред Гърция. Така че не гледайте само миналото ни, а и настоящето, защото хората се променят и не винаги тези които уважаваме, уважават и нас.
Имало е един свестен се пак беПървоначално написано от girl88
![]()
Бил съм в Гърция двапъти, в кипър и Истамбул, така че не ми говори.Аз ги мразя заради това, което правят в България, ти ми казваш все едно, да ги обичам щото в Турция се държат добре, а да не ги мразя като дуган и други турски тъпаци ни окрадиха? Турчин да краде от държавата ни и аз да го обичам така ли?Случайно българин депутат в турция да краде? И в турция кой знае колко по добре не се държат..Ти защо мислиш европа не ги иска?Първоначално написано от Ape
Като си бил в исТАМбул и Моля? Сякаш ние си крадеме от собствената държава. НЕ казам, че турците в българия са свестни но говора за Турция. Тва че ти си изградел някво селянско мнение си го запази за себе сиПървоначално написано от ilko0214
![]()