.
Отговор в тема
Страница 4 от 9 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 211
    циганите са напаст ! Каквото и да говорите, кво ме е*е че някъде си еди си кой клас българчета обиждали циганче, ако беше българче в клас с цигани на 1вия ден щяха да му откраднат учебниците, на 2рия да ограбят къщата му и на 3тия да го убият.

Турците по принцип са си хора като всички други, даже са с по-висок стандарт , но само тези, които са си в Турция ! Българските турци са същите нахални копелета, които покрай ДПС се навъдиха във България последните 20 години, и дори се набутаха на високи позиции във елита.

Проблема е, че и ние "не сме народ, а мърша" и 20 човека не може да се обединим за една акция, а ако нещо стане с някой мангал, след 2 минути ще се изсипят 200.
    Да зная какво искам да зная и да умея това което искам да умея.

След 20години, когато турците са 3 пъти повече от нас Българите, и ви изнасилват на ден по 15 пъти, на ден по турските новини се съобщава за убийство на Българти...таа тогава искам да ви видя мнението в този форум, който ако съществува ще се казва "Turkishproblem.net"

Офф топик.

амк933

Ми до някаква степен да.
    Циганите(повечето) не плащат вода, ток и си живеят хората. Не могат да говорят чисто българси, едвам им се разбира.
    Класът ни е 50% турци. Има точно 2 туркини, с които ако седнеш да говориш ще се разбереш без затруднения. Нормално ли е да живееш в България(цял живот) , да учиш български език в българско училище и да сричаш когато четеш, да слагаш ударенията на думите, така че този който те слуша едва да разбере какво искаш да кажеш? А за словореда да не говорим. Абе все едно си чужденец, пристигнал в България преди месец, а те са родени и цял живот живеят тук.
    Your life's an open book,
    don't close it before it's done!

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    Цитирай Първоначално написано от Mar7i
    Ми до някаква степен да.
    Циганите(повечето) не плащат вода, ток и си живеят хората. Не могат да говорят чисто българси, едвам им се разбира.
    Класът ни е 50% турци. Има точно 2 туркини, с които ако седнеш да говориш ще се разбереш без затруднения. Нормално ли е да живееш в България(цял живот) , да учиш български език в българско училище и да сричаш когато четеш, да слагаш ударенията на думите, така че този който те слуша едва да разбере какво искаш да кажеш? А за словореда да не говорим. Абе все едно си чужденец, пристигнал в България преди месец, а те са родени и цял живот живеят тук.
    в моя клас има едно момиче и едно момче - турци, от някво умряло село и доколкото разбрах в старото си училище са учили турски... за какво си говорим
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Голям фен
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от ilko0214
    Тея дето защитават турците, знаете ли, че сега един вид предавате Ботев, Левски, Раковски и всички заради които сега пишем тук?И какво като е било преди 500г., ако преди 500г. никой не беше направил нищо, сега вскички щяхме да сме турци.
    Ти си много зле. Левски,Ботев и Раковски не са мразели турците, просто са се борели да бъдем свободни и освен това има страшно много турци, които уважават Левски и преди пак ги е имало, ама ти си мега зле и въобще не си добре с историята. И между другото сме освободени от турско робство през 1878г, къде ги изкарахте тия 500г. 500 сме били под робство.

Мега фен Аватара на ameli
    Какво толкова ненавиждате турците?! И те са хора, и те живеят, и дишат ви от въздуха, и ядат от храната ви.. Те не са виновни, че преди сума ти време са имали султан, който е искал да завладее света. Че пра-пра-пра-пра (още 10 пъти 'пра') някой си е убил пра-пра.. блабла дядо ти.. Дори в момента имат много добро отношение към българите в Турция. И това, че в някой затънтени родопски селца са останали турските обичаи-не значи, че трябва да ги мразите

И не съм расист, както прилича от горния пост
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Цитирай Първоначално написано от stelSs21
    Тея дето защитават турците, знаете ли, че сега един вид предавате Ботев, Левски, Раковски и всички заради които сега пишем тук?И какво като е било преди 500г., ако преди 500г. никой не беше направил нищо, сега вскички щяхме да сме турци.
    Ти си много зле. Левски,Ботев и Раковски не са мразели турците, просто са се борели да бъдем свободни и освен това има страшно много турци, които уважават Левски и преди пак ги е имало, ама ти си мега зле и въобще не си добре с историята. И между другото сме освободени от турско робство през 1878г, къде ги изкарахте тия 500г. 500 сме били под робство.
    Тей ли... мерси че ми каза.. не ме карай ей сега да търся, че не знаеше каква гавра имаше с Левски от турци... става дума за видеоклип..

Град
    around the world !
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    Какво толкова ненавиждате турците?! И те са хора, и те живеят, и дишат ви от въздуха, и ядат от храната ви.. Те не са виновни, че преди сума ти време са имали султан, който е искал да завладее света. Че пра-пра-пра-пра (още 10 пъти 'пра') някой си е убил пра-пра.. блабла дядо ти.. Дори в момента имат много добро отношение към българите в Турция. И това, че в някой затънтени родопски селца са останали турските обичаи-не значи, че трябва да ги мразите

И не съм расист, както прилича от горния пост

Де да бяха обичаите, ама не са те. Как ти се струва да няма църква в селото (айде, че там повечето са села), а джамиите да са повече от 1 ? Всяка сутрин т 5.00 да се будиш от скапаното пеене на ходжата, който ги приканва за молитви ?! И така по 5 пъти на ден (или 3 се пееше само) Това да ни псуват в собствената ни държава, да искат да си сменят имената от български на турски, да величаят Доган, да идват от Турция, за да гласуват за нашите управляващи ? Обичаи ми говори...

Голям фен
    Град
    Varna
    Тей ли... мерси че ми каза.. не ме карай ей сега да търся, че не знаеше каква гавра имаше с Левски от турци... става дума за видеоклип..
    Виж кво не казах всички турци, за разлика от теб не слагам всички под един знаменател. Това какъв е един човек отвътре не се определя от националността му. Ай стига сме се ровили в миналото и да погледнем малко в настоящето, в момента отношението на гърците например и на македонците към нас е много по-лошо и когато отидем там посрещането не е никак топло, докато в Турция хората се отнасят много по-добре.

По някога съм расист.

"Нямам коментар по клипа , но представи си, че ТИ си циганка , че ти имаш две деца да изхранваш, че никаде не те приемат на работа и т.н Нормално е да краде, и затова е виновна държавта!
    Освен оная партия, всички други в клипа бяха чисти долни цигани !"

Ако не си позволяваха да приключват училище в 5 клас можеше и да имат работа. Професиите не се дават ей така. А щом имат работа всичко друго ще се оправи. Иначе те не са виновни ,че са родени такива. Мразя цигани и турците В БЪЛГАРИЯ .

P.S (postscrip) - за латиница!
    П.П (послепис) - за кирилица!

БЪЛГАРИЯ НЕ Е ВИНОВНА ,ЧЕ СГАНТА НЕ УЧИ И СИ ПОЗВОЛЯВА ДА СЕ ОПЛАКВА ВСЕ БЪЛГАРИЯ ВИ ВИНОВНА АЕ МИСЛЕТЕ МАЛКО

P.S (postscrip) - за латиница!
    П.П (послепис) - за кирилица!

аз съм антирасистка мисля че какъвто и да е цвета на кожата във всеки човек има по нещо добро и лошо доколкото за циганите те са народ без държава и може би правят такива мизерии защото всички ги отхвърлят и като не ги наемат на работа не им остава др осве да просят или крадат не ги оправдавам просто казвам че до някаква степен и ние сме виновни за нещата които правят циганите
    и този ден се будиш
    объркан се чудиш
    какво ще вземеш а какво ли ще загубиш
    пътя начертан е на карта
    но за него си сляп
    това не е моя свят каза
    червеното вино и късчето хляб
    спомени в сърцето си пазя

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    гласувайте за Атакаа
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Не, не съм

http://vbox7.com/play:d76d4a57 <-- *Новата песен на Baja* <3

^ и аз не съм.

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P

Re: Расисти ли сте?

Еми не .. не съм расистка. Уважавам всеки по- различен от мен .. Разбира се, очаквам и аз да бъда уважавана и разбирана от околните, за които аз съм различна, както аз уважавам тях.

Цитирай Първоначално написано от Neutral
    " представи си, че ТИ си циганка , че ти имаш две деца да изхранваш, че никаде не те приемат на работа и т.н Нормално е да краде, и затова е виновна държавта!
    ti noрмална ли си

Не се смятам за расистка.
    Но и аз мисля, че турците трябва да са си в Турция, а не да се опитват да потурчат българите..Нямам нищо против циганите, защото не обичам да слагам под общ знаменател. Иначе ако някой циганин/турчин/българин/или къвто и да е ми направи нещо...е, вече става лично и ще изпита омразата ми. Но аз познавам цигани, дето са много свестни хора. От 1 до 7 клас имах такива съученици и мога да твърдя, че стига човек да поиска може да учи и да изкара висока оценка. Няма значение какъв е цвета на кожата му или произхода.
    Стига човек да иска, може да направи всичко.

Re: Расисти ли сте?

Цитирай Първоначално написано от Ape
    Цитирай Първоначално написано от BabyBluee
    Цитирай Първоначално написано от Ape
    Я ми дай една причина поради която мразиш турците?
    500 години турско робство. Достатъчно е това
    Ооо чакай , чакай това е било преди 500 години? Нима на теб нещо са ти направили ? И кво като сме били 500 години под турско робство, тва е било преди ?
    Това ми напомня на един виц:

Спират двама полицаи един турчин. Единият казва:
    - Документи за проверка!
    Дава документите турчинът, и единият почва да го бие. Смачква го от бой, а другият го пита:
    - За какво го преби бе?
    - Е, как за какво? 500 години сме били под турско робство.
    - Че това е било преди 500 години, бе?
    - Е мен какво ме интересува, аз вчера разбрах.

Сега по темата - и аз съм расист. Не може циганите ток, вода и осигуровки да не плащат, а да са по-добре от нас. Хора с образование стоят без работа, а циганите крадът, но нали за тях закони няма? Книжки нямат, правят катастрофи. Актове не плащат, живеят на земя, която дори не притежават и т.н. Няма смисъл повече да изреждам, че само се нервя.

хм

Не съм расист , но не ми е приятно да видя примерно , че язовир Доспат е окупиран от мюсюлмани и всички дъзкорезници са техни , а нашите "бизнесмени" си пазаруват от тях. Не ми приятно , че населението на Лом и други добре разположени градчета стана в по-голям процент ромско, а българите бягат по чужбина в смотани квартири и бедни квартали само за да се върнат и да полъжат колко им е хубаво там.
    Трябва да има разделение докато има разлика в културата и мисленето , спора не е кой е по-добър ... трябва всеки да си е на мястото ... турците в турция , българите в българия , а ромите или да бъдат пълноправно въведени (едва ли ще стане) в цивилизацията или изселени в турция примерно
    Естесвено , че щом това не е изпълнено и аз виждам , че нашите посерковци не могат да установят контрол над малцинствата и болшинството се превръщаме в малцинство ще се присъеденя съм друга страна.

Цитирай Първоначално написано от xxKiFlA
    Цитирай Първоначално написано от Neutral
    " представи си, че ТИ си циганка , че ти имаш две деца да изхранваш, че никаде не те приемат на работа и т.н Нормално е да краде, и затова е виновна държавта!
    ti noрмална ли си

Неутрал явно ти си една/един от тях като ги е мързяло да учи няма как да си намерят свястна работа, така че вината си е само и единствено тяхна

Фен Аватара на Yobs1912
    Град
    Пловдив
    т.12 + т.2

амк933

твърдо не съм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си