- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Расисти ли сте?
циганите са напаст ! Каквото и да говорите, кво ме е*е че някъде си еди си кой клас българчета обиждали циганче, ако беше българче в клас с цигани на 1вия ден щяха да му откраднат учебниците, на 2рия да ограбят къщата му и на 3тия да го убият.
Турците по принцип са си хора като всички други, даже са с по-висок стандарт , но само тези, които са си в Турция ! Българските турци са същите нахални копелета, които покрай ДПС се навъдиха във България последните 20 години, и дори се набутаха на високи позиции във елита.
Проблема е, че и ние "не сме народ, а мърша" и 20 човека не може да се обединим за една акция, а ако нещо стане с някой мангал, след 2 минути ще се изсипят 200.
Да зная какво искам да зная и да умея това което искам да умея.
След 20години, когато турците са 3 пъти повече от нас Българите, и ви изнасилват на ден по 15 пъти, на ден по турските новини се съобщава за убийство на Българти...таа тогава искам да ви видя мнението в този форум, който ако съществува ще се казва "Turkishproblem.net"![]()
Ми до някаква степен да.
Циганите(повечето) не плащат вода, ток и си живеят хората. Не могат да говорят чисто българси, едвам им се разбира.
Класът ни е 50% турци. Има точно 2 туркини, с които ако седнеш да говориш ще се разбереш без затруднения. Нормално ли е да живееш в България(цял живот) , да учиш български език в българско училище и да сричаш когато четеш, да слагаш ударенията на думите, така че този който те слуша едва да разбере какво искаш да кажеш? А за словореда да не говорим. Абе все едно си чужденец, пристигнал в България преди месец, а те са родени и цял живот живеят тук.
![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
в моя клас има едно момиче и едно момче - турци, от някво умряло село и доколкото разбрах в старото си училище са учили турски... за какво си говоримПървоначално написано от Mar7i
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Ти си много зле. Левски,Ботев и Раковски не са мразели турците, просто са се борели да бъдем свободни и освен това има страшно много турци, които уважават Левски и преди пак ги е имало, ама ти си мега зле и въобще не си добре с историята. И между другото сме освободени от турско робство през 1878г, къде ги изкарахте тия 500г. 500 сме били под робство.Първоначално написано от ilko0214
Какво толкова ненавиждате турците?! И те са хора, и те живеят, и дишат ви от въздуха, и ядат от храната ви.. Те не са виновни, че преди сума ти време са имали султан, който е искал да завладее света. Че пра-пра-пра-пра (още 10 пъти 'пра') някой си е убил пра-пра.. блабла дядо ти.. Дори в момента имат много добро отношение към българите в Турция. И това, че в някой затънтени родопски селца са останали турските обичаи-не значи, че трябва да ги мразите
И не съм расист, както прилича от горния пост![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Тей ли... мерси че ми каза.. не ме карай ей сега да търся, че не знаеше каква гавра имаше с Левски от турци... става дума за видеоклип..Първоначално написано от stelSs21
![]()
Първоначално написано от ameli
Де да бяха обичаите, ама не са те. Как ти се струва да няма църква в селото (айде, че там повечето са села), а джамиите да са повече от 1 ? Всяка сутрин т 5.00 да се будиш от скапаното пеене на ходжата, който ги приканва за молитви ?! И така по 5 пъти на ден (или 3 се пееше само) Това да ни псуват в собствената ни държава, да искат да си сменят имената от български на турски, да величаят Доган, да идват от Турция, за да гласуват за нашите управляващи ? Обичаи ми говори...
Виж кво не казах всички турци, за разлика от теб не слагам всички под един знаменател. Това какъв е един човек отвътре не се определя от националността му. Ай стига сме се ровили в миналото и да погледнем малко в настоящето, в момента отношението на гърците например и на македонците към нас е много по-лошо и когато отидем там посрещането не е никак топло, докато в Турция хората се отнасят много по-добре.Първоначално написано от ilko0214
По някога съм расист.![]()
"Нямам коментар по клипа , но представи си, че ТИ си циганка , че ти имаш две деца да изхранваш, че никаде не те приемат на работа и т.н Нормално е да краде, и затова е виновна държавта!
Освен оная партия, всички други в клипа бяха чисти долни цигани !"
Ако не си позволяваха да приключват училище в 5 клас можеше и да имат работа. Професиите не се дават ей така. А щом имат работа всичко друго ще се оправи. Иначе те не са виновни ,че са родени такива. Мразя цигани и турците В БЪЛГАРИЯ .
аз съм антирасистка мисля че какъвто и да е цвета на кожата във всеки човек има по нещо добро и лошо доколкото за циганите те са народ без държава и може би правят такива мизерии защото всички ги отхвърлят и като не ги наемат на работа не им остава др осве да просят или крадат не ги оправдавам просто казвам че до някаква степен и ние сме виновни за нещата които правят циганите
и този ден се будиш
объркан се чудиш
какво ще вземеш а какво ли ще загубиш
пътя начертан е на карта
но за него си сляп
това не е моя свят каза
червеното вино и късчето хляб
спомени в сърцето си пазя
гласувайте за Атакаа![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Не, не съм![]()
Еми не .. не съм расистка. Уважавам всеки по- различен от мен ..Разбира се, очаквам и аз да бъда уважавана и разбирана от околните, за които аз съм различна, както аз уважавам тях.
![]()
Не се смятам за расистка.
Но и аз мисля, че турците трябва да са си в Турция, а не да се опитват да потурчат българите..Нямам нищо против циганите, защото не обичам да слагам под общ знаменател. Иначе ако някой циганин/турчин/българин/или къвто и да е ми направи нещо...е, вече става лично и ще изпита омразата ми. Но аз познавам цигани, дето са много свестни хора. От 1 до 7 клас имах такива съученици и мога да твърдя, че стига човек да поиска може да учи и да изкара висока оценка. Няма значение какъв е цвета на кожата му или произхода.
Стига човек да иска, може да направи всичко.
Това ми напомня на един виц:Първоначално написано от Ape
Спират двама полицаи един турчин. Единият казва:
- Документи за проверка!
Дава документите турчинът, и единият почва да го бие. Смачква го от бой, а другият го пита:
- За какво го преби бе?
- Е, как за какво? 500 години сме били под турско робство.
- Че това е било преди 500 години, бе?
- Е мен какво ме интересува, аз вчера разбрах.![]()
Сега по темата - и аз съм расист. Не може циганите ток, вода и осигуровки да не плащат, а да са по-добре от нас. Хора с образование стоят без работа, а циганите крадът, но нали за тях закони няма? Книжки нямат, правят катастрофи. Актове не плащат, живеят на земя, която дори не притежават и т.н. Няма смисъл повече да изреждам, че само се нервя.
Не съм расист , но не ми е приятно да видя примерно , че язовир Доспат е окупиран от мюсюлмани и всички дъзкорезници са техни , а нашите "бизнесмени" си пазаруват от тях. Не ми приятно , че населението на Лом и други добре разположени градчета стана в по-голям процент ромско, а българите бягат по чужбина в смотани квартири и бедни квартали само за да се върнат и да полъжат колко им е хубаво там.
Трябва да има разделение докато има разлика в културата и мисленето , спора не е кой е по-добър ... трябва всеки да си е на мястото ... турците в турция , българите в българия , а ромите или да бъдат пълноправно въведени (едва ли ще стане) в цивилизацията или изселени в турция примерно![]()
Естесвено , че щом това не е изпълнено и аз виждам , че нашите посерковци не могат да установят контрол над малцинствата и болшинството се превръщаме в малцинство ще се присъеденя съм друга страна.
Първоначално написано от xxKiFlA
Неутрал явно ти си една/един от тях като ги е мързяло да учи няма как да си намерят свястна работа, така че вината си е само и единствено тяхна
твърдо не съм