- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Расисти ли сте?
еми първо че са ме ограбвали цигани и българи не виждам разликатаПървоначално написано от Yobs1912
а за аватара ми кво да ти кажа ... в свободна държава сме и ще си слагам какъвто си искам аватар а като не го харесваш не го гледай
![]()
и този ден се будиш
объркан се чудиш
какво ще вземеш а какво ли ще загубиш
пътя начертан е на карта
но за него си сляп
това не е моя свят каза
червеното вино и късчето хляб
спомени в сърцето си пазя
защото всички ги отхвърлят и като не ги наемат на работа не им остава др осве да просят или крадат - Не си права - не ги наемат хората, защото крадат. Това е следствие, а не причина.Първоначално написано от zarety
Пожелавам ти утре да те ограби някой гнусен циганин,да видим после кво ще приказваш.И като ти видя аватара ми се повръща. - Пич, недей пожелава такива неприятности, не е хубаво.
еми първо че са ме ограбвали цигани и българи не виждам разликата - разликата?!? Разликата е, че от циганите 90% крадат, а от българите предполагам 10-15, макс 20%. Предполагам!
...
Момчета , не се заканвайте че нали уж от МВР следяли форумите за расисти и подбудители към расизъм.![]()
П.С Не съм фен на хората от южната ни съседка и от тея дето са на съседния ни континент с пустините ; ). Също така преселниците от Индия не са ми много симпатични
Мразя турците до кожата си и циганите с тея филми те показват едно друго лице на турция
Абе вие дето защитавате турците не разбирате ли че те искат отново Османска Империя.Бавно но славно отново ни завладяват.Оставете единици хора който се държали добре това са изключения.Турците са скапан народ искат всичко да завладяват да правят каквото си искат.Вижте кво стана с Израел ведната скочиха турски войници да отивали да се бият в Израел.НЕ НА ТУРЦИЯ В ЕС България ще изчезне просто от картата.
Значи 100 процнтов расист съм писнало ми е от цигани турци негри и еврей.Веднага щте попитате какво сами направили нали? Циганите са мръсна гадна крадлива лъжлива сган която не заслужава да живее не знаят да пишат но могат да гласуват и да се плодят и да съдят държавата ми за расизъм.Защото аз не мога да съм спокоен нощем защото те бродят из улиците и си търсят нови жертви кой убива са 2 кила медна тел дали е човек според вас. Турците 5 века робство не им стигат и затова се постараха доган и станишев тва малко хора го знаят но от 90 година насам Ахмет Доган участваше във всяко правителство и четох в началото на темата един педераст как пита момичето ходило ли е в чужбина и добре че не е цяла германия (страната на нацистите ) е пълна с турци знаете ли колко турци има в германия 8 милиона знаете ли колко от тях работят 1 милион знаете ли колко от тях могат да четат 300000 а знаете ли колко от тях имат висше образование (което в германия е безплатно ) 45000 сами си правете сметка и това не е само Германия но и Холандия Австрия Франция не е редно във всеки град в центъра да има ввпо висока от църквата.Знаете ли каква е разликата между турците и циганите че мангалите не знаят че не са турци а фесовете не знаят че са мангали.Стигаме до темата в която всички са най чувствителни негрите да точно така негри тази дума значи тъмен на латински и всеки който не знае може да провери.Малко от вас знаят но негрите в америка (не харесвам Америка даже я мразя) са като българските цигани и те също се опитват да завладеят светано по хитро от вътре не с територия а с начин на мислене почти всички слушат хип хоп където в общи линий се пее е!!х майка си после ограбих магазин гадните бели хора ме вкараха в затвора но аз си останах верен син на бандата и съм много хардкор.Те както и циганите и турците не допринасят за развитието на света а само го дърпат надолу и само за пример за това колко са близки до маймуните негрите кой друг освен маймъна би си взл вувузела и би и се радвал освен ако не иска да побърка някой.И мойте любимци евреийте питате се защо го мразя причините са доста ще кажа най основните причината поради която германците са ги мразили те са стиснати крадливи гледат се как да те прецакат и нямат капка съжаление ето вече знаете защ никой не проси пред позлатената синегога в София.Другата причина те просто се имат за нещо повече от нас въпреки че са путки до един.След това всички знаете поне по една история за великата българска армия 1914 армията ни е непреклонна и наброява 1 милион турците се насират в гащите от нас. Сега в армията ни има само жени и мангали и са 45000 на брой защо защото Соломон Паси се мазни на нато и затова сега никой ни няма страх защото си нарязахме всички оръжия за да им се подмазваме. Като се замислите еврейте са дали няколко неща на света атомната бомба комунизмът и бюрукрацията. С гордо вдигната глава аз заявявам че съм расист и националист и обичам дъжавата си десен до смърт.![]()
![]()
Пич, ще ми кажеш ли на колко години си? Не, че нещо, обаче ти лично негър виждал ли си? Знаеш ли, че те също работят, в доста по-голяма част от нашите мангали? Америка защо я мразиш? Пак нещо са ти направили, а? Евреите няма да ги защитавам, аз също не ги харесвам. Просто ми направи впечатление изказването ти за негрите. Та какво ти пречат?Първоначално написано от bobit20
ПС: За нашите мангали има решение - отиваш в най-близкото ВиК, от там си поръчваш стоманена тръба с Фи некаде 7-8 сантима, дебелина на стоманата 2-3. Вечер си пиеш кафето и чакаш.
...
Хората са ми еднакво неприятни,независимо какви са по религия или цвят на кожата.Циганите са ми гнусни,просто защото са миризливи,но пък и миризливи българи Бог дал.Всъщност точно нашенците са ми най-противни.
Имах съседи виетнамци-адски печени хора.Имах съседи индиици-също много мили и приятни.Познавам и негри,живеят в съседния вход.И те са страшно приятни хора.
И изведнъж се оказва,че най-големи лайна са ми надробили българи.![]()
Глупаво е да мразиш цяла раса заради глупости.Преценявам хората като индивиди-ако ми пречиш,то няма значение какъв цвят ти е кожата.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Попринцип не съм, но напоследък навсякъде около мен чувам как ромите налитат на бой върху българите за най-малкото и просто няма как да остана безразлична.![]()
Yes, I was burned but I called it a lesson learned. ;]
т.12 С тия епитети и характеристики, ако продължаваш така, няма да изкараш дълго.
амк933
Извинявам се но пропуснах да кажа нещо всякакви коментари от рода на българите са най големите боклуци и тн е срам за родителите си за бабите си за дядовците си и за националните герой борили се за свободата ни.
Ако ги нямаше тия 500год. робство сега можеше да сме много напред в икономиката затова -Да мразя Турците. :>
Мразите турци, дето са ни поробвали едно време, отлъчвате ги като нечисти, а приветствате американци, руснаци и прочие, дето ни поробват в сегашно време? А и ние българите сме поробвали народи - България на три морета не се е появила ей така.
Ако трябва да мразим отделни народи, трябва да мразим всички. А ние уж страним от това. Live and let live.
Расист не съм, но много мразя цигани! Всеки път като се прибирам към вкъщи с автобуса винаги има някакви циганета на мойте години и само ми се отварят и нищо не мога да им направя защото са по петима човека иначе... апък като почнат да говорят - Бате бате акО ми зглОбиш едно такоВа ше ти дам 5 леа.![]()
Lexynnka
sLunCh0
MAPATOHKОВКА
По скоро не..
мразааа доста турците но не сам расист искам да запиша песен с исе кубе
martins
на земята има само една раса човешката
ОДИН!!!
Напълно съм сългасна с теб! Имам приятелка,майка и е туркиня а баща и българин. Мога да ви кажа,че по АБСОЛЮТНО нищо не си личи,че тя или родителите и не са българи.Хигиена,начин на обличане,маниери-по нищо. Да не говоря,че е 200 пъти по свястна от българи и българки,които в днешно време са толкова глупави,че.. Това си е до човека,няма значение дали е грък,турчин,румънец и тн.Турското робство дрън дрън дрън,какво общо има това с днешните хора ?! А за циганите-има свестни,но повечето са боклуци. Пак казвам-това си е до човек,съответно-не съм расистка!Първоначално написано от someonerandom
I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!
може да се каже .Мраза турци и цигани.Т.е турците не точно ама тея българските мазни резацисамо кат ги вида и
![]()
Не, в отбора има турци, но са супер пекани. И в бившия ми клас имаше, и те бяха големи гъзета...
все пак нека не забравяме ,че Кемал Ататюрк е казал:
Който е враг на България е враг и на Турция.Обаче тея българските цигани и турци дето крадът немога да ги понасям.Иначе към един истински турчин нямам никви предрасъдаци!
т.12. Още един такъв коментар и си с бан.
амк933
Колко сте смешни, великите патриоти, а пишете така на български език.