.
Отговор в тема
Страница 6 от 9 ПървиПърви ... 23456789 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 211
    После питай защо си банната пак.

амк933

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от NailGunAssasin
    Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Колко сте смешни, великите патриоти, а пишете така на български език.
    Кои визираш...
    90% от гордите расисти, писали в темата.

Повече от фен Аватара на punksss
    Ем не...

Голям фен Аватара на D12Respect
    Град
    ин ди гето
    Към турците и циганите - да, има пичове, но са много малко. Спора за 5те века робство е безсмислен, само идиот би отрекъл колко сме изостанали заради робството.

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    еми да ги избием и жените и децата и хората които просто са синове на бащите си пък да видим дали света ще стане по-хубав
    ОДИН!!!

За робството недейте така - поробителите са ни селтаци. Айде да ни бяха покорили шведите или британците да видим дали нямаше да е добре
    По темата - расист съм. Почивам събота и неделя обаче
    Nigga, please
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

Град
    София
    Расист съм донякъде...

Не съм расистка.Оценявам хората според качествата им,а не според пола им,расата им или религията,която изповядват.

WaterLilly написа:
    Дали ние сме смешни или ти си смешен?Заради такива хора като тебе 500 години са ни тъпкали

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от zority7
    WaterLilly написа:
    Дали ние сме смешни или ти си смешен?Заради такива хора като тебе 500 години са ни тъпкали

а тебе те първа ще те тъпчат
    ОДИН!!!

Град
    из източната част
    ко беше? скинхед скинхед ОЙ ОЙОЙ !!

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Нямам антипатии към останалите раси. Всички сме хора. Друг е въпроса, че тук темата се обърна на религия. Има разлика в двете. Тук го обърнахте на "Българската нация срещу цигани и турци". Няма какво да коментирам. Лека вечер.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Не мисля че съм расист а по вапроса за циганите и турците ... има циганин и циганин ...Давам пример : 1 приятел беше обръснат със счупен крак и патерици(като казвам обръснат не казвам скинар/атакист и т.н) точно по това време беше бирфеста в габрово и както винаги беше станал боя между цинагите и скин хеадовте... моя приятел слизаше по стълби Скинар.. БЪЛГАРИН го блъсна напред а познайте кой го задържа за да не падне... циганина
    Друг случай: Разхождам се с приятел атакист на нова година и някакъв циганин с цял човал железа се мъчи да откачи 1 тръба от стълб... казваме му нормално да остави желязото и да си върви той почва да ни псува... такаче има хора и хора....
    П.С : Извинвам се ако мислите написаното за флуд...

...

може би донякъде съм расист... видях някъде в началото на тази тема имаше спор защо еди-кой си мразил турци и цигани и че турското робство !!! било преди 500 години ?! първо турското робство е било преди 200, второ има защо да мразим турци и цигани, поради много причини които са ни отлично познати.
    "Никога не мисля за бъдещето. То идва достатъчно бързо." Айнщайн

Metallica - Sad but True

Град
    Няг'де из БГ
    Да! Алергичнa съм към индианци и ескимоси и тем подобни

darkPaladin незнам кой ще го тъпчат ама, 500 години са си 500 години,и като кажете така:какво като било е преди 500 години? е да де ама тва са вили наще пра деди и деди и не е било толкова далече колкото го изкарвате преди 131 е било и ако някой е прочел Под игото ще разбере за какво говоря

Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от darkPaladin

а тебе те първа ще те тъпчат
    Не е сигурно дали теб няма да те гъчат.
    ...

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Така.

Първо, всичките тия дето светите в червено и с мои инициали с надпис от сорта на т.2, т.12 или Цензура, или друго съобщение предупреждаващо ви за бан, се считайте с последно предупреждение. Още един коментар извън правата лента и летите.

Второ, всички тия дето светите в червено с мои инициали и нещо от сорта на т.6, т.11 и офф топик, се считайте за предупредени.

Трето, ако пак ми се наложи да редактирам 90% от постовете в цялата тема в идните няколко страници, темата няма да я бъде.
    Всъщност още се чудя дали да я оставя, така че, ако не я видите, е защото е ликвидирана от мен. След като не знаете как да се държите по даден въпрос, той просто няма да се дискутира. Елементаризмът и плоското 6-годишно мислене, което демонстрирате с гордо вдигната глава е трагикомично и като добавим някой сърцераздирателен портрет на Хитлер или някое просто стихче картинката още повече започва да прилича на имбецилна сцена от съветски филм за невъзможна любов.

Това имах да ви казвам.

Лека вечер.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от NailGunAssasin
    Разбирам, че едитваш темата за онея слухове, че следяли към подбудизъм към расизъм и тем подобни, но чак предупреждение със бан ... незнам. Всеки има своя точка на гледане АКо съдържат нецензурни думи тогава раздаваи цензури,а не че на някои мнението е твърде радикално/ не се харесва на държавата или на някои друг.
    П.П. - Това не беше с цел да те уча как да си вършиш работата
    II. Права и задължения на потребителите
    12. Потребители, които подклаждат спорове, насаждат неприязън към потребител или група потребители и проявяват дискриминация, независимо от какъв характер, подлежат на санкция - изтриване или банване. Същото правило важи и за потребители, които открито обиждат и уронват престижа на сайта или потребители, модератори, администратори на форума и сайта. Наказанията по тази точка следва да бъдат изпълнявани директно, без предупреждение.

Радвай се, че колегата е отправил просто предупреждение, а не е действал директно за бан.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    Мразя турци и цигани,иначе не съм расист

Град
    Павликени
    Имам много ама много добри приятели цигани и приятели турци.. Някои от тях са пълна измет(повечето)!
    Brisco - On The Wall (Feat. Lil Wayne).mp3 (music)

Повече от фен Аватара на UnkNoWn12
    Да,расист съм,но само и единствено към циганите..И това не е заради цвета на кожата,а заради поведението и манталитета им
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

Супер фен Аватара на fenasf
    Тази песен сумира чувствата ми

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zKLuCBCb5Ek[/youtube]
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Повече от фен Аватара на bloodyred
    Не харесвам цигани, не ги мразя, но не са ми приятни, макар че познавам много, но да си кажа честно, свестни няма.. всеки се е дънил в нещо, или така да го кажа - правят неща, които никой българин не прави, или поне аз не знам да прави .. Турците не са ми антипатични, но някак си трудно свиквам да контактувам с такъв вид хора, не знам защо .. Смисъл, те са си нормални, но .. абе, както и да е. Единствено към циганите имам предрасъдъци.
    Да съм казала, че отказвам се?!

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от Cham3Le0n
    може би донякъде съм расист... видях някъде в началото на тази тема имаше спор защо еди-кой си мразил турци и цигани и че турското робство !!! било преди 500 години ?! първо турското робство е било преди 200, второ има защо да мразим турци и цигани, поради много причини които са ни отлично познати.
    Първо турското робство е било до 1878г.,т.е. до преди 132г. научи история.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си