- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Расисти ли сте?
90% от гордите расисти, писали в темата.Първоначално написано от NailGunAssasin
Към турците и циганите - да, има пичове, но са много малко. Спора за 5те века робство е безсмислен, само идиот би отрекъл колко сме изостанали заради робството.
еми да ги избием и жените и децата и хората които просто са синове на бащите си пък да видим дали света ще стане по-хубав
ОДИН!!!
За робството недейте така - поробителите са ни селтаци. Айде да ни бяха покорили шведите или британците да видим дали нямаше да е добре![]()
По темата - расист съм. Почивам събота и неделя обаче![]()
Nigga, please
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Не съм расистка.Оценявам хората според качествата им,а не според пола им,расата им или религията,която изповядват.
WaterLilly написа:
Колко сте смешни, великите патриоти, а пишете така на български език.
Дали ние сме смешни или ти си смешен?Заради такива хора като тебе 500 години са ни тъпкали![]()
![]()
Първоначално написано от zority7
а тебе те първа ще те тъпчат
ОДИН!!!
Нямам антипатии към останалите раси. Всички сме хора. Друг е въпроса, че тук темата се обърна на религия. Има разлика в двете. Тук го обърнахте на "Българската нация срещу цигани и турци". Няма какво да коментирам. Лека вечер.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Не мисля че съм расист а по вапроса за циганите и турците ... има циганин и циганин ...Давам пример : 1 приятел беше обръснат със счупен крак и патерици(като казвам обръснат не казвам скинар/атакист и т.н) точно по това време беше бирфеста в габрово и както винаги беше станал боя между цинагите и скин хеадовте... моя приятел слизаше по стълби Скинар.. БЪЛГАРИН го блъсна напред а познайте кой го задържа за да не падне... циганина
Друг случай: Разхождам се с приятел атакист на нова година и някакъв циганин с цял човал железа се мъчи да откачи 1 тръба от стълб... казваме му нормално да остави желязото и да си върви той почва да ни псува...такаче има хора и хора....
П.С : Извинвам се ако мислите написаното за флуд...
може би донякъде съм расист... видях някъде в началото на тази тема имаше спор защо еди-кой си мразил турци и цигани и че турското робство !!! било преди 500 години ?! първо турското робство е било преди 200, второ има защо да мразим турци и цигани, поради много причини които са ни отлично познати.
"Никога не мисля за бъдещето. То идва достатъчно бързо." Айнщайн
Metallica - Sad but True
Да! Алергичнa съм към индианци и ескимоси и тем подобни![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
darkPaladin незнам кой ще го тъпчат ама, 500 години са си 500 години,и като кажете така:какво като било е преди 500 години? е да де ама тва са вили наще пра деди и деди и не е било толкова далече колкото го изкарвате преди 131 е било и ако някой е прочел Под игото ще разбере за какво говоря![]()
Не е сигурно дали теб няма да те гъчат.Първоначално написано от darkPaladin
...
Така.
Първо, всичките тия дето светите в червено и с мои инициали с надпис от сорта на т.2, т.12 или Цензура, или друго съобщение предупреждаващо ви за бан, се считайте с последно предупреждение. Още един коментар извън правата лента и летите.
Второ, всички тия дето светите в червено с мои инициали и нещо от сорта на т.6, т.11 и офф топик, се считайте за предупредени.
Трето, ако пак ми се наложи да редактирам 90% от постовете в цялата тема в идните няколко страници, темата няма да я бъде.
Всъщност още се чудя дали да я оставя, така че, ако не я видите, е защото е ликвидирана от мен. След като не знаете как да се държите по даден въпрос, той просто няма да се дискутира. Елементаризмът и плоското 6-годишно мислене, което демонстрирате с гордо вдигната глава е трагикомично и като добавим някой сърцераздирателен портрет на Хитлер или някое просто стихче картинката още повече започва да прилича на имбецилна сцена от съветски филм за невъзможна любов.
Това имах да ви казвам.
Лека вечер.
II. Права и задължения на потребителитеПървоначално написано от NailGunAssasin
12. Потребители, които подклаждат спорове, насаждат неприязън към потребител или група потребители и проявяват дискриминация, независимо от какъв характер, подлежат на санкция - изтриване или банване. Същото правило важи и за потребители, които открито обиждат и уронват престижа на сайта или потребители, модератори, администратори на форума и сайта. Наказанията по тази точка следва да бъдат изпълнявани директно, без предупреждение.
Радвай се, че колегата е отправил просто предупреждение, а не е действал директно за бан.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Мразя турци и цигани,иначе не съм расист![]()
![]()
Имам много ама много добри приятели цигани и приятели турци.. Някои от тях са пълна измет(повечето)!
Brisco - On The Wall (Feat. Lil Wayne).mp3 (music)
Да,расист съм,но само и единствено към циганите..И това не е заради цвета на кожата,а заради поведението и манталитета им![]()
Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..
Тази песен сумира чувствата ми
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zKLuCBCb5Ek[/youtube]
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Не харесвам цигани, не ги мразя, но не са ми приятни, макар че познавам много, но да си кажа честно, свестни няма.. всеки се е дънил в нещо, или така да го кажа - правят неща, които никой българин не прави, или поне аз не знам да прави .. Турците не са ми антипатични, но някак си трудно свиквам да контактувам с такъв вид хора, не знам защо .. Смисъл, те са си нормални, но .. абе, както и да е. Единствено към циганите имам предрасъдъци.
Да съм казала, че отказвам се?!
Първо турското робство е било до 1878г.,т.е. до преди 132г. научи история.Първоначално написано от Cham3Le0n