- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Расисти ли сте?
расизма включва ли омраза към мангалите? Ако да, в такъв случай съми то по-скоро не е расизъм, а инстинкт за самосъхранение.. живея в цигански квартал (уви, преди не беше така) и ми омръзна да се оглеждам на всички страни като се прибирам късно вечер в нас.. омръзна ми всеки ден да дънят мазни кючеци и тъпи безсмислени парчета... омръзна ми да ги гледам как по цял ден киснат в тях и изведнъж на края на месеца вадят някоя и друга нова кола... това не е народ, това е сган!
![]()
+++ на тях им трябват презервативи...и *cough*Хитлер*cough*Първоначално написано от Tempest
Само да не отворя някой спор...лично мое мнение![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
не.. защо да хабим материал? "НЕ" на войната - изпразнете пълнителите си в циганите!Първоначално написано от krokkrok
![]()
Не съм кой-знае каква расистка.В смисъл...всеки човек си е различен,това как се държи и как изглежда сред останалите зависи от мястото където живее и хората,с които дружи.Естествено,че предпочитам българи пред каквито и да е други раси...
не знаех, че "българин" е раса... ше съдя даскала, той ми тикаше разни небивалици, че българите сме народ.. глупости, ние сме отделна раса!![]()
п.с.: нищо лично
Мразя турци, араби, пакистанци, иранци и пр. заради отношението към жената. Как може в 21. век да има такава полова дискриминация?! Цигани или роми - who cares ?! Пак си остават мръсни, нагли, крадливи и противни.
Това е моето мнение, наясно съм, че няма как всички да го споделяте, но за мен така стоят нещата.
по скоро не съм.
нямам нищо против стига да не ми пречат
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
![]()
По темата: не, не съм расистка по никакъв начин. Аз съм на принципа "всеки за себе си". Както има тъпи, шибани, крадливи българи, така има и добри и почтени. Същото важи за всяка друга националност/ религиозна принадлежност.
е да, колко по-важни са 10-15 национални героя пред тяхната липса, но пък и свободата и живота на целия народ... Нищо против героите нямам - помогнали са за спасението от робството, ако е нямало такова обаче, къде-къде по-напред щяхме да сме сега...![]()
Ми то българите са виновни,а не турците.По онези времена всички са се борели за територия.Защо българите са имали слаба войска?Защо не са били в добри от отношения с другите,за да им помогнат?Турците просто са искали да завладеят света,но българите са им позволили да ги завладеятПървоначално написано от Tempest
![]()
Не съжалявам за хората от минало ми.Има причина те да не са в моето бъдеще.
кой е виновен и кой не.. хубаво - завладели са ни - това не е причина да си правят каквото поискат.. кръвния данък, начина, по който са потушавали въстанията.. моралните норми в днешно време не са същите каквито тогава и в това е разликата - сегашните хора възприемат тогавашните действия като насилие и изпитват омраза към поробителите и поведението им към нас.. тогава, а и за турчалята, е било нормално да се държат с нас като с животни... и един европейски вестникар е казал, че са зли и айде всички на куката - турците са зли... омраза към турците нямам..
но да ми говорите, че циганите няма смисъл да ги мразя... просто ше ви се изсмея в лицата.. подобно на Кузовата реплика "искаш ли баничка", едни цигани ме питаха "имаш ли цигари".. ако кажеш "не" - бой... ако кажеш "да" - вземат ти цигарите + бой.. добре че бягах бързо тогава.. не сме ги изселили заради конституцията.. иначе да са някъде на изток..
Определено.Да се оточним от расист и нациоаналист има разлика. Расизмът е предразсъдък, основан на вярата, че човешките раси имат физиологични особености, които предопределят тяхната култура и способности. Обикновено расизмът включва идеята, че една раса е по-висша и има правото да управлява и доминира над другите.
Чувство за принадлежност и привързаност към определена нация, полит. доктрина и движение за постигане и утвърждаване на правата и свободата на дадена нация, което обикновено се свързва с представата, че границите на държавата трябва да съвпадат с етническите граници и преобладаващата народност, със стремежа към създаване на самостоятелна национална държава.
Грубо казано турци и цигани има в цял свят , но в по големите държави не са проблем защото не са в нашето състояние.На нас циганите и турците са ни проблем зашото сме малка държава слаба и могат лесно да ни превземат.Ако не направим нещо по въпроса да ги премахнем и да не им дадем възможност изобщо да се върнат в България , ще ни превземат!ОБЩИЯТ ИМ БРОЙ ПО СВЕТА СЕ ОЦЕНЯВА МЕЖДУ 5 И 10 МИЛИОНА ДУШИ, КАТО ЦИФРАТА НЕПРЕКЪСНАТО РАСТЕ.
България може да бъде силна както в онези минали времена , но народа пропада и няма надежди за оправия.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Първоначално написано от ilko0214
Дрън-дрън
Я ги вижте к'ви са хубавички турците по би ти ви, сладури.![]()
![]()
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
и аз съм ан мнението на авторкататака е има разлика м/у цигани и турци .. да сега се държат така турците но преди нашите деди колко мн са теглили заради тях
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а циганите са голяма напаст
![]()
![]()
Много сте зле, кво са ви виновни днешните турци за делата на некфи мангали. Не съм расист.
В гена ни е заложено да мразим турците.И това че не конкретно тези хора са превзели България не ги унивинява.А заради циганите в цял свят ни мразят.Те излагат държавата ни.За това сме на този хал още на катуни ходим.И знаете ли за за тези 500 години робство какво сме можели да направим?Мразя всякакви такива еврей,турци,цигани,чернилк ...Много са ми гнусни и мизерни.Мразя ги.И ако това ме прави расист ОК.
Как така да не ги оневинява?Първоначално написано от stelit0
Хмм, значи ако прадядо ти беше убил някой, правнуците на убития трябва да те мразят теб и ти не си невинна, така ли?
това, че аз и ти сме на различни мнения, не ме прави "много зле"... да не подхващаме тая тема кой е зле и кой не е, щото нема да свърши добре..Първоначално написано от z1p0
Говоря за турския народ като цяло!Че ни е заложено да ги мразим като народ,а не конкретен човек!Първоначално написано от WaterLilly