.
Отговор в тема
Страница 8 от 9 ПървиПърви ... 456789 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 211

Re: Расисти ли сте?

Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Цитирай Първоначално написано от BabyBluee
    Цитирай Първоначално написано от Ape
    Я ми дай една причина поради която мразиш турците?
    500 години турско робство. Достатъчно е това
    Т'ва е наистина толкова основателна причина, просто...аргумент за милиони. Т'ва нещо се е случило преди векове. И знаете ли, ако не се беше случило, сега нямаше да знаем кои са Левски и Ботев. Не знам дали схваща промитото ти мозъче, което щрака наизуст.
    По темата: не, не съм расистка по никакъв начин. Аз съм на принципа "всеки за себе си". Както има тъпи, шибани, крадливи българи, така има и добри и почтени. Същото важи за всяка друга националност/ религиозна принадлежност.
    Малееееееее,ти си най-тъпото същество на което съм чел коментар.Дано умреш в собствените си лайна тъпо посмежище и срам за българският народ.

Не даже никак,имам много приятели от различни раси и това никога не ме е спирало или пречило на отношенията ни!

Град
    Варна
    Расистка не съм, може би и аз като вас - по- скоро националист
    Това, което не те убива, те прави по- силен .

Не съм расист....по-скоро националист. Мразя цигани и турци, а за тези които казват, че сме били под турско робство преди много векове са много тъпи същества. Да се замислят малко дали сега някой щеше да казва "България е толкова пропаднала." ако не бяхме 500 години под ТУРСКО РОБСТВО.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Добре де, след като днес някакви цигани ме преследваха чак до блока на една приятелка, а друга банда ни подсвиркваха и крещяха простотии, хилейки се, като минаваха покрай нас, след като вече съм споделила "опита" ви, защо моето малко загладено мозъче проумява, че макар тия конкретни цигани са правили така, не всички правят и не всички са боклуци, пък някои от вас - не?

Не съм расистка.Как може да мразя някой,защото е например китаец или негър.
    По-горе имаше коментари относно това,че българите били 500 години под турско робство и затова трябва да ги мразим.А защо България е позволила турците да я превземат.Защо е била в лоши отношения.Вие повтаряте това,което чувате от близки,учители или четете от форуми.Ако българите бяха толкова силно,за колкото се изкарват(тогава) защо турците са ги победили?Ккак може да мразиш някого за такова нещо?Все едно Италианците да ни мразят,защото ние сме дошли от никъде и сме завзели територията на Византия.
    Не съжалявам за хората от минало ми.Има причина те да не са в моето бъдеще.

Re: Расисти ли сте?

Цитирай Първоначално написано от Desole
    Цитирай Първоначално написано от remix1912
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Цитирай Първоначално написано от BabyBluee
    Цитирай Първоначално написано от Ape
    Я ми дай една причина поради която мразиш турците?
    500 години турско робство. Достатъчно е това
    Т'ва е наистина толкова основателна причина, просто...аргумент за милиони. Т'ва нещо се е случило преди векове. И знаете ли, ако не се беше случило, сега нямаше да знаем кои са Левски и Ботев. Не знам дали схваща промитото ти мозъче, което щрака наизуст.
    По темата: не, не съм расистка по никакъв начин. Аз съм на принципа "всеки за себе си". Както има тъпи, шибани, крадливи българи, така има и добри и почтени. Същото важи за всяка друга националност/ религиозна принадлежност.
    Малееееееее,ти си най-тъпото същество на което съм чел коментар.Дано умреш в собствените си лайна тъпо посмежище и срам за българският народ.
    Верно туй е много тъпо създание.

Абе,тънете си и си умрете в собствената простотия,бе хора.Срам,че не осъзнавате,че едно време българските герои и българските воини са се борили за вас,а и руснаците ни се притичат на помощ.Ако не бяха националните герои,сега да е казвате всичките Назми,Реджеп,Хайрие,Неджля и прочие.ТЪПИ И ПРОСТИ СЪЩЕСТВААА,ДО КОСТИТЕ НА МОЗЪКА СИ!!

едит: И пак казвам за тези,които викат "о,то се е случило преди много векове"...абее идиотии вие осъзнавате ли колко тежко е било,бе..НА СОБСТВЕНИЯ ВИ НАРОД БЕ,колко изтезания е изтърпял,колко деца са били отнети и убити,колко жени са изнасилени(пиша го
    за втори път тва,АЙДЕ ДА СЕ ЗАМИСЛИТЕ)
    Айде без обиди, какво ще кажеш? Ясно ми стана, че ти и другото създание нямате грам възпитание и щракате наизуст, но никой не е длъжен да ви търпи- нито тука, нито извън форума, ок? ^^

Ок, казваш, че т'ва е било адски тежко и нечестно. Абсолютно съм съгласна. Ама случайно, е така просто, да ти е минавала мисълта, че ако не бяхме попаднали под т'ва наебано робство сигурно никога нямаше да узнаем, че ние българите сме адски силни и способни, когато се обединим? Ако т'ва не се беше случило, нещата щяха да са много по-добре от икономическа гледна точка в страната. Т'ва са двете страни на монетата, ама си е само ваш проблема, че гледате само едната- по-понятната за вас. Абсолютните глупости дрънкате и тея обиди по мой адрес се дължат не на убедеността ви, че сте прави, ами на т'ва, че пишете наизуст и знаете само да псувате без да си мислите с главите. Ето т'ва, драги ми националистчета, е посмещите и срам за българския народ, който главно се състои от хора като вас- 'дето не могат едно мнение да напишат без да го наврат в очите на другите от страх да не се забележи, че е наизустено. Айде със здраве и внимавайте с клетвите- всичко се връща.

Град
    Пловдив :)))))
    Във никакъв случай не съм расистка,смятам че всички сме равни.Човек не си избира какъв да се роди-циганин,българин или турчин.Всички сме хора... PEACE

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    НЕ.

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    За мене няма значение какъф е човека циганин или турчин.Важно е да е човек преди всичко...Аз имам приятели и от циганини и от турци.Такаче не сам расист.Но не ненавиждам циганин който краде ток не работи и не уважава никого

По принцип не съм расист .Не могат да се слагат всички от една раса под общ знаменател

Не напълно, но да.
    Всички сме хора, ОК. Но не всички се държим, като такива

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    Пловдив :)))))
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Не напълно, но да.
    Ми то дали българин ще се държи нечовешки,или турчин,или циганин...ква е разликата,че не се сещам...

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Не напълно, но да.
    И смятате, че и като вие не се държите като хора с някои ще предизвикате положителна промяна в света ли?

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Да.
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Приемам всичко, освен циганите и турците. Предполагам има и изключения, но не съм ги намирала. Пък и не искам.

Фен Аватара на bloodysunrise
    Град
    Пловдив
    Не особено.

Приемам всички,освен циганите.

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Аз не съм такъв,смисъл не мразя черната кожа,зависи какъв си е човека,не разбирам обаче защо 99% от циганите са нечистоплътни , крадящи,бедни? защо ?? не мога да си обесня и това е -.- иначе познавам и цигани който са си точно като българите ,ходят си на училище,къпят се всеки ден и т.н. , но има и българи който са точно като повечето цигани .. -.-
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Не харесвам цигани..останалите да си живеят живота ;d
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Общо взето и за мен циганите не струват...турците, евреите и другите не ме бъркат.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Не знам защо всички трябва да мразим?!500 години робство-ясно,но това е било преди,никой сега не е искал да става така.Туркиня съм,но не ми личи!Честно дори не знам турския език и у нас изобщо не говорим.Не празнувам и празниците...Даже имах едни познати от класа,които говореха турски в училище просто това много ме дразни все пак сме в България.Сигурна съм,че има и други като мене.Искам света да се промени и всичката тази омраза да изчезне Изобщо не ми личи,че съм туркиня и хората не ме приемат за такава.Старая се да не ми личи защото съм родена тук в Бългалия и живея така,че все едно не съм туркиня.Иначе се дразня от циганите защото с знак какво боклуци са.Като бяхмалка едно циганче ми друпна косата докато някакъв непознах му каза да спре после продължих бягайки към нас-просто бях...немога да го опиша . Да може да има и свестни,но аз не съм видяла,а и нямам желание..

Голям фен
    Приемам всички хора за равни и съдя за тях не по етноса им,а по личните им качества,следователно---не съм расистка!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си