- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Расисти ли сте?
Не съм расистка - циганин, турчин или какъвто е по народност не ме интересува - само ме интересува що за стока е. Мразя някои да имат повече права от другите, а все да се казва, че са "жертва".
Например циганите - има свястни цигани, които вършат честна работа, не крадат, плащат ток, вода, данъци... Но има и такива, които все са жертва - качат се на рейса/ тролея и казват, че детето е под 7 г., за да се вози без пари, а видимо е по - голямо, но кондуктора и останалите съвестно платили хора си мълчат, защото ги е страх от братята роми. Или пък някои не плащат ток, вода, данъци, крадат, но всички ли са наказани за това? Тогава в тези случаи кои са жертвата?
Не.
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
Хах, аз не искам да съм расист, но съм, а това не е хубаво. Мразя повечето цигани, защото постоянно плачат, че за тях яма пари, а ние какво? Плащаме си застраховки, плащаме си данъци, плащаме си сметки, а накрая те имат същите неща, дори са по-добре. Защо се питам аз? Турците - безразлични са ми, но много се подкрепят. Негрите - пичове са тези, които са свестни и интегрирани, другите са живущи в бордеи и подобни на жилища помещения, в които се пласира дрога, алкохол и всичко, що е менте. Китайците - противни са ми, нямам иси и хабер защо. Но японците и корейците пък не са ми такива. Не знам, явно ги различавам (голям съм спец 'начи, ей..). Най-много ненавиждам все пак ТАЙЛАНДЦИ - хем мюсюлмани (не харесвам техния ФАНАТИЗЪМ), хем дръпнатиИ все пак се пооправям, по едно време бях много здрав расист, но вече се поотпуснах малко и ще продължа така. Мисля си, че всички сме хора, без значение какъв пол, раса и религия сме..
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
като гледам май са опитваш да на убедиш че не искаш да си туркиня?Първоначално написано от Esityyy1995
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
като гледам май са опитваш да на убедиш че не искаш да си туркиня?Първоначално написано от Esityyy1995
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
но определено циганите са проблемни хора..мн мизерии правят . не искам да го кажа.. ама света без тях ще е по добър .......... или поне българия