Здравейте.Нова съм тук,но тъй като знам че ще получа може би добри съвети,се обръщам към вас..Така.. Свърши училището,почна ваканцията..Миналата година си мислех,че като вляза в ново училище,ще имам повече приятели с които да излизам,да ходя на плаж,но нне..Тази година пак същото..Мислех,че само 2009 лято ще бъде тъпо,но 2010 лято е отново същото..Историята започва:Нямам приятелки,с които да излизам всеки ден Мда,точно така.Сега някои ще кажат,ти си много зле..Еми да съм зле,да съм зле ама колко да съм зле? Какво да направя,че да не попадам на хора,които чувствам за много близки,а накрая?Едно днес пресен случай.Обаждам се аз на една ''уж'' приятелка(М) да я питам дали иска да ходим на плажж..Тя ми казва,емм сори ама ще ходя с Х .. и аз ок,ок.. Това момиче Х ,беше една добра приятелка за мен,но след време осъзнах че това е просто лице пред мен.Тя ми е говорила зад гърба,обиждала ме е.. .. И тази моя приятелка(М) е след нея може би,защото харесва едно момче от нейната групичка,ама не знамм..все пак кой ще ми каже на мен? (М) винаги е била такава,все при нея ходи..В седмицата с нея ходим 2 пъти на плаж,а с нея в останалото време и освен това и след това са заедно..Еми тъпо ми е..Защо попадам на такива хора Другата ми приятелка живее извън града и няма възможност да идва всеки ден..Та затова ми е гадно..Мислех,че поне тази няма да ссе повтори съшото да седя вкъщи зомбирана пред компютъра,а другите да се забавляват..Но явно съм се лъгала..Аз ли нещо не правя както трябва или и аз не знам? Кажете ми моля,има ли някой като мен?Има ли някой,на който цялото му лято замина?Има ли някой на който приятелите му,ссе държат по същия гаден и лицемерен начин ?? Моля,дайте ми съвети какво да правя..?Лято е,а аз?