Цитирай Първоначално написано от ilko0214
Цитирай Първоначално написано от Ape
Цитирай Първоначално написано от ilko0214
Аз съм на мнението на BabyBluee, падам си леко НАЦИОНАЛИСТ, не расист. Също съм съгласен, че има и свестни турци и тъпи българи, но от хиляда турци петима са свестни, а от хиляда българи петима са простаци. Турците дори и да са ти приятели, те винаги биха те прецакали заради собствената си облага.
Грешиш, в България, всеки който е успял, всеки около него който не е , гледа да го прецакат. Тъпо е че даваш мнение а дори не си бил в Турция.
Бил съм в Гърция двапъти, в кипър и Истамбул, така че не ми говори.Аз ги мразя заради това, което правят в България, ти ми казваш все едно, да ги обичам щото в Турция се държат добре, а да не ги мразя като дуган и други турски тъпаци ни окрадиха? Турчин да краде от държавата ни и аз да го обичам така ли?Случайно българин депутат в турция да краде? И в турция кой знае колко по добре не се държат..Ти защо мислиш европа не ги иска?
Като си бил в исТАМбул и Моля? Сякаш ние си крадеме от собствената държава. НЕ казам, че турците в българия са свестни но говора за Турция. Тва че ти си изградел някво селянско мнение си го запази за себе си