Аре,

"Нямам коментар по клипа , но представи си, че ТИ си циганка , че ти имаш две деца да изхранваш, че никаде не те приемат на работа и т.н Нормално е да краде, и затова е виновна държавта!
Освен оная партия, всички други в клипа бяха чисти долни цигани !"

Това не е вярно. Не им е виновна държавата за всичко и не, не е нормално да крадат. То и българите повечето нямаме пари ама не крадем нали? Просто болшинството от циганите са си мързеливо племе. Защо си мислиш че не ги взимат на работа? Ами защото 90% от тях правят мизерии и крадат - естествено, че никой няма да си сложи таралеж в гащите с такъв служител. И аз да имах фирма, и аз нямаше да наемам такива хора, освен ако не са ми близки, които познавам добре. Има и едни 10%, които са различни. Работливи, ученолюбиви и с желание да се развиват, но се губят на фона на останалите. Те не търсят развитие, на тях така им е по-лесно - да живеят като паразити върху нашите гърбове. Защо си мислиш, че раждат по толкова деца? Сигурно защото са толкова неуки, че не знаят кога да спрат или как да използват презервативи... Колкото повече деца, толкова повече семейни помощи И най-се дразня, че винаги все те са ощетените и винаги имат за какво да претендират... Това само в България го има. И по другите държави има цигани ама там са по-ниски и от тревата - никъде нямат такива привилегии