Значи 100 процнтов расист съм писнало ми е от цигани турци негри и еврей.Веднага щте попитате какво сами направили нали? Циганите са мръсна гадна крадлива лъжлива сган която не заслужава да живее не знаят да пишат но могат да гласуват и да се плодят и да съдят държавата ми за расизъм.Защото аз не мога да съм спокоен нощем защото те бродят из улиците и си търсят нови жертви кой убива са 2 кила медна тел дали е човек според вас. Турците 5 века робство не им стигат и затова се постараха доган и станишев тва малко хора го знаят но от 90 година насам Ахмет Доган участваше във всяко правителство и четох в началото на темата един педераст как пита момичето ходило ли е в чужбина и добре че не е цяла германия (страната на нацистите ) е пълна с турци знаете ли колко турци има в германия 8 милиона знаете ли колко от тях работят 1 милион знаете ли колко от тях могат да четат 300000 а знаете ли колко от тях имат висше образование (което в германия е безплатно ) 45000 сами си правете сметка и това не е само Германия но и Холандия Австрия Франция не е редно във всеки град в центъра да има ввпо висока от църквата.Знаете ли каква е разликата между турците и циганите че мангалите не знаят че не са турци а фесовете не знаят че са мангали.Стигаме до темата в която всички са най чувствителни негрите да точно така негри тази дума значи тъмен на латински и всеки който не знае може да провери.Малко от вас знаят но негрите в америка (не харесвам Америка даже я мразя) са като българските цигани и те също се опитват да завладеят светано по хитро от вътре не с територия а с начин на мислене почти всички слушат хип хоп където в общи линий се пее е!!х майка си после ограбих магазин гадните бели хора ме вкараха в затвора но аз си останах верен син на бандата и съм много хардкор.Те както и циганите и турците не допринасят за развитието на света а само го дърпат надолу и само за пример за това колко са близки до маймуните негрите кой друг освен маймъна би си взл вувузела и би и се радвал освен ако не иска да побърка някой.И мойте любимци евреийте питате се защо го мразя причините са доста ще кажа най основните причината поради която германците са ги мразили те са стиснати крадливи гледат се как да те прецакат и нямат капка съжаление ето вече знаете защ никой не проси пред позлатената синегога в София.Другата причина те просто се имат за нещо повече от нас въпреки че са путки до един.След това всички знаете поне по една история за великата българска армия 1914 армията ни е непреклонна и наброява 1 милион турците се насират в гащите от нас. Сега в армията ни има само жени и мангали и са 45000 на брой защо защото Соломон Паси се мазни на нато и затова сега никой ни няма страх защото си нарязахме всички оръжия за да им се подмазваме. Като се замислите еврейте са дали няколко неща на света атомната бомба комунизмът и бюрукрацията. С гордо вдигната глава аз заявявам че съм расист и националист и обичам дъжавата си десен до смърт.