.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Фен Аватара на smarty
    Град
    Sofia.

Не мога да го разбера

Има едно момче , което ме занимава от доста време.Беше ми безразличен докато не започнахме да излизаме в една компания . Проблема е , че съм адски срамежлива и през повечето време мълча . Вчера се скарахме по скайп , каза ми ,че не съм негов тип момиче , няма какво да си каже с мен и т.н. Когато му казах , че не ми е безразличен той ми отговори , че и аз не съм му . Не мога да го разбера единия път не съм негов тип момиче , а после не съм му безразлична . Имам чувството , че иска само да си играе с мен . Просто не знам как да постъпя и дали има смисъл..

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Той пък има чувствово, че ти си играеш с него.
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Разберете се другия път като се видите - просто е
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Казал ти е ,че си му безразлична ,защото му е писнало на кура да те чака.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    О, боже!!!!!Защо и двамата не спрете с тая детска градина и не седнете да си поговорите (:
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Той явно не те хар. просто иска да те използва....

може да се е по изнервил повече и в момент на афект да го е казал, поговорете на 4 очи щото по скайп е по - лесно да кажеш много неща

има разлика между "не си мой тип момиче " и " не си ми безразлична". Нали се сещаш, че може да си го грабнала с нещо и да не си му безразлична и въсщото време да не си негов тип. Представи си , че ти си падаш по някое момче , което обича прекалено шумните места, не обича разходките и пие като свиня . Еми ето това е същото. Ти си падаш по него , но просто не е твой тип . Просто пример. Не мисля, че двете неща трябва непременно да са свързани.

Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    така е ... може би също ти го казва за да си помислиш - ще го загубя дай да действам

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Цитирай Първоначално написано от HandOFDooM
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    така е ... може би също ти го казва за да си помислиш - ще го загубя дай да действам
    Така е.Абе детска работа,вижте се и се изяснете де

Не мога да го разбера
    то и той самият не се разбира,ти си тръгнала..... ...
    майтапа настрана...никой не обича да го разиграват,а той точно тва си е помислил,че правиш с него,та от там идва всичко....
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Зарежиии... той не знае какво приказва тфа момче... два пъти едно и също не казва НЕ си губи времето :P !!!~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си