- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли да се счете като знак ?
Лош знак ли е,когато сте преспали с някого и на другия ден не ви потърси (по тел.-а,дори да ви попита как сте..)-говоря,ако момче не се обади на момиче ? Как да го тълкувам ?
несе надяваи да ти се обади вече![]()
лош знак е да .... моите съболезнования![]()
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Явно те е имал само за секса..Но все пак ти си го познаваш най-добре,изчакай..Но според мен има малко вероятност да ти се обади,но не знам
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Лошо... Може би просто те е използвал за бройката ....![]()
Но няма как да знаем със сигурност , ние момчетата сме леко отвеяни за такива неща,може просто да не се е сетил ,че трябва да ти се обади.
--------------------------------------------------------
Ами не знам,нашите отношения като цяло са си много хубави и не искам изкуствено да ги развалям,той се държи мн.добре,както и аз,но въпреки това не мисля,че сега аз трябва да го търся...
Зависи какви са ви отношенията , дали сте познати , приятели или гаджетаАко сте много близки не виждам проблем ти да го потърсиш
![]()
колко ли вече е направил![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
!Първоначално написано от BlueFace
наистина може да не ти се обади повече , но може и да се е претиснил прекалено ако е за 1 път, а то със сигурност е за 1ви път....
teeeen !!
Ма кфи знаци кфи съдби кфи звезди те гонат бе момиче![]()
И за 1-ви и за последен ,няма значение.
1-ви вариант-Чака ти да му се обадиш
2-ри-Няма намерение да те търси повече
3-ти-Не си му харесала в секса
^ 2 и 3
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
използвал те е
толкова ли си тъпа, че да не го проумееш
"Омайваш, прекарваш, а после не звънииш.."
Вариантите на колегата VinDiesel ми се виждат добри.
дано да си си извадила поука![]()
Не е добър знак. Изобщо. Най-вероятната причина е, че просто е имал нужда от секс. Бил е мил, за да си го гарантира. Сега е поразтоварил напрежението и не е много загрижен за теб. Когато му дотрябваш, пак ще се появи... Обади му се, за да си изясниш нещата. Ако видиш, че увърта, всичко е ясно.
може да се е по притеснил че не се е справил достатъчно добре.. но пък по вероятно е просто да е искал секс![]()
![]()
I know the way to hell.This is paradise ... Welcome to the hell!... :*
А на някой да му хрумна, че може за един ден човекът просто да е бил зает? Все пак не е като да е минала седмица...
Ако това продължи по-дълго го потърси ти (в случай, че той те чака). Ако се държи тъпо - забрави го и продължавай напред.
Съжелявам, че ще ти го кажа, ама те е отписал вече....![]()
да явно е доста тъпичкаПървоначално написано от Passi0n
![]()
Може просто да не се е сетил да ти се обади те повечето мъже са такива смисал излизат с дадено момиче ,ходят си ,всичко ок. просто нямат навик като не са с приятелката си да и звънят да си говорят,а се обаждат само за да се разберат кога и в колко. Повечето са такива.Сигурно ще ти се обади до 2 дена.Ако ли не може ти да му се обадиш знам ли ти си го познаваш.Най-добре изчай поне ще знаеш дали държи на теб![]()
![]()
sleda ot lubovta