Цитирай Първоначално написано от OneBoy
Значи въпроса ми е следния как разнообразявате секса си с вашата полвинка за да не се превърне той в скучно лашкане на двама души? Момчета карате ли момичето да си вземе някви жартиерки или нещо от сорта, или прибягвате към по нестандартни методи? Опитвате ли нови пози, момичета а вие само стоите и чакате на момчето да му хрумне нещо или вие също имате идеи и свои виждания на нещата ?
един от най-яките начини (поне при мен ,което съм пробвала) е ученическа униформа с карирана поличка ,бяла ризка и чорапки и момичето задължително на две опашки ) Това побърква мъжете ) А и по принцип униформа -може и на медицинска сестра ,други начини за разнообразие са на различни места .в асансioра, в басеин,на кухненската маса . ,а може би и един стриптиз пилон това също побърка мъжката част ,колкото по разкрепостено = толкова по яко .За мен си остава на първо място в разнообразието, че една жена може да бъде различна в различните ситуации. също и белio на плейбой знам ,че действа възбуждащо ,ама от самото списание на плейбой със зайчетата