- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов от разстояние
Какво мислите за любовта от километри ? За или против нея сте ..
Знаете ли някои песни или стихове за любовта от разстояние .. Споделете ги ..
http://vbox7.com/play:5565cb55 - 3 Doors Down - Here Without You![]()
![]()
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Със сегашния ми приятел сме на 7 км един от друг и пак е гадно...
Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
- Абе ей, що хвърляш пясък?
- Ми за да не ме гонят духове.
- Ама то няма духове...
- Ем да де, щот` хвърлям пясък...
Трябва да има много силни чувства, за да оцелее такава любов.
Гласувах за. Просто понякога се налага.
The blood that binds us ..till death unites us
Пък с моят приятел сме на 300 км един от друг ама не се оплаквамеГадничко е, но пък хубавото е, че като се видим сякаш сме на първа среща и изживяваме нещата 3 пъти по-яко отколкото бихме ги изживяли ако се виждахме всеки ден
Абе най-важното при такива връзки е доверието, чувствата да са истински и зонякъде стабилна психика
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Никога незнаеш "Любимия/та ти" какво прави след като си тръгнеш обратно...тогава се губи доверието и колкото и да си "доказвате" че се обичате,винаги има някво макар и минимално съмнение !Първоначално написано от Lincheto
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Прекарах доста време така ..
Гласувах ЗА защото мисля че понякога просто се налага, трябва просто да вярваш в този човек и да имаш доста силни чуства така че растоянието да не пречи на връзката ..
Бургас
![]()
Против и пак против.
Това не е никаква връзка.
За, ако са малко километрите. Ако ти живееш в града, а той/тя на село съм За, но ако е от друг град съм против.![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ооо, благодаря много .. Страхотна е !!!Първоначално написано от ShtrudeL
![]()
Първоначално написано от Lincheto
Съгласна съм с казано,но аз гласувах "ПРОТИВ",просто защото колкото и силни да са чувствата след време започват да ти липсват много неща..гушкането всяка вечер,излизането всеки ден,прегръдките,целувките.. .дори секса! Така че аз лично съм на мнението,че "очи,които не се виждат ВСЕ НЯКОГА се забравят"!![]()
Не съм на мнение, както много тук, че доверието се изпарявало, когато има разстояние. Не е така. Зависи какъв човек си. Аз не съм се съмнявала в бившия ми, когато бяхме на не знам си колко км един от друг, нито той се е съмнявал в мен.
Мисля, че проблемите при връзки от разстояние са съвсем други - редките срещи, липсата на интензивно опознаване всеки ден и др.
Против.
Пълно губене на време, вкарване във филми. Не се опознавате достатъчно добре, рядко виждате лицата и мимиките си, когато има проблем се чувате максимум по телефона да си говорите и успокоявате... лапешко е. Твърдо против, никаква перспектива.
И НАЙ-ВЕЧЕ че го няма опознаването, пълноценното опознаване всеки ден и всеки час.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Първоначално написано от Valento
Вярно е. И ще си позволя да копирам нещо ;д
[14.2.2010 г. 01:15:37] face каза: познавам те, но любовта е едно вечно съмнение..
The blood that binds us ..till death unites us
Аз съм против.Ако разстоянието е малко, от порядъка на 20-30 км. не го считам, понеже може да се виждате всеки ден, ако имате финансова възможност и желание.Но ако са повече киометрите, според мен не е никаква връзка.Рано или късно се губи доверието и чувствата утихват.Песни или стохове не знам, но аз съм писала стих за любов от рязстояние, понеже бях изпаднала в именно тази кофти ситуация.
Вечната дилема.Обаче ако мислиш в преспектива,нещата са малко по-различни.Ако си убеден/а в чувствата,нищо не пречи да отложиш евентуална връзка с няколко години.Не че през това време не трябва да си имаш човек до себе си,да го обичаш и така нататък.
Например в моя случай.Знам че той е с други,изключения не правя и аз.Обаче знам и че никога няма да си простя,ако не опитам все някога да съм с него.Мисълта ми беше че сега,когато сме на по 15-20 години,просто е почти безмислено,но в бъдеще (бъдеще от порядъка на 3,5,15 години) всичко е възможно.Особенно в пределите на България.Извън страната определено е доста по-сложно,но не и невъзможно.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Против,много е гадно тва разтояние
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ще го постнеш ли ?Първоначално написано от justonegirlwithonehope
100 000 пъти против, просто няма как да стане, в началото си мислим, че може, но близостта, споделянето и липсата им ни разяждат отвътре...![]()
ЗА!Ако разстоянието не е голямо и може да се виждате 3-4 пъти в седмицата.По-трудно е с такава връзка-да,защото ако имате ангаживенти или работа маже да се случи да не се виждате дни наред,а това донякъде убива връзката.НО от друга страна това,че имате време да осъзнаете колко си липсвате един на друг докато ви няма е един огромен +.
Така че аз съм за от личен опит казвам,че стига да си имате доверие няма проблеми.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски