.

Виж резултатите на анкетата: За или против любовта от километри ?

Гласували
69. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • За

28 40,58%
  • Против

41 59,42%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Любов от разстояние

Какво мислите за любовта от километри ? За или против нея сте ..
    Знаете ли някои песни или стихове за любовта от разстояние .. Споделете ги ..

http://vbox7.com/play:5565cb55 - 3 Doors Down - Here Without You
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

Със сегашния ми приятел сме на 7 км един от друг и пак е гадно...
    Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
    - Абе ей, що хвърляш пясък?
    - Ми за да не ме гонят духове.
    - Ама то няма духове...
    - Ем да де, щот` хвърлям пясък...

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    Трябва да има много силни чувства, за да оцелее такава любов.

Гласувах за. Просто понякога се налага.
    The blood that binds us ..till death unites us

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Пък с моят приятел сме на 300 км един от друг ама не се оплакваме Гадничко е, но пък хубавото е, че като се видим сякаш сме на първа среща и изживяваме нещата 3 пъти по-яко отколкото бихме ги изживяли ако се виждахме всеки ден Абе най-важното при такива връзки е доверието, чувствата да са истински и зонякъде стабилна психика
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от Lincheto

Никога незнаеш "Любимия/та ти" какво прави след като си тръгнеш обратно...тогава се губи доверието и колкото и да си "доказвате" че се обичате,винаги има някво макар и минимално съмнение !
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Прекарах доста време така ..
    Гласувах ЗА защото мисля че понякога просто се налага, трябва просто да вярваш в този човек и да имаш доста силни чуства така че растоянието да не пречи на връзката ..
    Бургас

Супер фен
    Против и пак против.
    Това не е никаква връзка.

Град
    Русе
    Против...губи се и доверие, и всичко.Няма смисъл

... Обичам те Ники ! ~*> (h)

Голям фен Аватара на Stellsy
    За, ако са малко километрите. Ако ти живееш в града, а той/тя на село съм За, но ако е от друг град съм против.
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Мега фен
    Град
    <3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    http://www.vbox7.com/play:0a8cad07
    Ооо, благодаря много .. Страхотна е !!!

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Против.Според мен е супер тъпо по МНОГО причини...

Град
    MoHTaHa

Съгласна съм с казано,но аз гласувах "ПРОТИВ",просто защото колкото и силни да са чувствата след време започват да ти липсват много неща..гушкането всяка вечер,излизането всеки ден,прегръдките,целувките.. .дори секса! Така че аз лично съм на мнението,че "очи,които не се виждат ВСЕ НЯКОГА се забравят"!

Не съм на мнение, както много тук, че доверието се изпарявало, когато има разстояние. Не е така. Зависи какъв човек си. Аз не съм се съмнявала в бившия ми, когато бяхме на не знам си колко км един от друг, нито той се е съмнявал в мен.

Мисля, че проблемите при връзки от разстояние са съвсем други - редките срещи, липсата на интензивно опознаване всеки ден и др.

Против.

Пълно губене на време, вкарване във филми. Не се опознавате достатъчно добре, рядко виждате лицата и мимиките си, когато има проблем се чувате максимум по телефона да си говорите и успокоявате... лапешко е. Твърдо против, никаква перспектива.
    И НАЙ-ВЕЧЕ че го няма опознаването, пълноценното опознаване всеки ден и всеки час.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Valento

Никога незнаеш "Любимия/та ти" какво прави след като си тръгнеш обратно...тогава се губи доверието и колкото и да си "доказвате" че се обичате,винаги има някво макар и минимално съмнение !

Вярно е. И ще си позволя да копирам нещо ;д

[14.2.2010 г. 01:15:37] face каза: познавам те, но любовта е едно вечно съмнение..
    The blood that binds us ..till death unites us

Аз съм против.Ако разстоянието е малко, от порядъка на 20-30 км. не го считам, понеже може да се виждате всеки ден, ако имате финансова възможност и желание.Но ако са повече киометрите, според мен не е никаква връзка.Рано или късно се губи доверието и чувствата утихват.Песни или стохове не знам, но аз съм писала стих за любов от рязстояние, понеже бях изпаднала в именно тази кофти ситуация.

Вечната дилема.Обаче ако мислиш в преспектива,нещата са малко по-различни.Ако си убеден/а в чувствата,нищо не пречи да отложиш евентуална връзка с няколко години.Не че през това време не трябва да си имаш човек до себе си,да го обичаш и така нататък.
    Например в моя случай.Знам че той е с други,изключения не правя и аз.Обаче знам и че никога няма да си простя,ако не опитам все някога да съм с него.Мисълта ми беше че сега,когато сме на по 15-20 години,просто е почти безмислено,но в бъдеще (бъдеще от порядъка на 3,5,15 години) всичко е възможно.Особенно в пределите на България.Извън страната определено е доста по-сложно,но не и невъзможно.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ако е за определен период от време,няма проблем. Понякога се налага - месец,2-3-5 да сте далеч един от друг, но така да живеете...не става.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Против,много е гадно тва разтояние
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    Аз съм против.Ако разстоянието е малко, от порядъка на 20-30 км. не го считам, понеже може да се виждате всеки ден, ако имате финансова възможност и желание.Но ако са повече киометрите, според мен не е никаква връзка.Рано или късно се губи доверието и чувствата утихват.Песни или стохове не знам, но аз съм писала стих за любов от рязстояние, понеже бях изпаднала в именно тази кофти ситуация.
    ще го постнеш ли ?

100 000 пъти против, просто няма как да стане, в началото си мислим, че може, но близостта, споделянето и липсата им ни разяждат отвътре...

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    ЗА!Ако разстоянието не е голямо и може да се виждате 3-4 пъти в седмицата.По-трудно е с такава връзка-да,защото ако имате ангаживенти или работа маже да се случи да не се виждате дни наред,а това донякъде убива връзката.НО от друга страна това,че имате време да осъзнаете колко си липсвате един на друг докато ви няма е един огромен +.
    Така че аз съм за от личен опит казвам,че стига да си имате доверие няма проблеми .
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си