.

Виж резултатите на анкетата: За или против любовта от километри ?

Гласували
69. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • За

28 40,58%
  • Против

41 59,42%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    http://www.vbox7.com/play:0a8cad07
    Първо - обожавам тази песен... ;/
    И второ..
    Аз гласувах За , защото наистина понякога се налага.Но е вярно,че за такава връзка ти трябва много силна психика , много голямо доверие и много силна любов.

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Против

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Против.

Голям фен
    По принцип съм против.
    Но от около месец насам се срещам с един младеж,който живее в градче на 50км от моят град.Уникално изживяване е Искам да кажа,че тръпката е огромна.И двамата се харесваме много.Дано нещата се задълбочат
    Има го и този момент,когато се разделяме и всеки трябва да се прибира,и като знам,че следващият уйкенд чак ще го видя,ми се къса сърцето направо.Това е гадното...

То хубаво се налага, ама се налага ако единия има работа някъде си и трябва да се разделите... но да се започне така връзка от разстояние-nowai.

http://www.vbox7.com/play:642a1967 първо ето ви песничката а по темата: аз натиснах ЗА ,защото ако двама се обичат няма значение растоянието,а колкото до това за изневярата,то и като е в твоя град и до теб ,пак може да ти изневери,независимо дали е на 200,300 км или лежи до теб,всичко си е до връзката между хората и отношенията им

пробвала съм-трудно е,винаги има доза съмнение и в крайна сметка май повечко са минусите
    тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието

Против,но почти на всеки се случва

P.S (postscrip) - за латиница!
    П.П (послепис) - за кирилица!

Цитирай Първоначално написано от Stellsy
    За, ако са малко километрите. Ако ти живееш в града, а той/тя на село съм За, но ако е от друг град съм против.
    Мапълно те подкрепям за мнението ти!!! (у)

Цитирай Първоначално написано от viqnkababyy
    Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    Аз съм против.Ако разстоянието е малко, от порядъка на 20-30 км. не го считам, понеже може да се виждате всеки ден, ако имате финансова възможност и желание.Но ако са повече киометрите, според мен не е никаква връзка.Рано или късно се губи доверието и чувствата утихват.Песни или стохове не знам, но аз съм писала стих за любов от рязстояние, понеже бях изпаднала в именно тази кофти ситуация.
    ще го постнеш ли ?
    Да! много си права...само да споделя че известно време живеех на село то е на 10км от града и не съм имала проблоеми досега... Но защото се виждаме всеки ден почти.. обаче ако е на по-голямо растояние мисля че рано или късно проблеми ще се появат...

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Ако са сигурни в чувствата и един в друг, защо не

Против!Е, ако се налага за месец или два-Да, може, но не и за дълъг период от време.Липсата на дадения човек започва да се усеща и ако не се виждате често всичко се срутва толквоа бързо, колкото се е изградило!
    Такива връзки не оцеляват, от личен опит го знам!

Категорично ПРОТИВ ! Имала съм и такива моменти ,които траеха година и половина .. и през цялото време рев .. няма смисъл невъзможно е просто !!

Що за загуба на време ..............

Град
    [На Метри От Земята]
    Това е най- гадното, което може да си причини човек. Аз съм ПРОТИВ такова нещо. Не може да има любов, а просто някакво привличане за мен.
    Просто аз

Давайте и песнички бе хора ..
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

Против съм. Минавала съм през това и не беше никак приятно. Когато имах нужда от него го нямаше и обратното. Не ми стигаше да се виждаме един път в месеца за три дни. Не смятам да повтарям тази грешка отново.

Иначе от порядъка на тридесетина километра по-става.

Голям фен Аватара на bebchoOoOoOo
    Твърдо ЗА! С моя живеем на 300 км един от друг, виждахме се през 2 седмици, изкарахме така 6 месеца и сега вече живеем заедно Важно е доверието, а ние никога не сме го губили, въпреки разстоянието, всичко е до човека ...
    Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Около 2-3 години бях "ЗА" понеже 2-3 пъти ми се е случвало да имам връзка от разстояние.Осъзнах колко е кофти и не искам повече да ми се случва.Вече съм "Против".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си