.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Голям фен Аватара на gugenceto2

Ако нямате доверие на някой от приятелите си

Започвам да се съмнявам че най-добрата ми приятелка ме лъже и то през цялото време ако имате такъв проблем или имате идея как да се оправя пишете

Град
    around the world !
    Щом се съмняваш, значи има някаква причина. За какво става въпрос, че се съмняваш в нея. Аз например нямам пълно доверие на когото и да е, винаги е до известна степен и усещам кога ме лъжат - дори и да е за нещо малко.

Град
    София
    ^ Да, трябва да има причина. Седнете и и кажи така, така и така и ако видиш да увърта я зарезвай.
    Грубо ли е ако питам: Курво, как си?

Поговори с нея, щом имаш съмнения. Ние няма как да знаем дали си права или не, нито е сигурно колко искрено ще ти отговори. За какво става въпрос?

Единственото решение е да поговориш с нея и да си изясните отношенията. Вес пак ти е най-добрата приятелка - ако искаш да разбереш истината поговорете - кажи й за съмненията ти.
    Уча се да отказвам неща, които биха довели до успех, ако условието е да заплатя с вътрешното си спокойствие.

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Оф,ми то и аз усещам когато ме лъжат.Някак си го предчувствам. Ако те е излъгала за нещо малко,едвали е проблем..проблем е ако постоянно те лъже.Поговори с нея.Доколко ще е искрена с теб,предполагам можеш да усетиш.Все пак ти я познаваш.Айде успех.

Град
    столицата
    "Поговори с нея" .Много ви е лесно на вас като трябва да го напишете,нали ?

Просто разбери дали те лъже.Щом вече имаш съмнения,значи нещо не е наред.Раздълбай историята по-добре, но БЕЗ да говориш с нея.Какво и пречи да те излъже пак по време на разговора,ако толкова дълго време те е лъгала без да и мигне окото ?

Всъщност вероятността да те е лъгала наистина е сериозна.Всички лъжат постоянно.Въпросът е дали го осъзнаваш,или не,и дали можеш да различаваш истината от лъжата.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си