- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ако нямате доверие на някой от приятелите си
Започвам да се съмнявам че най-добрата ми приятелка ме лъже и то през цялото време ако имате такъв проблем или имате идея как да се оправя пишете
Щом се съмняваш, значи има някаква причина. За какво става въпрос, че се съмняваш в нея. Аз например нямам пълно доверие на когото и да е, винаги е до известна степен и усещам кога ме лъжат - дори и да е за нещо малко.
^ Да, трябва да има причина. Седнете и и кажи така, така и така и ако видиш да увърта я зарезвай.
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?
Поговори с нея, щом имаш съмнения. Ние няма как да знаем дали си права или не, нито е сигурно колко искрено ще ти отговори. За какво става въпрос?![]()
Единственото решение е да поговориш с нея и да си изясните отношенията. Вес пак ти е най-добрата приятелка - ако искаш да разбереш истината поговорете - кажи й за съмненията ти.![]()
Уча се да отказвам неща, които биха довели до успех, ако условието е да заплатя с вътрешното си спокойствие.
Оф,ми то и аз усещам когато ме лъжат.Някак си го предчувствам.Ако те е излъгала за нещо малко,едвали е проблем..проблем е ако постоянно те лъже.Поговори с нея.Доколко ще е искрена с теб,предполагам можеш да усетиш.Все пак ти я познаваш.Айде успех.
![]()
"Поговори с нея" .Много ви е лесно на вас като трябва да го напишете,нали ?
Просто разбери дали те лъже.Щом вече имаш съмнения,значи нещо не е наред.Раздълбай историята по-добре, но БЕЗ да говориш с нея.Какво и пречи да те излъже пак по време на разговора,ако толкова дълго време те е лъгала без да и мигне окото ?
Всъщност вероятността да те е лъгала наистина е сериозна.Всички лъжат постоянно.Въпросът е дали го осъзнаваш,или не,и дали можеш да различаваш истината от лъжата.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.