.

Виж резултатите на анкетата: Против Facebook

Гласували
8. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • За развитието на фермите в Facebook

3 37,50%
  • Против Facebook

5 62,50%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Кампания ела и посади дръвче

Кампания ела и посади дръвче Град Габрово.Спри развитието на някаква виртyална ферма .Kампания проти facebook .Да излезем навън и да посадим едно истинско дръвче .Ела и намери нови приятели .Моля подкрепете кампанията и моля за разрешение от кмета на Град Габрово за съдействие за организиране на кампанията
    Град Габрово ОБласт Градище .
    Кампания на 1 Август 2010 година Град Габрово
    Не ми давай приятелство в facebook ела и се запознай с мен.
    sleda ot lubovta

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    в моя град правиха нещо такова преди време и си мислех да ходя, но се успах
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Супер фен Аватара на someonerandom
    Мен не ми е ясно само защо трябва да си против фейсбук,за да засадиш дръвче?защо все отивате в крайности?С какво фермичките са по-различни от BiteFight,BattleKnight,Travian,BgMafia и всички подобни.Не ме разбирайте погрешно,не съм фен на Фейсбук и никога дори не съм влизал във фермичка,обаче какво им е лошото?Като вземете да се вманиачавате и да се чудите против какво да отганизирате кампания...
    П.С:Идеята е добра,обаче без частта за Фейсбук.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Град
    around the world !
    Цитирай Първоначално написано от someonerandom
    Мен не ми е ясно само защо трябва да си против фейсбук,за да засадиш дръвче?защо все отивате в крайности?С какво фермичките са по-различни от BiteFight,BattleKnight,Travian,BgMafia и всички подобни.Не ме разбирайте погрешно,не съм фен на Фейсбук и никога дори не съм влизал във фермичка,обаче какво им е лошото?Като вземете да се вманиачавате и да се чудите против какво да отганизирате кампания...
    може би, защото много хора са вманиячени във фермите и наистина се грижат за нещо виртуално, отколкото да се погрижат за истинската природата. Подкрепям каузата, ако има в нашия град - ще отида

Цитирай Първоначално написано от someonerandom
    Ми не го разбирам как може толкова хора да отделят по толкова много време за нещо виртуално като ферма в Фейсбук ,супер много е дразнещо и като започнат да се добавят в приятели пак иначе на пътя не се и поздравяват
    sleda ot lubovta

Супер фен Аватара на someonerandom
    Те на пътя не се и познават,как да се поздравят И па казвам,Фейсбук и фермите не са по-различни от всички други онлайн игри и сайтове.А и при условие,че не може постоянно да си навън с приятели,каква е разликата като си вкъщи дали ще пуснеш филм,игра,teenproblem или facebook?Същата работа...
    А за кампанията сигурно бих отишъл,ако има в моя град.Обаче най-вероятно ще я проспя,особено ако е преди 15 часа(съдбата,която сполетя водните войни )
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си