.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

The Vampire Diaries

Има ли някой които е ,че тези поредици и с какви впечатления сте от тях? Смятам да ги прочета и ме интересува някой харесват ли му ? Има и такъв сериал за сега само първия сезон .Лично аз смятам ,че си заслужава някъде има ли торент на книгите на бг ? В библиотеката тука ги няма ,пак сега да ги купя
    sleda ot lubovta

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Чела съм ги,но за мене не са нищо особено,тъй като не си падам по тези книги.. "Разни хора,разни идеали"
    Така,че според мен си ги прочети - все пак четенето не е вредно
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Чела съм ги,но за мене не са нищо особено,тъй като не си падам по тези книги.. "Разни хора,разни идеали"
    хм много са зарибих да ги прочета
    sleda ot lubovta

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Princessani
    Няма да съжаляваш,ако ги прочетеш - според мен..Макар,че не си падам по тези книги,има нещо интересно,не знам как да го обясня - заинтригуващо..Абе прочети си ги
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от Princessani
    Няма да съжаляваш,ако ги прочетеш - според мен..Макар,че не си падам по тези книги,има нещо интересно,не знам как да го обясня - заинтригуващо..Абе прочети си ги
    ахам ще изкажа мнение като ги прочета
    sleda ot lubovta

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Четох ги и макар да увличат много и да ти става интересно, авторката има дразнещият "fanfiction" стил на писане, демек се лигави ужасно много и свежда всичко до няква безгранична мазна любов. Има добри идеи, де. И в книгите й бъка от всякакви същества, не само вамприри и върколаци. Няма да ти спойлвам какви са.

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    в Музика и ТВ има тема
    иначе мога да кажа, че книгите са скучни, сриала е сто пъти по - добър
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    По-добре гледайте сериала...Нина Добрев кърти

Мега фен Аватара на Colouring
    Аз съм чела първа,втора и трета книга,сега ще продължа с останалите.Всъщност,не са чак толкова интересни колкото филма.Във филма нещата са пресъздадени по-динамично и по-хубаво.Започнах да ги чета само защото се зарибих по филма.Ама.. както казаха-прочети ги.То четенето не вреди.

Аз ги чета. Вече съм на петата книга. И са ми интересни.
    Уча се да отказвам неща, които биха довели до успех, ако условието е да заплатя с вътрешното си спокойствие.

На мен лично не ми допадат особено но сериала е много хубав

Аз не съм чела книгите, обаче филма е страхотен, така се зарибих Сега до септември месец, ще гледам Истинска Кръв
    Stefan and Damon Salvatore

Фен Аватара на BloniTka
    Град
    Манхатън.
    Чела съм ,че сериала е много по-добър от книгите,макар че по принцип е обратното .. Има доста разминавания между двете.
    I'm not an artist, I'm a fuckin piece of art!

Една от любимите ми поредици , имам 3 от петте книги .

Цитирай Първоначално написано от danito369
    Една от любимите ми поредици , имам 3 от петте книги .
    някъде има ли торент на книгите на бг ? В библиотеката тука ги няма ,пак сега да ги купя
    sleda ot lubovta

Ми аз съм чела само първата книга...интересна е, но сериала и много по-добър...в първата книга малко бавно се развиват действията ще видим на там как ще се завържат нещата!!! Но ги прочети-нищо не губиш!!!

Повече от фен Аватара на Harmonyy
    Аз прочетох само първите две и се отказах нещо не ме грабнаха..И съм съгласна,сериала наистина е много добър !

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Цитирай Първоначално написано от Colouring
    Аз съм чела първа,втора и трета книга,сега ще продължа с останалите.Всъщност,не са чак толкова интересни колкото филма.Във филма нещата са пресъздадени по-динамично и по-хубаво.Започнах да ги чета само защото се зарибих по филма.Ама.. както казаха-прочети ги.То четенето не вреди.
    И аз съм на това мнение .. прочела съм първата книга и четох втората (не я допрочетох) и според мен сериалът е много по- добър от книгата ...

Но не ти пречи да ги прочетеш .. за губене на време стават .

Голям фен Аватара на Stellsy
    Започнах със сериала и впоследствие разбрах, че има книги, но ми казаха, че се разминават с филма и се отказах да ги чета
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Разбира се, че ще се разминават с филма, вие какво очаквахте Иначе аз т'ва нито го гледам, нито го чета. Изобщо не ми е интересно, гледала съм точно част от една серия и щях да умра от скука
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    Разбира се, че ще се разминават с филма, вие какво очаквахте Иначе аз т'ва нито го гледам, нито го чета. Изобщо не ми е интересно, гледала съм точно част от една серия и щях да умра от скука
    в коя глава най-после Елена и Стефан стават двойка ,кога ше е магията до 6 та глава е малко скучно ще видим нататака
    sleda ot lubovta

Голям фен
    книгите не съм ги чела, но съм гледала доста серии и главната героиня е българка казва се Нина Добрев *Елена във филма

Фен Аватара на unknown7
    Град
    --
    И аз много харесвам Елена (Нина Добре) първото нещо което ме накра да гледам филма е, че е българка и нейната красота. Наистина си личи, че е от тук. Не бих чела книгите при простата причина, че докато ги прочета то ще са излязли серийте.. Но наистина имах такова намерение не мисля, че са толкова скучни една приятелка ги чете. И освен, че има малко разминаване с героите ( имената също ) и събията е интерестно
    В крайна сметка, сезоните се менят.Също така и градовете.Хора идват и си тръгват от живота ти.Но е много приятно да знаеш, че тези които обичаш винаги са в сърцето ти… ♥

Цитирай Първоначално написано от unknown7
    И аз много харесвам Елена (Нина Добре) първото нещо което ме накра да гледам филма е, че е българка и нейната красота. Наистина си личи, че е от тук. Не бих чела книгите при простата причина, че докато ги прочета то ще са излязли серийте.. Но наистина имах такова намерение не мисля, че са толкова скучни една приятелка ги чете. И освен, че има малко разминаване с героите ( имената също ) и събията е интерестно
    малко разминаване ,аз бих казала много разминаване.Актрисата в книгата е руса ,Стефан с къдрава коса,колата му е черна ,вместо червена,има и някакво друго момиче дето във филма я няма.Сабитията са по-доста различен начин и изощо филма не е точно по книгата .Има доста преработка в филма
    Книгите са много различни от самия филм .Катерина уж умира още в първата книга като си сваля пръстена и се излага на слънце и става на пепел.А в филма се очаква нейното завръщане. .В филма е взета само идеята за любовния триъгълник и това че са двама братя вампири и смъртното момиче.
    sleda ot lubovta

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си