- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Булимия !!! Помощ
говори с родителите ти или с някой специалист
Ако не искаш да споделяш с вашите,не го прави.Щом не искаш да ги разочароваш макар че такива неща не бива да се пазят в тайна от тях.Вместо това,както всички казват,отиди при някой специалист той ще ти помогне.Щом си пълнолетна може и сама,но розителската подкрепа е незаменима.И наистина браво,че си се осъзнала.Храната не е най-важното на света.Вкусна е,да,пристастяваща е,но пък ,както сама каза,приятелите и времето,прекарано с тях е 100 пъти по-добре.Старай се да си намираш занимания и да не мислиш за храна,фигура и други проблеми.А ако не си харесваш тялото-спортувай.Като свикнеш ще ти хареса много и дори можеш да го первърнеш в начин на живот^^
Study nature,
love nature,
stay close to nature.
It will never fail you.
Frank Lloyd Wright
Аз страдах близо 2 години и половина с прекъсване.Стигала съм дотам до повръщам по 3-4 пъти на ден,дори след като се опитвах да спра и малкото количество храна направо тръгваше автоматично да излиза.Бях се осъзнала одавна,но ми беше трудно да спра.Казах на приятелките си и може би от мисълта,че са се отвратили от мен започнах да се старая повече и да се опитвам да се справя сама.Булимията причинява голяма вреда на организма,както вече май си разбрала,и определено трябва да спрешНе ми се пише повече,но ако искаш може да ми напишеш лично
![]()
Пф.. Сега не можах да разбера какъв е проблема :
1- Качила си кила и сега искаш да ги свалиш ?!
2- Опитваш се да кажеш на другите да не пробват рисковани начини за отслабване ?
3- Искаш да обясниш че е хубаво да се търпят такива каквито са си ?
Чесно казано супер много думички а няма кой знае какъв смисъл ...
Ако искаш да отслабнеш просто спортувай,наблегни на движенията! Болимията е гадна болес, но винаги има и по-лошо! Хората с кофти болести пак живеят нали ? Всеки зледа да се приспособи ! Ако искаш нещо да направиш със себе си се изисква голяма воля. Аз съм на 19 също и аз имам проблемчета (Имам леко криви жълти зъбки,остатъци от тиин акне,черни точки) Обаче не съм в депресия даже не ми пука > гледам си живота !
Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва
Нищо не си осъзнала. Ако мислиш,че самоуспокоението в някакъв форум и това,че продължаваш да пиеш хапчета,ще ти помогне..Потърси лекарска помощ,няма да те изядат и ако наистина искаш да се оправиш,ще го направиш.Колкото до ва`ще-по-добре ли ще се почувстват,ако умреш?! Предполгам знаеш и до какви други последици може да доведе това 'насилствено' повръщане..Наистина ли мислиш,че това ще е по-добре за тях?! И ако все пак си решила да си играеш с живота,пак ще е нещо,ако поговориш и поискаш съвет от момичета,справили се с болестта.
Успех!![]()
Изобщо не помагате на момичето!!! Като толкова искате да се карате си направете ваша тема за караници!!! Вере, трябва да посетиш психолог това е проблем на психологично ниво и ти трябва помощ от специалист. Също може да опиташ да ядеш по-малко и по този начин да не чувстваш, че си яла прекалено много. А за отпуснатия корем и паласките могат да ти помогнат само упражнения и фитнес. Успех!!! Пиши след време да кажеш какво се е случило![]()
![]()
![]()