Здравейте. Знам че има много такива теми, Но..... наистина се нуждая от помощ.
Предполагам на много от вас е известна тази болест "Булимия" - поемане на огромни количества храна и след това повръщане.
Страдам от това заболяване от 3 годино но с прекъсвания. Издървам по 2-3 месеца или по 1-2 седмици и отново се започва. Не съм дебела, но така се чувствам. Ръст 172 тежа 60-63 кг. Не се харесвам. Имам паласки и отпуснат корем. Освен булимията понякога взимам и разхлабителни хапчета. Страх ме е нещо да не ми стане от тях, но немога да ги спра.. а много искам да се оттърва от тях и да заживея като нормално 19-годишно момиче !!! Депресирана съм от теглото си. Веднъж се дава правото на човек да живее и неискам просто така да си премине през, без да го усетя и да му се насладя.
Обръщам се към вас за съвет.. някои страдал ли е от това? Как сте успяли да го преодолеете? Знам че трябва да се обърна към специалист но НЕ МОГА ! Не Мога да кажа и на родителите си... направо ще ги съсипя !!! Искам да се справя сама !!!
Знам, че ще се справя.... Наистина, смятам че имам воля.. и ако не го направя за себе си , то ще го направя за хората който ме обичат, защото знам че ако нещо ми се случи те ще страдат най-много А последното нещо което искам е те да са Нещастни..
Обръщам се към всички, които са тръгнали по този път... НЕ СИ СТРУВА. Има хиляди неща който могат да се правят, вместо да си губите времето пред хладилника и след това пред тоалетната чиния. Животът веднъж ни се дава !!! Огледайте се,погледнете небето, усетете слънцето...немислите ли че е по добре да излезете на разходка с приятели или някъде да отидете на кафе,дискотека,на кино..Има толкова много неща за вършене и САМО един живот !!! Погледнете любимите си хора, мислите ли че те ще се гордеят с вас ако знаят...НЕ. Те искат да сте щастливи и усмихнати, а не депресирани и отчаяни. Помислете само.. колко пълни момичета има, който се радват на живота. Да имат 5-6 кг. отгоре но за разлика от нас те са ИСТИНСКИ ЩАСТЛИВИ !!! и след време ще имат хубаво семейство и деца, които ще ги обичат.. А ние .. мислите ли че с разхлабителни хапчета и постоянно повръщане ще сме здрави след години -НЕ !!!
След всичко което ви споделих АЗ Вярвам, че всеки може да успее... и аз ще го направя. Преди 30 мин беше последното ми повръщане .. Това е !!! Имам за какво да живея и най вече за кого - за всички онези, които ме обичат и Аз тях. ЗНАМ ЧЕ МОГА !!! ЩЕ ГО ПОСТИГНА !!!!