.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Hybrid View

говори с родителите ти или с някой специалист

Ако не искаш да споделяш с вашите,не го прави.Щом не искаш да ги разочароваш макар че такива неща не бива да се пазят в тайна от тях.Вместо това,както всички казват,отиди при някой специалист той ще ти помогне.Щом си пълнолетна може и сама,но розителската подкрепа е незаменима.И наистина браво,че си се осъзнала.Храната не е най-важното на света.Вкусна е,да,пристастяваща е,но пък ,както сама каза,приятелите и времето,прекарано с тях е 100 пъти по-добре.Старай се да си намираш занимания и да не мислиш за храна,фигура и други проблеми.А ако не си харесваш тялото-спортувай.Като свикнеш ще ти хареса много и дори можеш да го первърнеш в начин на живот^^
    Study nature,
    love nature,
    stay close to nature.
    It will never fail you.

Frank Lloyd Wright

Аз страдах близо 2 години и половина с прекъсване.Стигала съм дотам до повръщам по 3-4 пъти на ден,дори след като се опитвах да спра и малкото количество храна направо тръгваше автоматично да излиза.Бях се осъзнала одавна,но ми беше трудно да спра.Казах на приятелките си и може би от мисълта,че са се отвратили от мен започнах да се старая повече и да се опитвам да се справя сама.Булимията причинява голяма вреда на организма,както вече май си разбрала,и определено трябва да спреш Не ми се пише повече,но ако искаш може да ми напишеш лично

Повече от фен Аватара на Kmet4e
    Пф.. Сега не можах да разбера какъв е проблема :
    1- Качила си кила и сега искаш да ги свалиш ?!
    2- Опитваш се да кажеш на другите да не пробват рисковани начини за отслабване ?
    3- Искаш да обясниш че е хубаво да се търпят такива каквито са си ?
    Чесно казано супер много думички а няма кой знае какъв смисъл ...
    Ако искаш да отслабнеш просто спортувай,наблегни на движенията! Болимията е гадна болес, но винаги има и по-лошо! Хората с кофти болести пак живеят нали ? Всеки зледа да се приспособи ! Ако искаш нещо да направиш със себе си се изисква голяма воля. Аз съм на 19 също и аз имам проблемчета (Имам леко криви жълти зъбки,остатъци от тиин акне,черни точки) Обаче не съм в депресия даже не ми пука > гледам си живота !
    Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
    Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва

Фен Аватара на Coke
    Град
    София
    Нищо не си осъзнала. Ако мислиш,че самоуспокоението в някакъв форум и това,че продължаваш да пиеш хапчета,ще ти помогне..Потърси лекарска помощ,няма да те изядат и ако наистина искаш да се оправиш,ще го направиш.Колкото до ва`ще-по-добре ли ще се почувстват,ако умреш?! Предполгам знаеш и до какви други последици може да доведе това 'насилствено' повръщане..Наистина ли мислиш,че това ще е по-добре за тях?! И ако все пак си решила да си играеш с живота,пак ще е нещо,ако поговориш и поискаш съвет от момичета,справили се с болестта.
    Успех!

Изобщо не помагате на момичето!!! Като толкова искате да се карате си направете ваша тема за караници!!! Вере, трябва да посетиш психолог това е проблем на психологично ниво и ти трябва помощ от специалист. Също може да опиташ да ядеш по-малко и по този начин да не чувстваш, че си яла прекалено много. А за отпуснатия корем и паласките могат да ти помогнат само упражнения и фитнес. Успех!!! Пиши след време да кажеш какво се е случило

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си