.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Булимия !!! Помощ

Здравейте. Знам че има много такива теми, Но..... наистина се нуждая от помощ.
    Предполагам на много от вас е известна тази болест "Булимия" - поемане на огромни количества храна и след това повръщане.
    Страдам от това заболяване от 3 годино но с прекъсвания. Издървам по 2-3 месеца или по 1-2 седмици и отново се започва. Не съм дебела, но така се чувствам. Ръст 172 тежа 60-63 кг. Не се харесвам. Имам паласки и отпуснат корем. Освен булимията понякога взимам и разхлабителни хапчета. Страх ме е нещо да не ми стане от тях, но немога да ги спра.. а много искам да се оттърва от тях и да заживея като нормално 19-годишно момиче !!! Депресирана съм от теглото си. Веднъж се дава правото на човек да живее и неискам просто така да си премине през, без да го усетя и да му се насладя.
    Обръщам се към вас за съвет.. някои страдал ли е от това? Как сте успяли да го преодолеете? Знам че трябва да се обърна към специалист но НЕ МОГА ! Не Мога да кажа и на родителите си... направо ще ги съсипя !!! Искам да се справя сама !!!
    Знам, че ще се справя.... Наистина, смятам че имам воля.. и ако не го направя за себе си , то ще го направя за хората който ме обичат, защото знам че ако нещо ми се случи те ще страдат най-много А последното нещо което искам е те да са Нещастни..
    Обръщам се към всички, които са тръгнали по този път... НЕ СИ СТРУВА. Има хиляди неща който могат да се правят, вместо да си губите времето пред хладилника и след това пред тоалетната чиния. Животът веднъж ни се дава !!! Огледайте се,погледнете небето, усетете слънцето...немислите ли че е по добре да излезете на разходка с приятели или някъде да отидете на кафе,дискотека,на кино..Има толкова много неща за вършене и САМО един живот !!! Погледнете любимите си хора, мислите ли че те ще се гордеят с вас ако знаят...НЕ. Те искат да сте щастливи и усмихнати, а не депресирани и отчаяни. Помислете само.. колко пълни момичета има, който се радват на живота. Да имат 5-6 кг. отгоре но за разлика от нас те са ИСТИНСКИ ЩАСТЛИВИ !!! и след време ще имат хубаво семейство и деца, които ще ги обичат.. А ние .. мислите ли че с разхлабителни хапчета и постоянно повръщане ще сме здрави след години -НЕ !!!
    След всичко което ви споделих АЗ Вярвам, че всеки може да успее... и аз ще го направя. Преди 30 мин беше последното ми повръщане .. Това е !!! Имам за какво да живея и най вече за кого - за всички онези, които ме обичат и Аз тях. ЗНАМ ЧЕ МОГА !!! ЩЕ ГО ПОСТИГНА !!!!

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    И ние кво?

Виж ко-ако сама не се осъзнаеш и не си помогнеш-никой не може
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    ами аз като 4ета ,ти даваш съвет на другите моми4ета как да се справят и 4е това е безмислено.Осъзнала си 4е имаш проблем,така 4е вси4ко е в твои ръце!

Щом не искаш паласки и коремче-спортувай,няма да умреш. Но виж от булимията може.
    Всеки може по лесния начин, а ти си си осъзнала проблема, действай, ние няма какво да направим, освен да ти копирам 2-3 статии ако искаш?

Евала,че си се осъзнала и искаш да се излекуваш.
    Сподели на някоя приятелка и нека тя те подкрепя,щом не искаш да казваш на родителите си.Успех,..
    П.П
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    И ние кво?

Виж ко-ако сама не се осъзнаеш и не си помогнеш-никой не може
    "Виж ко" , не мисля че има нужда да я нападаш,едва ли ако изпаднеш в нейното положение много ще си помогнеш..Май само си търсите къде да си избивате отрицателната енергия.

Град
    вече е модно никнеймовете да са числа ли?

Град
    Според мене щом пише темата-не си е помогнала и не е осъсзнала напълно за тва търси помощ-аман вече.Има си психолози за такива случаи

Ами ако питаш мен, не знам какви са последните тенденции в никнеймовете, просто регистрацията си я направих по спешност, и не мисля че е нещо кой знае какво, както и britzy.

Определено не и помагаш така.

Супер фен Аватара на spopi
    Е поне си го разбрала на време отивай на доктор и той да ти кажа как да постъпиш за друго незнам не съм попадала в такава ситуация (дано и до не попадна) . Ние тук не можем много до ти помогнем.

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Цитирай Първоначално написано от 987654
    Ами ако питаш мен, не знам какви са последните тенденции в никнеймовете, просто регистрацията си я направих по спешност, и не мисля че е нещо кой знае какво, както и britzy.
    светни ме за някой "хубав" ник от последните тенденции.

Град
    Пфф беги ма-не си интересна

Ти пък си по-скучна и от циганката от квартала
    ма
    Вече чета няколко твои мнения и си се чудя къде живееш.

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    живее в селеметааа,не виждаш ли как пишее оправи се и тогава коментирай кой е интересен и кой не.Всеки слу4ай ти не си "пффф"

Град
    В София живея ако толкова искате да знаете + тва май си немате работа ,та ми четете мненията

В София живея ако толкова искате да знаете + тва май си немате работа ,та ми четете мненията
    Ти да не си мислил, че ще седна да четя мненията ти, ако исках да си запълня времето с нещо съществено и важно!? Абсолютно си прав, всъщност.

Град
    Всъщност съм момиче-Лелеее прекратявам,че ще умра да ви се смея

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    така е,губим си времето като ти 4етем мненията.. пове4е няма да коментирам

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    Убедена съм, че ще се оправиш, след като вече си осъзнала проблема НО е зверски трудно сама. А и напълно излишно. Знам, че те е срам да говориш очи в очи дори с някой лекар, когото не познаваш, но го направи! Съветът от мене е да не се опитваш да се справиш сама, а да потърсиш помощ (по- голяма от форумската)
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Всъщност съм момиче-Лелеее прекратявам,че ще умра да ви се смея
    Смей се,смей се..то смеха е здраве...

Мега фен Аватара на Colouring
    Според мен трябва да говориш със специалист и да кажеш на родителите ти.Не може тази болест да се крие така.Те ще се опитат да направят всичко възможно за теб и така,като имаш и тяхната подкрепа,ще се справиш по-добре.Ще имаш опора.Предполагам,че е тежко да криеш такова нещо..така че-кажи си го.Няма смисъл от тайни.
    Относно britzy-най-добре да се махне от темата.То бива простащина,ама товаа...направо ми лазят по нервите такива.
    До авторката-успех.

Град
    И каква простащина???-казах и да потърси професионална помощ понеже явно не се оттърва напълно от проблема а само за месец/два.Оффффф кво се обяснявам и аз

Мега фен Аватара на Colouring
    Пфф беги ма-не си интересна
    Ооо,да...това изобщо не е просташко..нее..
    но както и да е.
    Да не спамим в темата на момичето.

Боже, тези числа и тази britzy- марш в кофата.

За авторката: Недей рискува сама. Силна си, имаш воля- окей. Обаче ще ти е хиляди пъти по-лесно с подкрепата на приятели и роднини. Мислиш, че ще ги съсипеш като им кажеш? Не, ще ги съсипеш ако не успееш да пребориш болестта. Имаш нужда от всичката подкрепа, която можеш да получиш.

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от changess
    Боже, тези числа и тази britzy- марш в кофата.

За авторката: Недей рискува сама. Силна си, имаш воля- окей. Обаче ще ти е хиляди пъти по-лесно с подкрепата на приятели и роднини. Мислиш, че ще ги съсипеш като им кажеш? Не, ще ги съсипеш ако не успееш да пребориш болестта. Имаш нужда от всичката подкрепа, която можеш да получиш.
    Най-накрая едно точно и напълно коректно мнение !!!!!
    Big or small, lies are lies!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си