.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Тема: Липсва ми

Липсва ми

Значи .. ходих с 1 момче 1 месец (знам, че не е много, но бях много влюбена в него) и скъсахме .. Много ми липсва, а няма вероятност да го видя, защото не минава през моя квартал и тн (има много причини) .. Вече не ходим от 2 седмици и имам чувството, че всеки ден става все по-трудно и по-трудно .. Не си влиза в скайпа (не, че ако си влезне ще му пиша ... ) Много искам да го видя .. въобще, искам да е както преди .. искам пак да е с мен, но незнам какво да права.. как да постъпя .. Супер много ми липсва
    Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите

правЯ *

любов с любов се забравя...
    I can't stop myself from loving you <3

Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    Нещо с което абсолютно никога не съм била съгласна.Не че не съм пробвала,просто не става.
    Щом сте били само 1 месец заедно,бързо е осъзнал (предполагам,че заради него сте скъсали) че просто между вас няма да се получи.Времето лекува почти всичко,спокойно.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    +1

Времето лекува ;]
    Просто се опитай да си намериш нещо,което да правиш,за да не мислиш толкова често за него и ще видиш как с времето всичко ще отмине ( : Да,в началото е болезнено,но ще имаш много други момчета в живота си.

Еми на 14 съм И не мисляя така .. ами незнам .. аз бих направила каквото е нужно, но ме е страх, че ще ме отблъсне и за това чакам него .. ако има още някакви чувства изобщо

Град
    Варна
    Ако така стоиш и чакаш подаяние за всяка своя връзка. Много зле ще ти бъдат нещата занапред. Нито е първия, нито последния, че да вехнеш по него. Огледай се, има и други риби в морето
    "Абе, вървя си онзи ден и гледам врата с надпис "Жени". Влизам - то кенеф!? Ебасиье!?"

Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
    - Абе ей, що хвърляш пясък?
    - Ми за да не ме гонят духове.
    - Ама то няма духове...
    - Ем да де, щот` хвърлям пясък...

Освен, че по-горните са прави, че любов с любов се забравя, ако няма някоя друга 'любов' се разсейвай. Тоест - излизай с приятели, опитвай да се забавляваш, пък впоследствие ще се чувстваш много по-добре и ще можеш да си щастлива.

Съгласна съм, че любов с любов се забравя , но МНОГО МНОГО МНОГО трудно .. Забрави гордостта си, обади му се и му кажи как се чувстваш, макар и да те отрефе ще знаеш, че си опитала..
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    за кво скъсахте?и що да не му пишеш по скайпа?
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от soul1199
    за кво скъсахте?и що да не му пишеш по скайпа?
    Защото явно има самочувствие, въпреки, че реве зад гърба му ..
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

Еми и аз незнам за какво... Той каза, че нямаме общи теми за разговор, но според мен не е така .. По-скоро, защото му казах, че мисля, че съм малка за секс (без той да ме е питал .. изобщо не си бяхме говорили по тази тема до тогава) .. Аз съм на 14 .. той е на 20

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от yYniiKaLnAa
    Аз съм на 14 .. той е на 20
    Да го беше казала в началото бе. Ей това е причината

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Не бих му писала, защото ме е страх ...

колко процента си сигурна че не те е искал главно за секс?
    I can't stop myself from loving you <3

Ами не съм сигурна..

Правило №1: Никога не излизай с човек, по-голям от теб с повече от 3 години, ако си в тази възраст. Жалко, че и аз го научих късно. Не се опитай, а направо го забрави - 100% съм сигурна, че те е зарязал, защото е видял, че няма да му пуснеш. Мила, това е просто класически случай - обикновено те чакат около месец и после или в леглото, или си аут...

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от Blondityy
    Правило №1: Никога не излизай с човек, по-голям от теб с повече от 3 години, ако си в тази възраст. Жалко, че и аз го научих късно. Не се опитай, а направо го забрави - 100% съм сигурна, че те е зарязал, защото е видял, че няма да му пуснеш. Мила, това е просто класически случай - обикновено те чакат около месец и после или в леглото, или си аут...
    Какъв месец,лъжеш се и аз съм на 20

Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    Цитирай Първоначално написано от Blondityy
    Какъв месец,лъжеш се и аз съм на 20
    Нещо не мога да те разбера. И какво като си на двайсет???

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Момчетата на тая възраст биха чакали месец-два гаджетата им да им пуснат, просто не можеш да искаш от него да е с теб, само защото "много го обичаш" ... Наистина си още малка, изчакай още 2-3 години за по сериозна връзка.
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Най-вероятно се е надявал да му пуснеш и след като ясно си му заявила, че не мислиш да го правиш се е отказал да те убеждава. Болно е да чуеш, че някой гледа на теб само по този начин, но това е положението. Ще го забравиш, спокойно. Още си малка и ако ти е първото гадже сега ще ти се струва, че ще е последното, но бъди сигурна, че няма да е така. Лято е - излизай, забавлявай се и си намери някой на твоята възраст
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Повече от фен Аватара на Gllory
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Най-вероятно се е надявал да му пуснеш и след като ясно си му заявила, че не мислиш да го правиш се е отказал да те убеждава. Болно е да чуеш, че някой гледа на теб само по този начин, но това е положението. Ще го забравиш, спокойно. Още си малка и ако ти е първото гадже сега ще ти се струва, че ще е последното, но бъди сигурна, че няма да е така. Лято е - излизай, забавлявай се и си намери някой на твоята възраст
    +++
    Само с последното не съм съгласна
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

Скъсали сте.Спри да се самосъжеляваш, да ревеш и да се тръшкаш, приеми го и продължи напред.За кой път ще го кажа . . НЯМА НЕЗАБРАВИМИИИ !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си